AndrejEnej take slike bab zrihta, da ti še cel teden potem stoji. Svaka mu čast, njegova grupa je res taboljša.
U, jebatga, sem uletu od zadej - u outbox ....Moj inbox je prazen.
Kolikor sem seznanjen - po pripovedovanju - tvoja primat NI ogrožen!...Ali, če povem po domače: spizd**te z odra, če nimate kaj igrat
Z to prekmurko si ga mim pihno da glava peče.To je lahko le edino kaka ič varianta.Naj vam bo, ker mi težite po ZS. Kot sem zgoraj napisal, imam eno slastno gorenjko z velikimi (piiip), no, lešniki
Poglej priponko 66491
in pa še eno moving prekomursko "bejbo" .... mmm....
Poglej priponko 66492
Pa, jebemu, tolk ZS v tako malem času (za slike) še res nikol nisem dobil ...
Da bo jasno, če se hočete priključit moji grupi, se bo treba bolj potrudit. Lahko pa "pritisnete" še na mojega kolega mosseero -ta, on mi zrihta največ vročega materiala .... tkole, pod roko.
Tastar, po mojem bova mogla mal prekinit s tem šeranjem, včer sem se čist na blizu srečal s Policijo.
p.s. sem se ravno mimo peljal, ko so brzino merili
Z vsem spostovanjem gospod Andrejenej ampak ta stavek opisuje tebe: "Tako da, če nimate nič za nalepit semle, potem, prosim, da se umaknete iz te teme.". Če pogledam vseh 250 strani nazaj nisem opazil, da si kdaj kaj nalepil, samo gobcek vrtis, pametujes in klovna igras... torej admin prosim ustrezi njegovi željiBerem, berem in se čudim. Kaj vse se ne zbere na kupu ....
Adminu predlagam, da par oseb izključi iz te teme. Zakaj? Tema je "Nalimajte gole Slovenke", te osebe pa se med seboj pogovarjajo o ZASEBNI menjavi slik. Torej jih ne bi delili na tem forumu. Tole ni ne Bolha, ne bolšji sejem. Še manj pa xxx stran. Tako da, če nimate nič za nalepit semle, potem, prosim, da se umaknete iz te teme. Ali pa najdite kak drug, bolj primeren forum. Recimo "prekmurke za dolenjke.com", al pa " TidamtidamCeTiMeniDas.fuxxx".
Ali, če povem po domače: spizd**te z odra, če nimate kaj igrat
Z vsem spoštovanjem, ampak a sem jaz kje fehtal za kaj, sem hotel kaj privat menjat? Ne ...Z vsem spostovanjem gospod Andrejenej ampak ta stavek opisuje tebe: "Tako da, če nimate nič za nalepit semle, potem, prosim, da se umaknete iz te teme.". Če pogledam vseh 250 strani nazaj nisem opazil, da si kdaj kaj nalepil, samo gobcek vrtis, pametujes in klovna igras... torej admin prosim ustrezi njegovi želji
Ni govora o tem, če si kj fehtal..smetiš (zdaj tudi jaz s tabo, k tole piševa...) raun tko tole temo z nepomembnimi komentarji a v isti sapi pišeš, da bi blo treba takšne banat...še več, poizkušaš bit smešen z limanjem/smetenjem nekih gorenjk čokolad ipd, kar ne spada v to temo..naslov je kokr si sam reku "nalimajte gole slovenke"Z vsem spoštovanjem, ampak a sem jaz kje fehtal za kaj, sem hotel kaj privat menjat? Ne ...
Torej?
Ne, sem premalo časa na Alterju. So taki, ki imajo tu že zgodovino. Naprimer ti.Ni govora o tem, če si kj fehtal..smetiš (zdaj tudi jaz s tabo, k tole piševa...) raun tko tole temo z nepomembnimi komentarji a v isti sapi pišeš, da bi blo treba takšne banat...še več, poizkušaš bit smešen z limanjem/smetenjem nekih gorenjk čokolad ipd, kar ne spada v to temo..naslov je kokr si sam reku "nalimajte gole slovenke"
Torej?
Al še vedno ne razumeš?