res ne razumem a je danes lažje bit kreten in težit, kot nalepit pa bi se ti lepo zahvalil pa je zadeva rešenaNisi ravno veliko iskal. Meni je v drugo naslo.
res ne razumem a je danes lažje bit kreten in težit, kot nalepit pa bi se ti lepo zahvalil pa je zadeva rešenaNisi ravno veliko iskal. Meni je v drugo naslo.
Ocitno je lazje biti len in nepotesenres ne razumem a je danes lažje bit kreten in težit, kot nalepit pa bi se ti lepo zahvalil pa je zadeva rešena
smilijo se mi ljudje v tvojem življenju če si tak kreten. od kje potreba po takem pametovanju? namesto da po0magaš nekomu, polepšaš dan in je zadeva rešena. ne iščem slik kjer so nipli prekriti z zvezdicami in slik v perilu, to najde vsak, ki napiše ime od ene ali druge. Zanima me cel paket od obeh. če kdo ima ali pa ve kje se najde bom hvaležen za informacije.Ocitno je lazje biti len in nepotesen
Nobenih zvezdic, nobenega perila.ne iščem slik kjer so nipli prekriti z zvezdicami in slik v perilu
Slovenka z Maribor.Who dis?
Nobene posebne škode...Slovenka z Maribor.
Vem, da ima gole, pravkar sem jih izgubil s prejšnjim telefonom.
...to izpred cca 20 let? Ja, je imela dva videa tudi, se spomnim.Slovenka z Maribor.
Vem, da ima gole, pravkar sem jih izgubil s prejšnjim telefonom.
Najprej prilepi, da vidimo, ce se sploh splacaBi bil kdo za kaksno menjavo slik od moje zenske za vaso?
Ksno discord povabilo se da dobit?
Menjam za 2 ovci in kilo bohinjskega sira. Al pa za 3 koze brez sira. Možna je tud 1 kamela, če je prekmurka blond.če ma kdo prekmurke za zamenjat klikni zs
A boš spet ta kosmato mamo nalimal?Bi bil kdo za kaksno menjavo slik od moje zenske za vaso?
Ksno discord povabilo se da dobit?
ne razumemA boš spet ta kosmato mamo nalimal?
Ti pa si faca... Svoje ženske nimaš, bi pa na tuje drkal.ne razumem
Ta k sm jo objavil je mojaTi pa si faca... Svoje ženske nimaš, bi pa na tuje drkal.
Je tale stara zdaj 34 ali 35? Si iz Maribora ti?Poglej priponko 59807
Za pokušino
30 zdaj. Ne nisem.Je tale stara zdaj 34 ali 35? Si iz Maribora ti?
Lepo da si dokazal da je res kar sem povedal. Z njo sem ze 12 let. Zdaj je 30. In nisem iz Maribora.Baje da smo tut taki na forumu, ki znamo uporabljat računalnik.. Slika je iz 2011.. In ja.. Je pa res iz Slovenije.. In to je bilo po parih sekundah vrtanja v to sliko.. Verjetno bi izvedel še veliko več če bi se resno lotil analize.