daj stari te pa ti nekaj zalimaj gor )"Fantje" tema je NALIMAJTE gole slovenke!
Če nimate ustreznega gradiva za to temo se poberte iz te teme!
Razen usranega, "požrem" vse ostalo.Parkrat sem imel posranega, pa me je minilo zavse večne čase
Od nekdaj me je pač hebala estetika, dve različno veliki joški, grde bradavice, mišelinke okoli pasu, celulit, strije, ni da ni.
Iščem tisto, kar danes praktični NI MOŽNO najti... Hebiga.
same zanesljive informacije na zasebno pošto.Kar je bilo pred 20-imi leti v Beogradu 100-150. je danes 50-70. S "posredništvom" vred...
...
Celovec: 30 minut 40-70. Vir: znanec, ki tam dela.
Dunaj: mlada začetnica v kurbariji, luštna Madžarka, ga povleče za 30. Na Dunaju, kjer ne dobiš garsonjere pod 900 evrov mesečno.... Vir: njena spletna stran.
Dobro tebi, ko imaš stan v centru in dobro penzijo..dvakrat na mesec pokličeš pomoč, pa imaš rešeno...oz. se vsedeš na vlak, greš na pivce v Litijo in spotoma dobiš zraven še drkico..
Btw, lastnica tele riti je privolila v slikanje in objavo?
Evo še moj prispevek .
Niso ravno naše, baje da so begunke
O tem kdo nima pojma bi se dalo govoriti.
Če bi se dotična oseba spravila v tožbo, bi brez problema dokazala, da nisi slikal "kar tako po ulici", ampak si namerno ciljal njeno rit. In ne samo za osebno uporabo, temveč sliko tudi javno objavljaš. Če nič drugega, boš plačal za "psihične travme", ki jih je doživela lastnica riti, ko se je prepoznala na spletu.
Pač si stari stalkerček, ki na skrivaj slika mlade ženske. O tvojih drugih podvigih je pa apollo tudi že enkrat malo namignil
Kako lahko nekdo dokaže, da je da fotki on sam, če je slikana OBLEČENA rit? Po riti, ki ni vidna, ker je oblečena? Po obleki, ker ima samo on (recimo) na riti kavbojke? Je edini na svetu s kavbojkami?
Če bo potreba po tem, je poleg dokazov same slikane osebe tudi pričevanje njenega voznika(ter mogoče še koga, ki je bil v vozilu, ozeroma je bil malo pred tem v puncini družbi), ki bo z lahkoto potrdil čas, kraj in kako je bila oblečena.
Sej ni problema, ti kar dalje veselo slikaj mladoletnice, punce, fante in še kaj. Enkrat boš pač naletel na mino, pa naj bo to samo plavo oko ali pa poseg v denarnico.
Oseba, katera je fotografirana od zadaj, NE MORE dokazati, da je na fotografiji. Amen. Ni UDBE, ki bi to dokazala. Niti Mosada... Niti tožilstva. Niti sodišča.
Oseba, katera je fotografirana od zadaj, NE MORE dokazati, da je na fotografiji. Amen. Ni UDBE, ki bi to dokazala. Niti Mosada... Niti tožilstva. Niti sodišča.
bedak je bedak.