in je dead... na anonfiles.com ali pa cyberdrop.me naložiTole sem uspel dobiti. Žal manjka ravno ta zadnji del, kjer jo poseksa. Sem pa zato dodal še nekaj njenih posnetkov, upam da bo vseeno vredu in, da sem ti vsaj malo pomagal.
in je dead... na anonfiles.com ali pa cyberdrop.me naložiTole sem uspel dobiti. Žal manjka ravno ta zadnji del, kjer jo poseksa. Sem pa zato dodal še nekaj njenih posnetkov, upam da bo vseeno vredu in, da sem ti vsaj malo pomagal.
Kazanje na of racunu pa spada pod kulinarične spretnosti....Mene je zmeri zanimal kaj pomen da se *ukvarjas* z manekenstvom. Sploh ce te noben ne poklice
No sej fantje vidm da tud ne vejo...Kazanje na of racunu pa spada pod kulinarične spretnosti....
Če pogoltne, upravičeno spada pod kulinariko. Še ananas je v igri.Kazanje na of racunu pa spada pod kulinarične spretnosti....
Sej človek ne ve kaj bi... Jokal al se smejal? Bistvo je začuda pozabila
Poglej priponko 44031
On je samo naredil varnostno kopijo, kar je obvezno pred vsakim popravilom.Marš, prekleti tat!
Nekdo ti je dal popravit telefon ti pa kradeš podatke iz njega?
Marš ! Zate stoprocentni IP ban na vseh sferah !
x2. vendar to je alter, torej nic od tega.Marš, prekleti tat!
Nekdo ti je dal popravit telefon ti pa kradeš podatke iz njega?
Marš ! Zate stoprocentni IP ban na vseh sferah !
Nujna je pa tudi offsite kopija, zato je to shranil sem.On je samo naredil varnostno kopijo, kar je obvezno pred vsakim popravilom.
Svaka cast legenda hahaNajdeno, na spominski kartici telefona, ki mi ga je A prinesel v poporavilo. Na slikah je takratna njegova fukfrendica Veronika. Prava prasička z potrebno počenko. Tudi na goriškem so take potrebnice.
Poglej priponko 44158Poglej priponko 44159Poglej priponko 44160Poglej priponko 44161Poglej priponko 44162Poglej priponko 44163Poglej priponko 44164Poglej priponko 44165