evo še jst mal derailam temo.Ko že misliš, da slabše ne more biti, ko recimo namesto slik v tej temi prevladujejo bolj kot ne komentarji, večinoma brezvezni, tudi moji, se izkaže, da so nekateri uporabniki še nekoliko upgrejdali to temo in jo spremenili iz slabe v še slabšo.
Glede na zadnji dve sliki me je (upam, da začasno) minila volja do obiska te teme ...
Ko že misliš, da slabše ne more biti, ko recimo namesto slik v tej temi prevladujejo bolj kot ne komentarji, večinoma brezvezni, tudi moji, se izkaže, da so nekateri uporabniki še nekoliko upgrejdali to temo in jo spremenili iz slabe v še slabšo.
Glede na zadnji dve sliki me je (upam, da začasno) minila volja do obiska te teme ...
Še en naj nalima Marijo Poszonec, pol pa mislim, da lahko zaključimo s to temo ...Ta plebejska perspektiva je povsem zgrešena, saj nismo živali, največji in najbolj pomemben spolni organ so možgani, preveri na googlu, lepše in bolj modre možgane od organa Spomenke Hribar pa v naših logih težko najdeš.
Še en naj nalima Marijo Poszonec, pol pa mislim, da lahko zaključimo s to temo ...
Samo "mi" to zmoremo....pa noben drug!Alter je eden redkih forumov ki se nosi kot nekaj resnejsega brez nadzora , administratorjev.
A lahko ne..Danes je lep dan za masturbacijo.
Mučeniki razveselite mojo desno roko s pravim domačim materialom
A to si pobral iz slovenskih novic te 4 slike? Pa 25 let je bila 2014Tara Bilič je 25-letna vzgojiteljica iz Celja
Tale mi je pa plesala striptiz dobrih 6 let nazajTara Bilič je 25-letna vzgojiteljica iz Celja
slike, drugače lahko tud rečeš, da ti je krompir pobiralaTale mi je pa plesala striptiz dobrih 6 let nazaj
slike, drugače lahko tud rečeš, da ti je krompir pobirala
Happy?slike, drugače lahko tud rečeš, da ti je krompir pobirala