Nalepke za steno

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Morda kdo pozna kakšne nalepke, ki jih lahko nalepiš na steno in jih potem čez čas lahko snameš dol. Podobno kot imajo za otroške motive.
Na njih bi rad sprintal en malo večji motiv (na kar lepo število A4 listov in jih nalepil skupaj). Printal bi z barvnim laserskim tiskalnikom.
Želja je pa predvsem, da lahko nalepke potegnem dol in da ni potem potrebno beliti zidu.

Na netu mi ven meče samo otroške ali že narejene nalepke a nobena ni v mojem stilu. Bi rad nekaj drugačnega.

Ima kdo kakšno idejo ali izkušnjo?

igi

Guru
13. okt 2007
5.606
1.207
113
Celje
če boš lepil na steno se bo videlo v vsakem primeru. Sploh če bo zalepljeno po večji površini.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
HM to maš pa kar prav. Če ne drugega bo vsaj tam kjer je nalepka stena bolj bela.
No OK beljenje je potem skoraj obvezna zadeva. Kaj pa bo poleg nalepke odpadel tudo omet. Izravnalne mase pa res nebi rad vlekel.

igi

Guru
13. okt 2007
5.606
1.207
113
Celje
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
HM to maš pa kar prav. Če ne drugega bo vsaj tam kjer je nalepka stena bolj bela.
No OK beljenje je potem skoraj obvezna zadeva. Kaj pa bo poleg nalepke odpadel tudo omet. Izravnalne mase pa res nebi rad vlekel.
To je pa odvisno od moči lepila na nalepki in kvalitete omete, beleža... navadna nalepka za reklamne table ponavadi delno potegne dol prvi sloj beleža.... sploh če dobro zagladiš prej! Sem delal kar nekaj šablon za beljenje, tako da približno vem o čem govorim. Ni pa potrebno kitanje. Je samo prvi sloj na kakšnem mestu dol potegnjen in ga samo prebeliš še enkrat...

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Katere nalepke si pa uporabil?
Je mogoče na njih printati z laserskim tiskalnikom?

igi

Guru
13. okt 2007
5.606
1.207
113
Celje
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Katere nalepke si pa uporabil?
Je mogoče na njih printati z laserskim tiskalnikom?

Z laserskim tiskalnikom se ponavadi printa na papirne nalepke. Teh pa iz stene ne boš spravil nikoli..... razem, če kje najdeš kakšne z zelo slabim lepilom.

Jaz imam rezalnik za izrez reklamnih napisov in sem si s tem pomagal. So pa to PVC nalepke. Da se pa na njih tudi printati, samo ne z laserjem, ampak inkjet tehnologijo. Pač potem dobiš takoimenovane "fototapete". Lahko pa ti na ta način naprintamo tudi na papir ali cerado ali, blago....

Njaveč se dela enobarvnih motivov za na stene. Recimo nekaj takšnega kot je v prilogi...
725207-IMG_2433.jpg

Priponke

• 725207-IMG_2433.jpg
    725207-IMG_2433.jpg
    31 KB · Ogledi: 334