Nalepke Petrol

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.829
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
Živjo.Ali ima kdo kaj viška nalepk od Petrola-za nakup pribora?Meni jih še nekaj manjka.Hvala.
Hod na Petrol tankat in ne žici tuki!
smile-1.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.085
498
83
tam ko se terc po tori rola
Niti pod razno jih ne jemljem... So se mi z noži tako zasrali, da me na kozlanje pritisne, če jih vidim. Kar naj jih imajo.
Aja, nože sem hodil cel mesec iskati, s tistimi nalepkami in vedno je bil odgovor, da so ravno pošli in bodo ''v ponedeljek prišli''... Nože sem pa kupil v trgovini cenejše in to v redni prodaji.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Jih je prav prijetno je*at, ko ponujajo nalepke, da jim še za prejšno akcijo ni uspel dobavt izdelkov, bi zaradi tega zadnjič v Velenju kmal nož v hrbt fasu od sicer prav simpatične prodajalke
wink-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Jih je prav prijetno je*at, ko ponujajo nalepke, da jim še za prejšno akcijo ni uspel dobavt izdelkov, bi zaradi tega zadnjič v Velenju kmal nož v hrbt fasu od sicer prav simpatične prodajalke
wink-1.gif
pa so le imeli nože na zalogi
evil.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
ja to so javili enkrat po koncu akcije, ko sem tudi že po avtu počistil. Na Petrolu sem se pa počutil kot kak fukFehtar itak imajo večkrat neke težave z dobavo, sicer pa hvala ker obstaja tudi konkurenca
wink-1.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.085
498
83
tam ko se terc po tori rola
...da bi nalepke zbiral in načrtno kupoval v trgovinah, ki ponujajo neko robo, če imaš te nalepke... ni računice. Tako, da jih nikjer ne zbiram. Če poprej nisem rabil neke stvari, a zdaj jo pa nujno rabim, ker jo dobim z 20 nalepkami? No, kakor komu paše...