Citat:
Uporabnik picolo pravi:
DA potrebuješ homologacijo ,ker si spremenil skor cel avto.Točno je določeno koliko je lahko površine v drugi barvi.
Od zelo dolgo.Potem bi jaz imel vsak mesec avto v drugi nalepki.Citat:
Uporabnik emirATes pravi:
Citat:
Uporabnik picolo pravi:
DA potrebuješ homologacijo ,ker si spremenil skor cel avto.Točno je določeno koliko je lahko površine v drugi barvi.
A res, od kdaj pa to? Imaš kak link?
Citat:
Uporabnik picolo pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik picolo pravi:
Od zelo dolgo.Potem bi jaz imel vsak mesec avto v drugi nalepki.
Imaš lepo napisano:vrata,pokrov motorja,prtljažnik.To je skoraj cel avto,razen strehe.Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Citat:
Uporabnik picolo pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik picolo pravi:
Od zelo dolgo.Potem bi jaz imel vsak mesec avto v drugi nalepki.
Mogoče bi bilo dobro vedeti o velikosti teh nalepk pred nadaljno debato.
LP
Citat:
Uporabnik Anzee pravi:
To s homologacijo nalepk je ubistvu precej nejasno. Do sedaj sicer se nisem slisal da bi kdo moral homologirati nalepke (ceprav sem tudi sam polimal ze nekaj vozil). Vecji problem je imel kolega, ki dipa vozila - na LPP se niso znali zjasniti ali potrebuje sedaj homologacijo ali ne, saj je avto se zmeraj originalne barve, cezenj pa je nanesena druga, odstranljiva barva.
Naceloma pa tudi ne potrebujes homologacije, saj je barva zapisana v prometni; iz tega sledi samo sprememba barve v prometni in ne homologacija. Tako recimo se je zgodilo pri meni, ko sem imel najprej belo motorno kolo, ter ga prelimal na crno -> spremenili so mi samo prometno.
Ce rabis kaksne nalepke se javi
Citat:
Uporabnik picolo pravi:
Imaš lepo napisano:vrata,pokrov motorja,prtljažnik.To je skoraj cel avto,razen strehe.
LP
Sprememba ali predelava?Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Vsaka sprememba na avtomobilu mora biti uradno homologirana.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Sprememba ali predelava?Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Vsaka sprememba na avtomobilu mora biti uradno homologirana.
Citat:
Uporabnik steni pravi:
Kako pa je z car wrapping-om? Tu je celoten avto v nalepki. Ali je tudi tu potrebna sprememba barve v avtomobilu, ker spodaj je še vedno original barva.?!
Torej LPP avtobuse za vsako reklamno akcijo na novo homologiraCitat:
Uporabnik picolo pravi: