"Torej tvoja teorija je, bedaki kateri se ti limajo na odbijac in pocnejo ostale neumnosti ob pogledu na nalepko postanejo kar naenkrat vzorni vozniki z veckratno varnostno razdaljo"
Ne, ni moja teorija, kar potrjuje rezultat ankete, sa je večina odgovorila z BMK. To je tisto, kar smatram za problem. Tipično slovensko. BMK, dokler sem jaz v redu. Sosedu naj pa krava crkne.
"Tvoj komentar o starsih z otroki v avtu, kateri delajo neumnosti je na mestu"
- seveda je, ker sem sposoben priznat, da otroci v avtu so moteč dejavnik za voznika. Spet pa so eni in so drugi. Eni bi res lahko tako oznako imeli na volanu, da bi vedeli da se med vožnjo ne hrani otrok in dela podobnih kozlarij. Vendar sem kot moteč dejavnik mislim bolj na nenadne zadeve (ko se otrok zadaj naenkrat npr zadere in se avtomatsko obrneš, da vidiš kaj je; ko ti celo pot čeblja in te sprašuje o vsaki štangi, mimo katere se pelješ - če želiš odgovorit te dekoncentrira podobno kot telefoniranje, kar je pa dokazano moteče in kot tako napol prepovedano).
Pa brez veze se prepirat, v osnovi niti ne misliva tako različno, mene je bolj zbodel rezultat ankete zaradi tega, ker odraža tipično slovensko kulturo na sploh, kar sem napisal že zgoraj. Sem spada tudi parkiranje na mestih za invalide in še kaj. Vsi so oh in sploh, sami vzorni vozniki, greš pa čez parkplac, so pa vsa mesta zasedena.
In zaradi rezultata ankete sem napisal kar sem in za tem stojim, čeprav bi danes verjetno napisal v malo milejši obliki.