Nalepka otrok v avtu - anketa!

Kaj naredite, ko ste za vozilom z nalepko otrok v avtu?

• Skupaj glasov
    112

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Razmišljam, da bi si nalimal tole nalepko v avtu.
grin1.gif
Nimam otrok, sem pa jaz otrok, ja!

Skratka, pogosto mi popusti živc zlo hitro, se zaustavljamo, grem ven, se mi zaprepadeno opravičujejo, itd.. potem mi je žal, obžalujem, da sem se obnašam napadalno, nenazadnje mi je le potrobil, ali pa se nalimal na moj odbijač (itak bi bil on kriv....). tko da sem začel razmišljat v tej smeri, pač nalepkica, invalid, pacient, otrok.
grin1.gif
Nism več v nobenem turbo fajt klubu, tud nebi limal kej tazga, ker to je že neke vrste provokacija, vsaj tko se mi zdi.

Dejte mi odgovort na anketo, tko se bom lahko odločil, hvala!

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
S to nalepko nauš nč naredu...raje"PSIHOPAT V AVTU", "NE KOÆIMO NI ZBOG ČEGA" ali kaj podobnega.." NIMAM ZAVAROVANJA NITI IZPITA, SEM PA PIJAN" ali "POZNAM LJUDI KI POZNAJO LJUDI" alipa...saj iamš zih še kakšno na zalogi.

"MLADI VOZNIK" je pa kot rdeča cunja biku, to pa pali najmanj.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Benady,
grin1.gif
komediant po naravi, a? Ne bom delal po naročilu, iščem bolj resne in obenem poceni rešitve.

ziggy,
vidim, da ti sarkazma ne dojemaš.
bonk.gif

Viper_XxL,
ne furam več noža sabo.
grin1.gif

Vsem ostalim se zahvaljujem za sodelovanje v anketi!
cheer.gif

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
V velikim veseljem sm jo pred 7-imi dnevi, dal zadi na šipo!
cheer.gif

549051-babyonboard.jpg

Priponke

• 549051-babyonboard.jpg
    549051-babyonboard.jpg
    50,3 KB · Ogledi: 160
Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Čestitke (za otroka) in sožalje (za nalepko)
grin1.gif
. Sam sem sicer glasoval za BMK.
Pa ne pozabit sedaj vozit 20km/h pod omejitvijo. OBVEZNO.

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Kul!

Zdaj lahko vsi anglesko govoreci vedo, da zaradi tega ker si se zmozen plodit sedaj mislis, da se bodo vsi obnasali drugace na cesti, ker imas tole neumnost v avtu. Jaz bom pa nalimal "Mensa memeber on board", da se mi bo pleb lahko klanjal ko se peljem mimo. (Ampak za novo pridobitev pa vseeno cestitam, edino nalepka se mi zdi butasta!)

Mislim, boze mili, pijan norec itak ne bo opazil tega, vsem ostalim se zdi pa samo smesno. No, ampak vsaj "Baby" je. Ni "Princeska" ali "Angelcek" ali "Manca v Avtu" ali kaj podobno budastega. Zadnjic sem videl "Mamin zaklad".
13.gif

Najboljse je pa, ko dajo nadebudni starsi se sliko otroka gor (ki je po moznosti tako grd, da se mama ni bila cisto ziher...) Yay.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

Najboljse je pa, ko dajo nadebudni starsi se sliko otroka gor (ki je po moznosti tako grd, da se mama ni bila cisto ziher...) Yay.

hysterical-1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Jst sm še leta nazaj meu na tovornjačku napis

POZOR: NORC ME VOZ !!!

pa še v kotu z malim "PA ŽMIGAVCI NE DELAJO" kr pošteno luft za sabo
evil.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
.ksz

A lepilci nalepk puščate otroka v avtu tudi na parkirišču?
confused-1.gif

Število nalepk na avtu je itak ponavadi v statistično značilnem obratnem sorazmerju s številom možganskih celic.

Utemeljitev:
- Ljudje z "mancami v avtu" imajo silno velikokrat najbolj težko nogo, med vožnjo kadijo in čvekajo po mobitelu.
- Ali si ta folk želi, da voznik za njimi bulji v nalepko, namesto da bi gledal na razmere na cesti?
- Ostali starši, katerih "princi" in "princeske" so stari 10 in več let - kar pomeni, da nimajo zadaj nalepljenih cmokajočih nalepk, saj te ne obstajajo oz. se smatrajo za čudne pri tej starosti - pa niso vredni, da bi bil človek zanje pozoren in pazljiv na cesti?
- Tisti, ki norijo, bodo noreli neodvisno od nalepkic.

Pika na i:
- "Mance" v avtu silno pogosto sploh ni.
- nalepka kasneje samo znižuje tržno vrednost vozila in Manca je lačna....

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Jst sm še leta nazaj meu na tovornjačku napis

POZOR: NORC ME VOZ !!!

pa še v kotu z malim "PA ŽMIGAVCI NE DELAJO" kr pošteno luft za sabo
evil.gif

a se dobi kje take nalepke, zmigavci al pa bremze ne delajo bi bil dober..
evil.gif

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Nalepko oz. znak (če je kdo opazu sliko sm dal uno na prisesek - da dol vzamem, ko mulca ni v avtu) sm dal, ne zarad sebe, al pa da bi se z otrokom hvalu, pač pa zarad voznikov tipa "hondašev" kot jim tle pravte, ta za take k se skoz za rit limajo - čeprav se jim vedno ob prvi priliki umaknem in jih spustim mimo, naj se počutijo glavne na cesti. Sam probam vozit, oz vozim v glavnem po predpisih (če je nekje znak 50 ni zastonj tam postavljen).

lp

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Kul!

Zdaj lahko vsi anglesko govoreci vedo, da zaradi tega ker si se zmozen plodit sedaj mislis, da se bodo vsi obnasali drugace na cesti, ker imas tole neumnost v avtu. Jaz bom pa nalimal "Mensa memeber on board", da se mi bo pleb lahko klanjal ko se peljem mimo.

stupid-1.gif

ps, admini!
Za tega gospoda predlagam titulo:
"Mensa memeber"