Nalepka grb

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Sem mislil, da imaš samo enega. Drugače sem pa brez obeh, tko da če imaš viška jih z veseljem vzamem.
smile-1.gif

Boš dobu po pošti
grin1.gif

klo

Zelenc'
19. dec 2021
14
7
3
Kako je s tem po 13 letih? Se na AMZS (ali kje drugje) lahko kupi grbe?

Da se odstrani "originalni grb" in se da novega? Seveda v okviru pravil znotraj registracijskega območja. Se pravi, da se pri tablicah LJ odstrani npr. grb Ribnice in da se gor nalepi drugi grb znotraj LJ območja (Vrhnika, Litija, Domžale, MOL, Kamnik,...)

Vem, da ne smeš npr. koprskega sončka nalimat na npr. CE tablice... To mi je jasno.

Marxon

Majstr
24. feb 2009
729
376
63

Da se odstrani "originalni grb" in se da novega? Seveda v okviru pravil znotraj registracijskega območja. Se pravi, da se pri tablicah LJ odstrani npr. grb Ribnice in da se gor nalepi drugi grb znotraj LJ območja (Vrhnika, Litija, Domžale, MOL, Kamnik,...)

Vem, da ne smeš npr. koprskega sončka nalimat na npr. CE tablice... To mi je jasno.
Spucaš in prelepiš. Nazadnje sem ga kupil na tehničnih.

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
727
75
28

Da. Amzs ma se najvecjo izbiro, lokalni tehnicni bolj kot ne okoliske pa se to ne vsi.

krko

Guru
5. sep 2010
2.696
1.397
113
Meni je na tehničnem (LPP) zatežil, ker je LJ grb zbledel :eek:
Pač ni nič drugega našel pri polnoletnem avtu s 360.000km :rolleyes:

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.683
113
Ajde, če je to zahtevano, samo mene na tehničnem nikoli niso to pripomnili, pa sem imel spredaj čisto speskano tablico.
Meni dol visi za tehničnega, ker to, da gre avto čez tehničnega, je pomembno samo za nategunske prodajalce, pa nobenega drugega.
A ženo tudi pustiš, da v pošvedranih petkah okrog hodi?

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.934
2.636
113
Na tablico in njen izgled se nikoli nisem oziral.