Nalašč povozil veverico.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
temu tipu pripada vse najslabše, da se ne izrazim bolj slikovito. Saj smo vsi bli mulci in počeli neumnosti, ampak neko spoštovanje in sočutje do živalc, ki ti nič nočejo pa imaš, če si kolko tolko prišteven.
10.gif

Poskrbi, da pride posnetek do policije, ki bo morda ukrepala.

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Ali je pa izmišljena zgodba...

če pa ima ta emptyhead dokaze pa naj gre pač na policijo, pove zadevo in podkrepi z videom in če bo vidno dejansko stanje kaznivega dejanja mu storilec ne more nič...edino če ga kje na samem dobi in ga nabunka snemalca.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Am, naredis nov mail acc?
rolleyes-1.gif
Oddas prek kaksnega free wifija? Vse se da, to je se najmanjsi problem!

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Am, naredis nov mail acc?
rolleyes-1.gif
Oddas prek kaksnega free wifija? Vse se da, to je se najmanjsi problem!

Nisi razumel moje poante. Najprej na forumu napišeš kaj boš naredil s pravim usernamom, IPjem, emailom; potem pa se greš anonimneža v knjižnico
bonk.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Aha, no ampak dokazat mu pomoje ne bi mogli nic. Kot da bi napisal, da sem danes brcnil macka in cez par ur na 24 kur, da je nekdo brcnil macka in obiscejo in obtozijo mene. Brez dokazov tezka pomoje!

igi

Guru
13. okt 2007
5.659
1.234
113
Celje
ne vem a je tablica "sporen" podatek? Tablica je javna, vidna vsem, in širši možici je načeloma ni moč povezati s točno določeno osebo.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
KSZ...Bedni ste...gre se za povozeno veverico...koga te briga povozena veverica...a ste ze vozli po prekmurku ko so žabe na cesti...najboljše da tam snemate pa boge žabice rešujete...al pa kaj ko ježa povozite mu priredite pogreb...jao folk...pa predn šnicl poješ zmoliš očenaš za bogo kravo...nmo saj 8888 mogoče že...

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.670
2.411
113
Pomurje
Bravo, pa ti si pravi biser, res, po tem tvojem postu razmišljam čisto drugače. Sem spregledal. Hvala, da si mi odprl oči.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
Mogoče jo je pa Hepan povozil, ko se mu je mudilo v hofer in lidl po nakupih...
sprasujem se.gif

ja ker sem šel malo pred zapiranjem, da me niso vidli...pa v cigana sem se našemil

v glavnem če je tip lahko povozo veverico, so ji itaq bi steti dnevi...če je bla tak počasna, bi jo kmalu porihtala tudi kaka mačka...

mene bi bolj skrbelo, če bi tip zavil, ko so nasproti vozli avti...in sicer za ljudi ne za bivso vevericko...

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Kuga je bila počasna če je pa napisu da je stala na nasprotni strani ceste. Je pa tud fora da jo opaziš z dejstvom da imaš pred sabo avtomobil saj veverica ni tako velika kot naprimer odrasla krava.

Pa še zmerom ni napisal če je šel k tej veverici pogledat kako je z njo...in iz njegovga zapisa se vidi da ni šel nič k njej zato ker je voznika prehitel in torej ni imel časa da bi se zanimal za povoženo veverico. Torej kdo je sedaj tisti jebeni MORALNEŽ ?

Zgodba je pa itak izmišljena saj čutim to v levem kolenu.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Zunaj lublane očitno še živimo normalni ljudje, ja moralisti pa morajo nujno it nosit žabe čez cesto...z golimi rokami
hysterical-1.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Zunaj lublane očitno še živimo normalni ljudje, ja moralisti pa morajo nujno it nosit žabe čez cesto...z golimi rokami
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

Sem jih imel priložnost opazovat te jurišnike v bližini Velikega Gabra.....in tam je en plac kjer se v določenem obdobju žabe množično selijo...in se najde en par modelov iz bog ve kje in začnejo prenašat žabe z vsem ponosom
grims-1.gif

In glih tisto noč je nastala množična invazija teh žab in seveda na cesti pravi masaker...in ko so zjutraj jurišniki prišli da bi spet nosili žabe so en cajt ta masaker opazovali in nato ucvrli kukr so jih noge nesle
hysterical-1.gif

So pa bile na ta račun res debate obilne še vasj nekaj mesecev
hysterical-1.gif

igi

Guru
13. okt 2007
5.659
1.234
113
Celje
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
hysterical-1.gif

moralisti gor, moralisti dol. Ne vidim potrebe, da nekdo, ki ima vsaj normalno pošlihtano v glavi namerno poškoduje ali ubije veverico. Ali mačko ali psa,... konec koncev zakaj ne ciljaš otroka, ki se za cesto igra?