Nakup snowboarda

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
pozdravljeni.. nameravam kupiti bord. zanima me kako je z velikostjo borda.
visok sem 175 teža 65kg. vzel pa bi F2 Speedster s trdimi vezmi... je višina borda 163cm previsoka??

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Če si začetnik kupi rabljenega... dobiš dober material za fajn ceno! Se ne splača kupovati takoj novega..... Najprej spoznaj kaj ti paše, kaj ti manjka... pa potem primeren nakup!
Pravijo da naj bi imel tako velik bord da bi ti bil do brade...

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
ne bordov sem že.. par let nazaj dokler ga nisem polomil .. samo sem pozabil kako je z višino.

hvala ti..

Nazadnje urejeno:

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
race ti je lahko tudi do čela.. ne vem kolko lih to nanese pr tvoji višini, sam pač.. vedno morš gledat, da je z večjo dilo težje manevrirat, manjša pa je bol nestabilna..

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Pri izbiri igra vlogo teža in višina... 163 ne bo predolg, speedster pa tudi dobra izbira. Ne pozabi na pravilno montažo vezi.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.570
29
48
Kaj izbrati za 182.5 / 87.5? Povsem začetniška varianta, ker v življenju še nisem stal na boardu (rolka najbrž ne šteje
grin1.gif
)?
Nasvet nucam tudi za oblačila. Skratka, komplet.

Al bo kmau kak sejem oz. se da komplet (oz. vsaj večino) sposodt za probo?

Nazadnje urejeno:

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Evo tu maš dva linka ..... PRVI KORAKI NA BORDU KLIK KLIK
Tu pa si lahko prebereš več al manj vse o opremi..... je kr dobro vse skupaj napisano.... KLIK KLIK

Tukaj mislim, da tudi vse o oblačilih piše itd......ja pa tudi, če si na skejtu (rolki) stal je to dobro, ker imaš neko osnovo o tem kak se stoji na deski in že veš kakšna stanca ti bo pasala (regular al goofy).....
Vsekakor pa je seveda najboljše in nekam za en vikend, da si opremo sposodiš in probaš, če je to za tebe al ne..... ker eni si tudi najjačo opremo kupijo in zapravijo xxx €€ in potem ugotovijo po dveh dneh, da jim to ni všeč.
Za nakup te opreme vse maš dosti trgovin ..... npr: extremevital, bluetomato, madness, elan trgovina, .....
Za rabljene stvari pa je tak bolha, pa kakšni lokalni sejmi itd.....