Nisem, ker teh stvari ne kupujem v Hofrublamirali? pa si ti videl te medion izdelke..ološ pač, dela, ampak ološ. Torej ceni primerno.
Zanimivo, da ta ološ dela že 5 let brez problemov. Medion ni nič drugega kot Lenovo.blamirali? pa si ti videl te medion izdelke..ološ pač, dela, ampak ološ. Torej ceni primerno.
HOFER prodaja te Chuwi-je in dvomim, da bi se blamiral s kakšnim res sranjem.
Vredu je, samo ssd dodaj, sedaj ima samo hdd, zato je počasen.Ker ste tukaj bolj strokovnjaki.... zadnjič sem tega zalaufal po dolgem času, še internet je mlel dolgo (pre)več časa.
Poglej priponko 44823
Kaj to je še aktualno za osnovno delo ali ne? Drugače, ga raje fotru šenkam in če ga bom kdaj potreboval drugega kupim za 300€....
Res je, ampak Lenovo prodaja laptope od ~300€ pa vse tja do ~3000€. Mislim da ti je lahko jasno da 10x dražji nima zastonj take cene.Zanimivo, da ta ološ dela že 5 let brez problemov. Medion ni nič drugega kot Lenovo.
Tvoj je bil 1500 oziroma 3000€?mozno pa tudi kateri dell za 1500€ ali 3000€ pa te fore.
Sploh me ne vleče. Sem pa začel razmišljati, da bi si mogoče res v prihodnosti omislil kakšen ala Chuwi laptop, saj sem pred kratkim kupil na Banggood-u Android tablico in dela kot šus.nisem , nimam della... hčera dobla enga hp probooka, pa je to to. Jaz ga ne rabim. imam starega HPja za svoje home projekte. in imam čas, da se on naloži pa te fore
pravim samo, kako je s tem. Tebe pa tak vleče tisti čunga lunga, tako da kup, klikaj pa vsi srečni.
Ker ste tukaj bolj strokovnjaki.... zadnjič sem tega zalaufal po dolgem času, še internet je mlel dolgo (pre)več časa.
Poglej priponko 44823
Kaj to je še aktualno za osnovno delo ali ne? Drugače, ga raje fotru šenkam in če ga bom kdaj potreboval drugega kupim za 300€....
več kot dovolj.Ker ste tukaj bolj strokovnjaki.... zadnjič sem tega zalaufal po dolgem času, še internet je mlel dolgo (pre)več časa.
Poglej priponko 44823
Hja, se zavedam, da stvar lahko zdrži dolgo, lahko pa tudi ne - kot prejšnji prenosnik, ki je crknil praktično takoj po pretečeni 2-letni garanciji (bil pa je problematičen že tekom garancije). Trenutno imam Core2Duo (z ločeno grafično), bi pa vseeno šel zdaj kak rang višje. Uporabljal se bo za za precej različno uporabo - v največji meri seveda t.i. pisarniška uporaba, kakšen špil se bo tud zalavfal, ne izključujem pa možnosti tudi za kakšen zahtevnejši program.to, da ti bo zdržal (spet) 10 let, lahko samo upaš ampak, nisi povedal, za kaj ga boš uporabljal? za pisarniško uporabo je recimo že i3 ali ryzen 3 dovolj (običajno 4 / 8 jedrnik). z 8gb rama in 250 ssdjem. integrirana grafika. za kaj več pa seveda naprej po cenovni lestvici...
Nekako sem imel to v mislih (pogojno bi šlo z 8gb in prosto režo za nadgradnjo nekoč, ko/če bi bilo potrebno). Ampak glede na moje želje, kar sem gledal, bom moral ali pri procesorju en rang višje ali pa pri kakšni drugi komponenti malo popustiti.Za future-proof vzami raje 16GB RAMa in 512GB SSD.