Nakup prenosnika?

Ryanair

Zelenc'
23. sep 2007
23
0
1
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Razlika zmogljivosti je med nula in 10% izjemoma 20%.
Zato sem napisal, da je od uporabnika odvisno, kaj bo izbral glede na svoje potrebe.

So pa tudi ponudbe, ko je cenovna razlika med Core in Core2 minimalna ali je ni. Glede na arhitekturo procesorja bo takrat smotrnejše izbrati Core2.

Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ne trdim, da je en beden, drugi pa caruje, le da so razlike malenkostne. V smislu: brez veze je zavrnit en laptop le zato, ker ima Core namesto Core2.
podpis.
wink-1.gif

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
razlika je zelo velika in sicer core duo je 32 biten, core2 duo pa 64 biten

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Tudi meni HP serija 6310 (po pisanju sodeč jajc) zadnje časa dela praktično cele dneve (bolj ali manj srfa, nič kaj posebno obremenjujočega). Zato tisto, da notebook ne sme delati stalno je precej za lase privlečeno.
Kolega vem da ima 6 let starega Gericoma in mu je delal praktično 24/7. No nekaj stvari je že menjal ampak če primerjaš kako "nepriznano" znamko ima in koliko je bil vpogonu, potem...

Kupi nekaj poceni, zavaruj za najmanj tri leta (kot smo ugotovili se zavrovanje bolj splača kot dokup garancije) in veselo uporabljal čim več. Če misli crkniti naj crkne v garanciji. PO 5 letih je vsak računalnik vreden samo še 10% vrednosti ali pa še to ne.
Pa ne ga metat po tleh, ker v big bangu ti na ta način pokrijejo samo 66,7% škode. Pa najbrž je še kaka fora, vendar nisem bral vseh splošnih pogojev ki so zgoraj linkani.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Sama imam že nekaj časa željo da bi ga kupila, ker ga bo verjetno tudi hči rabila na faksu je delno to tudi potreba.
Povprašala sem nekaj znancev ki ga imajo in mojega računalničarja in vsi so mi povedali da to ni za tako uporabo kot ta navadni računalnik.
Da se menda po kakih 3-4 urah pregreje in ga je treba izklopit za nekaj časa.
Si ga je pred kratkim nabavila tudi soseda in vem da nima vklopljenega ves dan, ga vmes ugaša za kako uro.

nazadnje (do včeraj) mi je prenosnik laufal 3 dni skup..... pa še vedno diha
smile-1.gif