Vse to sem naredil že prvič, pa ni delalo. Ko sem postopek tretjič ponovil je pa šlo....čudno.
Sedaj vse deluje, samo update ne bom še naredil, če ima težavo pri izbiri zemljevidov. Sedaj imam 3.20 gor se mi zdi. Moram rečt, da sem kar zadovoljen, proti staremu 255w ima kar lepo število izboljšav. Zaslon je zelo dobro viden tudi pri močno svetlobi. TMC sem neki sprobaval, pa mi ni našel signala (posavska regija), mogoče tukaj ni pokritosti.
Zelo uporabno je tudi rotiranje zaslona, ker sem se vedno spraševal, zakaj garmini nimajo tega. Meni je dosti bolj praktično v avtu navpično postavljen, ker rad vidim cesto naprej ne ob straneh. Pa lane assist al junction view bi rad še sprobal...a ima kdo info kje deluje v slo?
Še enkrat...če hoče kdo, da kaj sprobam, kar povejte. Drugače kaj veliko nimam za napisat, ker zaenkrat vse dela. Aja, tipkovnica je premajhna in dostikrat mimo usekam. Pri 255W je bila večja in sem se v par letih zmotil samo parkrat. Je pa zaslon dosti bolj odziven, ker dejansko ne rabim pritiskat, ampak gre bolj na dotik/rahel pritisk.