nakup navigacije

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
NÜVI 2460 LMT EUROPE
zmaga.gif

za ta denar se dobi 2595LMT tudi v saturnu...

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Tisti,ki obvladajo angleško jim pa ta funkcija pride prav.
Vsak ima svoje zahteve in želje tako,da je najbolje iti v trgovino in tam napravo malo stestirat.

p.s.
Imam nuvija 1300,ki ima " Slovensko glasovno upravljanje " moji rečem kaj naj na nuviju nastavi in tako glasovno nastavim ruto
hysterical-1.gif

Kobran

Pripravnik
8. dec 2008
109
0
16
2. nadstropje
Mislim, da ima zakon prav ko predlaga model 2460LMT. To je po moje boljši model kar jih je Garmin naredl. Vse kar ima deluje ok, in ni nobenih težav.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Citat:
Uporabnik Kobran pravi:
Mislim, da ima zakon prav ko predlaga model 2460LMT. To je po moje boljši model kar jih je Garmin naredl. Vse kar ima deluje ok, in ni nobenih težav.

Se pridružujem mnenju
zmaga.gif

nahrung002.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Kaj pa je bilo z 255w? Je crknila? Namreč pri moji 255w imam problem da ko štartam se mi včasih ugasne. In to mi naredi kar večkrat zapored, ampak potem ko enkrat ½spelje½ pa deluje normalno:S kaj bi to bilo?

lp

Za začetek jo poskusi posodobiti z najnovejšim softverom ali pa še enkrat naloži obstoječega.

Hvala. Sem posodobil software in kolikor sem testiral je normalno delovala. Bom videl kako se bo obnašala na ½terenu½:) Mi pa sedaj podpira tudi 2 karti na eni kartici:)

lp

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Kaj pa 2455lt? Imajo ga na petrolu, ki mi je blizu in mi je to ubistvu najlažje. Sicer nima bluetooth, ampak kolikor ste tukaj pisali, ta bt ni neka uporabna stvar.

Hvala

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Tehnične podatke sem primerjal, ampak sem mislil, če so za keterega od teh modelov znani kakšni bugi pa to!

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
jaz sem dans nabavil 2360 na petrolu. Malo sem se igral, kaj veliko pa ne. Satelite je nasel takoj, kasnih 10 sekund je trajalo, ko sem ga prvic prizgal. Edino BT sem sprobal in moram rect, da kar dobro deluje. Za silo bo, ko mi slusalka crkne.

Ce koga kaj zanima, lahko sprobam.

Aja, ne morem ga povezat na my garmin, oz. mi ga pc sploh ne najde. Ko ga priklopim je nekaj casa tista slika, da je povezan na pc, cez kaksne 3 minute se pa normalno zazene. USB driverje sem dal. A je kaksna fora, ker je 64 bitni sistem?

Hvala

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Moralo bi ga najti brez problema (usb gonilnike nuvi naloži samodejno),pri mygarmin pa moraš prvo naložit vtičnik šele nato ti ga bo mygarmin prepoznal.
Probaj z kakim drugim kablom,drugim vhodom za USB na pc-ju in probaj ponovno zagnat pc.

Kobran

Pripravnik
8. dec 2008
109
0
16
2. nadstropje
Imel sem 2360LT in ni bilo problema s prepoznavo na Windows 7 64bit. sistemu. Po enem tednu se mi je na ekranu pojavila rdeča pika zato sem ga odnesel v Šenčur in so mi zamenjali za 2460LT. Uporabljam original USB kabel od Garmina dolžine 50 cm.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Vse to sem naredil že prvič, pa ni delalo. Ko sem postopek tretjič ponovil je pa šlo....čudno.

Sedaj vse deluje, samo update ne bom še naredil, če ima težavo pri izbiri zemljevidov. Sedaj imam 3.20 gor se mi zdi. Moram rečt, da sem kar zadovoljen, proti staremu 255w ima kar lepo število izboljšav. Zaslon je zelo dobro viden tudi pri močno svetlobi. TMC sem neki sprobaval, pa mi ni našel signala (posavska regija), mogoče tukaj ni pokritosti.

Zelo uporabno je tudi rotiranje zaslona, ker sem se vedno spraševal, zakaj garmini nimajo tega. Meni je dosti bolj praktično v avtu navpično postavljen, ker rad vidim cesto naprej ne ob straneh. Pa lane assist al junction view bi rad še sprobal...a ima kdo info kje deluje v slo?

Še enkrat...če hoče kdo, da kaj sprobam, kar povejte. Drugače kaj veliko nimam za napisat, ker zaenkrat vse dela. Aja, tipkovnica je premajhna in dostikrat mimo usekam. Pri 255W je bila večja in sem se v par letih zmotil samo parkrat. Je pa zaslon dosti bolj odziven, ker dejansko ne rabim pritiskat, ampak gre bolj na dotik/rahel pritisk.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
fikus: Krasno, ampak se ne bom nikoli navadil na abcd tipkovnico
smile-1.gif
A se da predelat qwertz?

Hvala

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Seveda se da povečati tudi qwertz tipkovnico.

Odpri jo z notepadom pa se igraj toliko časa, da bo tako kot si želiš.
Če ti pa kaj ne bo jasno pa vprašaj.

Najprej si pa obvezno naredi varnostno kopijo, da ti ostane original za vsak slučaj.

Nato pa varnostno kopijo naredi še vsake toliko, da če slučajno kaj zaj..., ti ni treba delati čisto vse na novo.