Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Meni je novi C izredno všeč, problem je, ker zahtevam ogromno opreme tudi AMG zunaj in znotraj.
Zamudil sem enega C300 Hybrida, ki ga bi takoj plačal, zdaj bom pa počasi kupoval tudi če traja leto ali dve, želja je pa C250 bencinar. Malo nižja nabavna cena in ponavadi narejenih manj kilometrov kot dizli.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Zamudil sem enega C300 Hybrida, ki ga bi takoj plačal, zdaj bom pa počasi kupoval tudi če traja leto ali dve, želja je pa C250 bencinar. .
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Meni je novi C izredno všeč, problem je, ker zahtevam ogromno opreme tudi AMG zunaj in znotraj.
Zamudil sem enega C300 Hybrida, ki ga bi takoj plačal, zdaj bom pa počasi kupoval tudi če traja leto ali dve, želja je pa C250 bencinar. Malo nižja nabavna cena in ponavadi narejenih manj kilometrov kot dizli.
Zakaj bi bil problem , da zahtevaš dosti opreme,...vse se da dobit , tudi z AMG opremo ???
Novih C-jev res ni veliko, 204 pa se dobijo tudi z zelo malo(bencinar) km in za dosti pametno ceno...je pa res, da oglasi dokaj hitro izginejo...
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Koliko pa C63 AMG
A ni tole boljse od honde vti? Al pa precej blizu. Mah tudi ce se mercki stoparica hitreje ustavi, jo honda se vedno prehiti.Citat:
Uporabnik hermann pravi:
v bistvu že c180 deluje čisto zadovoljivo zmogljiv (8.2 do 100). najbrž sem že malo v letih.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Tako kot so ti napisali... nimam 70k€, tako da gledam rabljene in tudi tam boli, ker iz 20 opremljen postane 40.
Dejansko bi lahko malo hitreje poklical za tistega C300T, ampak sem razmišljal, kako bo to zgledalo v praksi.
Sicer pa izključno samo 205, namesto 204 imam raje BMWja.