Nakup LCD zaslona

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
evo ... doma imam 2232BW ... prvi vtis? ... POLOMIJA!

Nastavitve na ekranu (gumbi na samem ekranu):
AUTO ... NOT AVAILABLE
Contrast ... NOT AVAILABLE
Fine ... NOT AVAILABLE
Color tone ... NOT AVAILABLE
Color control ... NOT AVAILABLE
Coarse ... NOT AVAILABLE
Sharpness ... NOT AVAILABLE
H-Position ... NOT AVAILABLE
V-Position ... NOT AVAILABLE

barve pa tak žarijo, da bom oslepel
stupid-1.gif

jutri grem po 226BW

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ok. Od kje je tale 2232BW ?? Meni tudi ni jasno, zakaj je auto NOT available ???

Za ostale nastavitve pa rabiš softwer za monitor. Sej pri 226BW bo isti [censored] pri nastavitvah. Kake pa so barve pa ne vem. Ti bom še napisal glede primerjave, ko pridem domov. lp

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
tale je made in slovakia

sej jaz vem, da za ostale stvari je posebej program ... ampa ka na prejšnjem zaslonu nisem mel nobenih dodantih programov pa je bla slika OK .. tukaj pa rumena kr sili v obraz ... ostale barve so dokaj normalne ... ampak rumena pa kr ubija ... pa tud zelena je precej divja

ni mi jasno kak si lahko na samem monitorju blokirane nastavitve ... to je popolna bedarija ... tud če si ne inštaliran nobenga programa bi slika mogla biti 1A ... priklopleno mam prek DVI kabla

sej jutri nesem nazaj v trgovino in zamenjam za 226BW ... pa bomo magari oba sprobali tam

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Še enkrat citiram sebe.
evil.gif

Citat:
Uporabnik alcazar pravi:
Toplo ti odsvetujem samsung 2232bw, narejenega na slovaškem. Slaba slika. Moti me pa pri tem modelu tudi izredno slabo stojalo, ki se miga sem in tja. Monitorja ne moreš malo nagniti naprej, če pa želim celega nagniti (s podstavkom vred), se pa bojim, da mi bo enkrat dol padel, ker je kar tako nataknjen gor; podstavek drži notri en miniaturni vijaček, malo večji kot v kakšni uri.
grin1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
sem to tudi upošteval in se zato v trgovini pred nakupom dogovoril, da bom ekran prinesel nazaj, če mi ne bo odgovarjal

jutri ga grem zamenjat za 226BW

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Aja, pa vprašanje če boš z 226bw kaj bolj zadovoljen. Če ga nisi kupil v spletni trgovini, ga boš tudi težko zamenjal, razen dobra volja prodajalca.
Človek kar ne more verjeti, kako lahko tako "priznana" firma da takšen šit od šita na tržišče. Pa da ne bo kdo rekel, da sem zbirčen. Imam enega Philipsa 19", pa enega Hansola 15" starega najmanj pet let, pa se oba kosata s tem samungom, pa mislim da ga celo prekašata oba. Grafična pa tudi ni tako slaba, da bi zaradi tega bila razlika.
smirk-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
kupil sem v normalni trgovini ... ampak sem že dogovorjen za novi ekran

zakaj nebi bil bolj zadovoljen? so tud pri 226 take težave?

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Nevem, nimam izkušenj. Ampak glede na to da je samsung
grims-1.gif
in to v istem cenevnem rangu, čudežov jaz ne bi pričakoval. Vsekakor sprobaj.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Nobody:

Slika je isto dobra na obeh modelih,pa oba sta made in slovakia. Kak te vidiš, da je rumene preveč?

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
jaz sem zdaj predvajal DVD na Samsung 2232BW in LG L1940P

Samsung: slika skoraj čist črna
LG: slika normalno svetla

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Zanimivo. Zato pa je tak pametno, da si ga nabavo v trgovini in ga lahko že drugi dan zamenjaš. Pa še takoj vidiš za dead pixle. Sem slišal, da majo Lgji dobro sliko. Pa sem primerjal v trgovini en lg 19 wide pa moj zdajšnji model, pa mi je bla slika na samsungu bolša.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
evo ... zdaj sem si nastavil sliko za silo ... ampak to ni to

ko sem LG-ja prinesel domov sem ga samo priklopil na PC in že uporabljal, slika pa je bila dobra ... tukaj Samsungu pa sem skoraj mogo samomor nardit