Saj dajo na obroke. Poznam nekoga ki je imel ibc cisterno na balkoncku nad vhodom.Nimajo taki denarja, da bi kupili 1000 litrov na enkrat
Problem bo, ce ne bo plina. Takrat nas bodo greli kabli v stenah. Plin je na borzi v teh dneh 2x dražji kot cena golobove elektrike.Pelete imam lansko zalogo po 226€ / 70 žak. Ta trenutek so po 505€ / 70 žak. ista tovarna. Mogoče s popustom za stalno stranko za okoli 455€ / 70 žak. To je hype, ker so vse pokupili severno Ita. trgovci, ki so napolnili skladišča za špekulacijo. Upam, da jim zgnijejo barabam špekulantskim.
To bo še zanimivo, ker cena surovine že zelo pada. Drva v naših koncih po 90€ / prm. Ista fora. Lani 63€ / prm pripeljana, žagana na 33cm.
Ni še 2 zime, ko je ista tovarna pelet imela oglas januarja na radiu, da pripeljejo tudi samo 70 žak. za 336€ zastonj do 50km in še 3 žak. ti vržejo gor za gratis.
Ena topla zima bo in bo rošada.
Zaradi evropske uredbe ne smejo znižati DDV.Zakaj pa naši mojstri ne bodo znižali DDV ja na kurilno olje, na vse ostale energente pa???
Bo ustavno sodišče ukrepalo.
Ne moreš večjega DDV ja plačati, če kuriš kurilca kot pa plin.
To je neenakost pred zakonom.
A drugje ga pa lahko? Tole mi ne pije vode.Zaradi evropske uredbe ne smejo znižati DDV.
Poljaki pa so znižali za vsa goriva.Zaradi evropske uredbe ne smejo znižati DDV.
Ali ne veš, da smo mi najbolj pridni bruseljski kimavčki in to ne glede na vlado.Poljaki pa so znižali za vsa goriva.
Oni so pa kje???
V uniji ali??
Sedaj veš kako se pocutim k gledam tvoje grafe pri kovancih in gorivih.Sandrca..a ti to med vožnjo? (dva nazaj sem ti jaz skorigiral, tega pa tudi če bi hotel ne morem)
Klima bi bila boljša investicija...Bomo videli ali smo prekmalu kupili.
sta pa starsa investirala v 4 ir panele, tako da bosta poskusila privarcevati se tam
Kmalu bo nastanitve že treba dogrevat.To pa res ni pomembno ta trenutek. Prvo je treba azilante na morje spravit…. Dokler je še topla voda
Že čakajo na parkirišču konvoj avtobusovTo pa res ni pomembno ta trenutek. Prvo je treba azilante na morje spravit…. Dokler je še topla voda
Mi tudi čakamo na golobovo regulacijo cen. Baje ta teden, me prav zanima kaj bodo naredil. Verjetn zaokrožil na 1,5Resno, se obeta še kakšna regulacija glede kurilnega olja ali ne?
Ker je trenutno ravno kurilno olje "grdi raček", pa imamo vsaj pol slovenije na njem.