Zdravo
Poročilo o nakupu:
Vplačal sem preko A Banke (4kom/501,65GBP=cca 567€) dodatni stroški so 1,75€ Abanka IN 6 GBP BARCLAY BANK GB. Ker za Barclay nisem vedel, sem nakazal 6 GBP premalo, in sem jih po obvestilu o premalo plačanem znesku dodatno plačal z "odprtim bančnim nakazilom", kar pomeni, da me je A Banka bremenila po zaključku, v denarju: za 6 GBP (cca 6,7€) sem doplačal 1,75€ A Banki in cca 6,5€ Barclay.
Zaključek: če plačujete preko banke, plačajte takoj na odprto, po moji izkušnji boste prihranili cca 4dni in cca 8-10€.
Roki: plačilo je bilo evidentirano 2 dni po nakazilu, če zanemarim zaplete z doplačilom, je roba prišla domov v 4 delovnih dneh.
Pozor: dostava je na dom preko DPD, kljub kontaktnem telefonu na naslovu na paketu, so paket v skupni vrednosti cca 570€ pustili sredi mesta pred vrati brez vsakega podpisa o prevzemu. Mogoče imam pravico do novega paketa!?
Roba je prišla neoporečno zapakirana, moj komplet je preizkušen in dela. Edina zamera oz. delo za dopolnitev je, da je inštaliran CN 2008 - hoče osvežitev na 2009.
Še majhen nasvet: če iščete napajalnik iz 220V, Big Bang prodaja adapter 220V/ 12V vžigalnik vtičnica za cca 13€, kar je ceneje kot namenski Garmin napajalnik 220V/12V, pa še za druge naprave ga lahko porabite. USB kabel za povezavo z PC lahko uporabite katrei koli od digitalnih fotoaparatov.
Upam, da nisem predolg, pa
Lepo pozdravljeni
Cos