Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ali ni bil tu na forumu nekdo, ki je belo tehniko (konkretno potrebujem Liebherr hladilnik in Bosh pomivalc) lahko zrihtal po ugodnejših cenah?
Lahko se javi tudi na ZS, pošljem linke kaj kupujem.. Hvala
Mislim da ze dolgo ne več.
Ga je konkurenca "utisala"
Ze dolgo tudi ni vec njegovih objav.
Imam njegov pralni stroj in indukcijo. Oboje dela ze vec kot desetletje (tako kot vecina bele tehnike pri meni) tako da bom najbrz prej ali slej tudi jaz na tvojem mestu.
Če koga zanima: Merkur je včeraj lansiral aplikacijo in ob pristopu dobite bon za popust na en artikel +12% kar se pri nekaterih dražjih stvareh kar splača.
Ja odvisno, imajo včasih kar konkurenčne cene oz. možnost izenači ceno, pol pa še na to vsekaš bon.
Sem se jih sam dolgo izogibal, ampak sem sedaj v pol leta opravil tam kar tri konkretne nakupe in so bili najcenejši oz. enaki ceni drugod kjer je bil razstavni kos na prodaj.
Sicer stara reč, ampak 10 let nazaj ko se je vse lifralo iz nemcije in avstrije, mi je na komplet belo tehniko za kuhinjo dal Merkur najboljso ceno. Pa hranil mi je v skladišču zastonj do dneva montaze.
7 let nazaj, kupil pri wagnerju v DE in vifi trade v AT. Pri nas željene stvari sploh niso bile dobavljjive, neff je štartal, z priporočeno, torej faktor 2 do 2.5 cene glede na tujino.. epiš je bilo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.