Jaz bi tudi priporočal francoski stil. Se pravi spodaj skrinja čez celo širino in zgoraj hladilnik čez celo širino.
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Če pa imaš 120 prostora v širino pa še bolje. Postaviš hladilnik i zamrzovalnik enega zraven drugega in imaš prostora kot se šika in izgleda kot ameriški.
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Evo še moje mnenje.
Ameriški hladilniki so vsaj za moje pojme zanimivi samo takrat če si res želiš imeti led in mrzlo vodo.
Drugače pa velika izguba prostora, saj imaš tako v hladilniku kot zamrzovalniku malo prostora.
Druga stvar je še, da so požrešni pri elektriki in zelo pokvarljivi. Polega tega je v Sloveniji še težava, da se jih proda zelo malo in je dostikrat problem z rezervnimi deli. Tako poznam že več situaciji, ko se jih je metalo ven zelo hitro po koncu garancije, saj bi bilo rezervne dele predolgo za čakati.
Zame osebno so najbolj zanimivi ameriški hladilniki tisti, ki imajo 4 vrata, to pa imata dva modela od Bekota in pa Sharp. S tem da je pri Sharpu že od začetka leta velika težava z dobavo.
Razlog za 4 vrat je v tem, da imaš vsaj dobro širino pri hladilniku.
Če pa imaš 120 prostora v širino pa še bolje. Postaviš hladilnik i zamrzovalnik enega zraven drugega in imaš prostora kot se šika in izgleda kot ameriški.
Imam tega že 6 leto.Zelo zadovoljen z njim.Veliko prostora itd.Skratka top zadeva.Da malo obudim temo.Kupujem ameriški hladilnik.Kaj je trenutno in oz.tisti ki ga imate katero firmo kaj priporočate.Najraje bi sicer takega da ne rabim priklopa na vodo.Budget max 1300 €.
Hvala