Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Neeee, zdele moraš kupit, ko bo sneg itd, najbolj užitek je ko zapade frišen sneg in se greš pol podit vanj (pazit pa moraš na kakšne luknje in druge pasti) se zapelat po zasneženem gozdu.... neprecenljivo
Ja itak za hobi... sam vseeno premisli o kakšni premium znamki... tud če ima malo manj kubikov,je v praksi lahko isto zmogljiv...
Samo epilog štorije povem, cena je pa vidna na njihovem ceniku. Sedaj moram pa v nakup čelad pa rokavic ter ostale opreme.Se priporočam za informacije.
Hvala, upam da bo delal brez problemov, zdej so doolge minute in ure.Aja barve bo pa bele, ker črne mora biti samo mrtvaški voz, dal ga bi pa oblečt v rdečo folijo, bi bil unikat v slo pomoje.
Sem se po nakupu svojega zanimal, kako bi šlo oblačenje v folijo, pa me je cena odvrnila. Zdaj mi je pa žal. Če imaš možnost, absolutno daj folijo gor.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.