Citat:
Uporabnik bizi pravi:
In teh 100.000$ je nosil v tošlnu, da je imel za napitnine.
za koliko je bilo prostora v kočevju? 20?Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Pa sej to imamo mi v kočevju tud.
Ok zdej ne več zdej je arhiv tm.
Pa ne samo te. Tudi podobne v Iraku, Libiji in še kje, kar ni bilo slabo plačano.Citat:
Uporabnik binebane pravi:
in vse te objekte je sct zidal...
Mogoče je pa nameraval postavit kako kliniko kje v avstraliji, kdo bi vedel?Citat:
Uporabnik capl pravi:
Varčen človek je pa res bil, je kr neki miljard v Švici našparal in to samo od fuša, ker plače ni nobene dobival, stari rdečehordaši še danes prisegajo na to.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Ne širi krive vere. To je Tito iz svojih prihrankov iz časa, ko je bil še ključavničar dal narediti. Po svetu je hodil peš, edino v Libijo s kamelo, ko mu jo je Gadafi poslal. Današnji politiki pa bi povsod z letalom in zapravljali naš denar...
Kaj veš. Po tistem, ko so v te najbolj tajne objekte peljali novinarje in lokacije ter slike razkrili javnosti, ti res objekti niso več uporabni za skrivanje.Citat:
Citat:
sicer so tudi tu kakšno ničlo preveč dodali...
Heh, tale atomska zaklonišča so bila meni zmeraj mem. ok, preživiš atomski napad. Kaj pa potem? Prideš ven (enkrat moraš priti že zarad lufta in filinga), zunaj je pa vse kontaminirano, zrak, voda, hrana itd. Zaloge v bunkerjih niso bile neskončne. Not bi se itak skril smo folk, ki ne zna nič delati, samo gobec gont. Ampak z gobcem se ne da bajte postaviti, niti štroma priklopiti, ali vode. Kaj bi ti bluzerji potem počeli zunaj? Itak jih folk, ki bi preživel, ne bi jebal 5%, orožja bi bilo povsod dovolj, preživeli bi se prigrebli do konzervianih zalog po štacunah prej, kot bi teli upali pokazat njuške iz zaklonišč...Citat:
Citat:
sicer so tudi tu kakšno ničlo preveč dodali...
Uff ne vem meni se je zdela ogromna zadeva pa sem bil v zakloniščih za par 100 ljudi.
Od oka 80-100.
Citat:
in vse te objekte je sct zidal...
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
Še najraje z mobiteli/fotoaparati/kamerami, da se ja vse dokumentira in potem pošlje na 24 ur.
Meni je bolj kot drugo fascinantno to, kako se je takrat delalo, kaj vse se je delalo... 50, 60 leta mislim da bi brez pretiravanja lahko označil za najboljša v zgodovini. Resnici na ljubo bi raje živel takrat kot pa zdaj. Zdaj je samo overload informacij z vseh strani, da o ekonomiji niti ne začnem.
To bo, ja. Črni Kal se že podiraCitat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
Še najraje z mobiteli/fotoaparati/kamerami, da se ja vse dokumentira in potem pošlje na 24 ur.
Meni je bolj kot drugo fascinantno to, kako se je takrat delalo, kaj vse se je delalo... 50, 60 leta mislim da bi brez pretiravanja lahko označil za najboljša v zgodovini. Resnici na ljubo bi raje živel takrat kot pa zdaj. Zdaj je samo overload informacij z vseh strani, da o ekonomiji niti ne začnem.
in da to danes se vedno deluje.... karkoli se zgradi danes v parih letih gre v franze... ce sploh deluje........
me prav zanima ce bi se danes kdo upal gradisi nuklearko
Onkološki H je novejši pa se pitne vode ne premorejo.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
To bo, ja. Črni Kal se že podiraCitat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
in da to danes se vedno deluje.... karkoli se zgradi danes v parih letih gre v franze... ce sploh deluje........
me prav zanima ce bi se danes kdo upal gradisi nuklearko
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ga pa ni gradil sct ampak vojska in neki prisilni delavci. Izgradnjo je vodila OZNA oz UDBA