Armani casa-kar se tiče pohištva, lepo-minimalistično, ampak drago...Imajo salon v Btc-nasproti Playe, pa še par drugih firm uvažajo. če ne frugega, včasih kakšen eksponat tut znižajo -40% (men je lani ratal dve lučki kupiti, ki sta bili po redni ceni, over budget nakup), če ne druzga, je pa salon lepo urejen in vprašaš jih lahko kaj.
Single izdelki npr. Le Corbusier-pride v poštev npr, kakšen divan, stol...al pa samo kot navdih
Dodatki-bela tehnika: Gaggenau, absolutno 1a
Keramika- Villeroy, mamo doma že kar nekaj let, sicer pesjansko draga, ampak je pa kvaliteta ful dobra, pa tudi deasigen je ok
Meni osebno je všeč npr. kreativen mix, enega super oblikovanega izdelka, z ostalim, ki ni drago...Se mi zdi, da je včasih kar preveč sterilno, če je vse samo en brend...
Single izdelki npr. Le Corbusier-pride v poštev npr, kakšen divan, stol...al pa samo kot navdih
Dodatki-bela tehnika: Gaggenau, absolutno 1a
Keramika- Villeroy, mamo doma že kar nekaj let, sicer pesjansko draga, ampak je pa kvaliteta ful dobra, pa tudi deasigen je ok
Meni osebno je všeč npr. kreativen mix, enega super oblikovanega izdelka, z ostalim, ki ni drago...Se mi zdi, da je včasih kar preveč sterilno, če je vse samo en brend...