Najem telovadnice / športne dvorane - košarka

Kje bi se v LJ oz. okolici še kaj dalo najeti kakšno takšno zadevo.
Igrali bi košarko, tako da v primeru, da je dvorana velika in ima stranske koše lahko tudi samo 1/3 oz. 1/2 dvorane.

Bi se še mal gibal kakšno uro in pol na teden...

Nekaj zadev sem že našel, ampak zdej ga pa že google serje tam na sedmi strani
grin1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.177
1.963
113
Emona / Carnium
Dragomelj? Medvode? Medvode so bile lani kar zasedene in ker smo bili neodločeni, smo spušili termin. Je pa kar malo pozno za kaj takega. A ni bilo nekaj govora o tem, da je potrebno imeti registrirano društvo za najem? Al' je to le prednost?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Malo si že pozen z najemom telovadnice. NAjboljše da pošlješ vsem šolam ali komurkoli pač email pa ti potem povedo a je prosto ali ne, ponavadi se to dela julij, avgust september, štarta se pa oktobra ponavadi. Mi smo rezervirali avgusta pa smo bili že pozni
d055.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
z maili se boš menil 14 dni.

telefon v roke, najdit ustrezno osebo in se po telefonu osebno zment...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ok... govorim ti iz izkušenj. Men se tudi ne da klicarit, samo kdaj je tako najhitreje...

Ljudje k so zadolženi za oddajo prostorov so pa še iz dvajstega stoletja. In medtem ko se boš ti menil in čakal na odgovore, bo en poklical, rezerviral in ti speljal termin.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.317
7.080
113
pri taščici
Sem ze mislil napisat se ihan, pa vidim da si ze dobil. Kaksna luknja s je tudi v ihanu se nasla v preteklih letih.

Tudi sam raje emailam, ampak po telefonu si na jasnem v nekaj minutah, po mejlu palahko skoz v megli