Najdi.si SMSi

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
A ste vidl, da je šlo novemu lastniku portala verjetno na živce reklamiranje konkurenčnega operaterja?
Sedaj jih sponzorira Mobitel. Ve kdo, če to pomeni, da jih počasi ne bo več in jih bodo umaknili?

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
verjetno se jim je do 1.9. iztekla pogodba s simobilom. Zdaj pa lahk sponzorira mobitel. saj tako je moje mnenje

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
A ste vidl, da je šlo novemu lastniku portala verjetno na živce reklamiranje konkurenčnega operaterja?
Sedaj jih sponzorira Mobitel. Ve kdo, če to pomeni, da jih počasi ne bo več in jih bodo umaknili?

Na živce jim je šlo, da jim konkurent daje denar? Prej obratno.

Realnost pa je najbrž nekje vmes - potek pogodbe pač. In zakaj bi bili brezplačni SMSi ukinjeni? Od kod ta informacija?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:

Na živce jim je šlo, da jim konkurent daje denar? Prej obratno.

Realnost pa je najbrž nekje vmes - potek pogodbe pač. In zakaj bi bili brezplačni SMSi ukinjeni? Od kod ta informacija?

Nisem napisal, da se jih ukinja. zanimal me je samo, če se slučajno bodo, ker je drugi sponzor.

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Pa saj ni bistveno, kdo vem, ki pošljemo včasih malce preveč SMS-jev pomaga iz rdečih številk. Bistveno je, da dela, ne? Je pa super, da Mobitel pošenka še nekaj znakov zraven
wink-1.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
No, zdaj sem tudi jaz preizkusila to velečudo, ko je kolegica klicala, naj ji prek SMS-ja pošljem 100 znakov dolg url, pa se mi ni ljubilo tipkati. Genialno! Ne morem verjeti, da sem ves ta čas skupinska obvestila za naše dogodke kolegom pošiljala z mobilca, z male tipkovnice, kjer sem potrebovala 100 let, da sem popravila vse tipkarske za sabo etc ... Niti ne gre toliko za ceno, kot za to, da pokuriš preveč časa brez veze.

Samo resno, kakšen človek te pokliče, da mu pošlji url, če sedi pred računalnikom ...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Citat:
Uporabnik Luchka pravi:
Genialno! Ne morem verjeti, da sem ves ta čas skupinska obvestila za naše dogodke kolegom pošiljala z mobilca, z male tipkovnice, kjer sem potrebovala 100 let, da sem popravila vse tipkarske za sabo etc ... Niti ne gre toliko za ceno, kot za to, da pokuriš preveč časa brez veze.

Če se ne motim, imata oba naša največja operaterja možnost pošiljanja SMS-ov preko PC-ja. Je pa res, da zadeva ni brezplačna
frown-1.gif

Za ostale pa ne vem.

B.

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
neresni uporabniki smo pa včasih šparovni pa od tle pošiljamo smse
wink-1.gif

hehe, ne sej... Men se zdi super, pomoje pa ne bodo za plačat, sej jih Mobitel sponzirira...sponzorira being the key word :D

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Jaz pa kar M:namiznik uporabljam, ko sem za računalnikom. Pravzaprav kar pozabim na te zastonjske rešitve.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Pride velikokrat prav, ja, ker je vendarle na Najdi.si dovoljenih precej manj znakov, najbolj nerodno pa je, da je pošiljatelj sporočil neka čudna številka.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Za "dobre stare" siemense je obstajal programček... si lepo mobitel priklopil na računalnik preko kabla, napisal sporočilo na računalniku in ga poslal poljubno osebam. Ni bilo zastonj, bilo pa je super enostavno in hitro
smile-1.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
No, jaz sem tudi iz gorenjskih vrst in mi zastonj zelo prav pride.
Pa tudi tamo ki je fino, v službi, ko pridno tipkam, da lahko pošljem kakšen sms, ne da bi vsi videli, da pošiljam smsje
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Za "dobre stare" siemense je obstajal programček... si lepo mobitel priklopil na računalnik preko kabla, napisal sporočilo na računalniku in ga poslal poljubno osebam. Ni bilo zastonj, bilo pa je super enostavno in hitro
smile-1.gif

pri novih telefonih pa še kabla ne rabiš, gre preko BT
wink-1.gif
vsaj pri nokiji povezani s pcsuitom

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
ma ja, se pač izpiše ena telefonska številka, sam je vedno ista, tko da js jo že poznam. Ponavad, če se mi da, pošiljam iz najdi.si k hitrej natipkaš pa več smsov lahko napišeš. Nervira me edino to, da ne morš odgovorit direkt na telefonsko, ki je zraven napisala, od tistega, ki ti je sms poslal z neta.

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
To je malce tečno, ja, ma se že potrudiš. Čeprav sem pred davnimi leti, ko je bilo mogoče pošiljati še na številka@mobitel (saj je bilo nekaj takega, ne?), slišala za razpad romance na račun teh možnosti. Je bil deklič užaljen, ker ji je fant 'poceni' pisaril.
hysterical-1.gif
Samo to so res ekstremni primerki, pomoje ...

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
ojej, bolano. namest da bi ga poročila, k je tko fajn šparoven.
wink-1.gif

drugač se je dal pa pred leti z maila pošiljat msge, a se to še vedno da? pač iz Hotmaila na Mobitel, rečmo.