Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
A ste vidl, da je šlo novemu lastniku portala verjetno na živce reklamiranje konkurenčnega operaterja?
Sedaj jih sponzorira Mobitel. Ve kdo, če to pomeni, da jih počasi ne bo več in jih bodo umaknili?
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
A ste vidl, da je šlo novemu lastniku portala verjetno na živce reklamiranje konkurenčnega operaterja?
Sedaj jih sponzorira Mobitel. Ve kdo, če to pomeni, da jih počasi ne bo več in jih bodo umaknili?
Na živce jim je šlo, da jim konkurent daje denar? Prej obratno.
Realnost pa je najbrž nekje vmes - potek pogodbe pač. In zakaj bi bili brezplačni SMSi ukinjeni? Od kod ta informacija?
Citat:
Uporabnik Luchka pravi:
Genialno! Ne morem verjeti, da sem ves ta čas skupinska obvestila za naše dogodke kolegom pošiljala z mobilca, z male tipkovnice, kjer sem potrebovala 100 let, da sem popravila vse tipkarske za sabo etc ... Niti ne gre toliko za ceno, kot za to, da pokuriš preveč časa brez veze.
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Za "dobre stare" siemense je obstajal programček... si lepo mobitel priklopil na računalnik preko kabla, napisal sporočilo na računalniku in ga poslal poljubno osebam. Ni bilo zastonj, bilo pa je super enostavno in hitro