najboljsi ljubimci/ljubimke

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
draga moja, kje za qurac pise, da bom dala taprumu? wtf?!

se ne prvemu ..... tretjemu
cool-1.gif

izistyle

Pripravnik
22. sep 2007
288
0
16
NG
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Nisem se gonila okol tud ko sm bla mlajša, dont worry. No sej, mogoče je pa to napaka, ker vidim da vse te ki so se gonile, so dons srečno poročene in so noseče, če že nimajo otroka. Pustmo to da so sicer brezposelne in brez izobrazbe, važn da majo tipa in familjo ane
smile-1.gif

podpis !!! pa še debele so !

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Saj sama veš, kako so vaši panji čudoviti za lizati..bom se držo, ampak kakšen drug panj me pa tudi vabi
wink-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Saj sama veš, kako so vaši panji čudoviti za lizati..bom se držo, ampak kakšen drug panj me pa tudi vabi
wink-1.gif

a ti ga vtikaš v panj, tako kot tarzan v tistem vicu?
confused-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Avtohtoni so samo tisti, ki živijo nad 1000 m /nm višine ... tolko visoko so se mogl umaknt prišlekom. Zakaj? Ker je pri nas tko fino
cheer.gif

Evo, v dokaz: še štajerci hodijo živet na gorenjsko, recimom kak lovec tud pride ...
evil.gif

Torej, če povzamem: si prepričana, da je bil avtohton? To, da je bil škrt, še ne pomeni, da je bil avtohtone pasme ... ampak je bil pa ekstra škrt, če je še pri seksu šparal ...

Nazadnje urejeno:

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Čaki, a nis ti priženjen na Gorenjsko ? A maš to za stalno, a si vzel povratno karto? Ker, če boš takele trosil, te bodo kmal odnesl z Jesenica ...
evil.gif

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
torej
smile-1.gif

evo js dam roko v ogenj za stajerce
roza.gif
To si pa tak v črno trofila, da bolj nebi mogla.
zmaga.gif

Jaz za sebe recimo vem, da sn odličen, zmirom mi pride pa nea me boli glava nič (razen kdaj od alkohola).

Za zmirom vaš, Batate

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:
NOTTTTTTTTTTTTTT
ČE bi meu to,kaj sm jz zadnje čase, nebi tega reku verjem men;)
Popoln obraz, postava koncccccccc,nema kaj nema. A Sxx, jebeš ti Jenno Jameson, keri zvoki, kera karizma, kera gibčnost, moæ,vzdržjivost, pa ker orgazemmmmm. Ma to je blo grehota j.....ti, res poezija za usesa in balzam za oči:)
Mene j eKoroška za zdj najbl očarala:))