Najbolj zanimiva ženska ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
..., ki jo poznate ... Verjamem, da vsak od vas pozna kako zelo zanimivo žensko. Dejte jo prosim opišite tukaj, v kakšnem odnosu sta ... Ker vem ... 100 ljudi, 100 čudi, bi znalo biti zanimivo.
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
jaz sem z vsemi zanimivimi v toplem odnosu, z drugačnimi pa nisem v toplem odnosu.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Najbolj zanimiva zenska je moja mama. Sma v dobrem zelo dobrem odnosu, ker mi pere in kuha
smile-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Tisti, ki ima veliko prijatlc je ponavadi:
a.) ritopik
b.) fucka (si zeli) vse prijatlce

Naj mi nekdo pove en razlog zakaj bi se drugace druzil z njimi ? Razumem, da mas kako, ki ti je res prijatlca, za vec pa res ne vidim razloga. Edit: pa se to bi pomoje podrl, ce bi bla prilika
smile-1.gif
Ko imam punco, nimam nekih prijatlc (cisto preprosto).

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
jaz te razumem, al pa fantje te razumemo, zenske pa tega koncepta ne razumejo najbolje... pa kdo bi jim zameril.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne vem, kakšne imate vi seksualne nazore, ampak meni ni nič težko it s kolegico v trgovino, na pijačo ... Je pa res, da še nisem imel v življenju grde kolegice.
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Aja, s tem, da jaz to kolegici že na začetku povem ... Povsem direktno - mi2 sva lahko kolega, samo moraš vedeti, da sem jaz mnenja, da moški in ženska ne moreta biti nikoli prijatelja in da moraš vedeti, da te bom vedno gledal le kot žensko, kar pomeni, da bi z veseljem skočil pod tvoje hlačke.

Pa ni imela še nobena nič proti.
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Potem to ni več samo prijateljica, ampak potencialen fukmaterial
rolleyes-1.gif

Recimo, ampak kot si sama rekla, potencialni, ker se res redko uresniči in ker mi to sploh ni primarna funkcija!!

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Pri 99% (hetero) dedih je prijatlca fukmaterjal. Ce pa pride do tega pa je vprasanje. Zenske pa so tak zaslepljene pa tega ne opazijo.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
rolleyes-1.gif

Recimo, ampak kot si sama rekla, potencialni, ker se res redko uresniči in ker mi to sploh ni primarna funkcija!!

in potem pridemo do Intelektualne kurbe
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
rolleyes-1.gif

grin1.gif

Odvisno kolko si močen oz. kolko izkušenj imaš. Pri meni ne bo več potegnilo!!

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
rolleyes-1.gif

grin1.gif

Odvisno kolko si močen oz. kolko izkušenj imaš. Pri meni ne bo več potegnilo!!

dokler greš z njo v šopping z mislijo:"upam da bo enkrat padla" ali kaj podobnega..... je to to, kar se že zgoraj napisal