Najbolj peechkohvatne pijače

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Sej pri njemu tud
grin1.gif

hysterical-1.gif

Hehe, dobra že na vse zgodi
aplauz.gif

Največja laž je pa k rečeš: še tole spijemo,pa gremo domov
smile-1.gif

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Citat:
Uporabnik elth pravi:
Nekaj drugačnega:Vzemi škatlico fug-snuzi.Priporečeno general original,oziroma los varijanta.Daš v gospodinjski mešalnik,zaliješ z pločevinko cocacole.Zmiksaš in precediš preko filtra za kavico.
Vendar previdno!Zadeva "užge v nulo"!!!!
uf-1.gif

Na lastno odgovornost.
sprasujem se.gif

Nea pol dobis zluftane kokakole z okusom po tobaku ven?

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
bonk.gif

najbolj pickohvatne pijace? a ti moras zensko napit, da jo lahko pofu*as?
jaz ne vem, eni mate resne tezave
crazy1.gif

ce si zenski kul, ji lahko tud kozarec vode iz pipe ponudis, pa bo akcija kljub temu
smirk-1.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
...bi rekla kar, da to tadrugo....

Itak da ne škodi, da malo bremze spustijo
tongue-1.gif
...cele znanosti pa spet en rabimo iz tega delat.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Citat:
Če si pravi zajebanec in bi res rad navdušil, pol vsekaj po đejms bondu, leden kozarec opremiš s sladkornim robom,
deci martinija 0,01 vodke ali še boljše gin-a, že po prvi pijači pojačaš zadevo na 0,02 gina, vse do 0,03, čez to mejo ne hodi,
ker jo bo preveč pribilo, če je gin namesto vodke ne idi niti čez 0,02l. + rezina limete (ne limone!)

Glih zajebanc s temle receptom ne bi izpadu če se dama kej spozna na martini. Je pa res, da večina bejb sploh ne ve kaj pije, pomojem tud če bi dal v kozarec gin in rum okoli pa cuker, pa bi pile z mislijo, da pijejo martini in so hude.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
90% bab sploh neve, da je martini desertno vino.
99,7% bab sploh neve, da je več kot en kozarec spit popolnoma butasto. (če neveš zakaj, si med temi 99,7%)

In zdaj se bom jaz ubadal s tem al ji bo sedel moja pijača ali ne, a zadeva se pije od đejmsbonda dalje po celem svetu.

Ðejmsbond je klasična fuk pijača, ker po prvem ji odveže jezik, po petem pa tebi pas.