Zdravo,
je padla debata in želja, da bi naredili steak in pa pljučno pečenko na žaru iz argentinskega goveda, ker je " baje" zelo dobro, en drug je trdil, da je posebno ameriško govedo še boljše, zadnji pa rekel, da je japonsko najboljše in tudi najdražje.
je to kaj res ali gre samo za nabijanje zaradi malo preveč popitega?
Če je res, kako kako tako meso dobiti in koliko to okvirno stane?
Je res tako drugačno od naše domače "pljučne"?
Je že kdo jedel nojevo meso na žaru?
thnx
je padla debata in želja, da bi naredili steak in pa pljučno pečenko na žaru iz argentinskega goveda, ker je " baje" zelo dobro, en drug je trdil, da je posebno ameriško govedo še boljše, zadnji pa rekel, da je japonsko najboljše in tudi najdražje.
je to kaj res ali gre samo za nabijanje zaradi malo preveč popitega?
Če je res, kako kako tako meso dobiti in koliko to okvirno stane?
Je res tako drugačno od naše domače "pljučne"?
Je že kdo jedel nojevo meso na žaru?
thnx