Najbolj nadležen komad

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Še en, k ga ne prenesem
crazy1.gif

bruh:

Nazadnje urejeno:

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Na živce mi gre vsa moderna produkcija, kjer tipi cvilijo kot peechke. Peesda, a si dec, a si baba.

Freddy je bil gej (nič nimam proti temu) in imel stil. Medtem ko ti novodobni poženščeni instant pevci cvilijo huje kot panti na 100 let starih hlevskih vratih ter zraven delajo neke čudne peechkaste koreografije. Hujši so samo še nigga-singerji, ki furajo taisti cvileči stil.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.775
1.590
113
Emona / Carnium
grims-1.gif

uf-1.gif

uf-1.gif

Karkoli od Celine Dion in Nickleback, vse božične pesmi, karkoli od Ace of base, raznih Klajdermanov in Boltnov in vsi, VSI, ki jih je naštel T_R_D
evil.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Mnogo tu naštetih!

Pa ABBA! In ogromno jokavih uspešnic iz prejšnjih desetletij. Nothing compares to you, Bed of roses (na sploh Bon Jovi), More than words... Siddharta
uf-1.gif
, Dan D...

Jessie J, Pitbull, Guetta (prepovedala bi ga), Jennifer Lopez....

Sploh vseeno kater komad od teh vele umetnikov. Vsi so bruh.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Men je na splošno vse zanič, poslušam samo zborovsko petje ...
Aja, morajo bit pa obvezno partizanske, borbene, junaške pesmice ...
evil.gif

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik Marlboro pravi:
Trenutno ga ni bolj pederskega komada od tega https://www.youtube.com/watch?v=soDt7og58AU

edit; že bandit nalepu

Think again.

https://www.youtube.com/watch?v=5NNi4JIwsCo

Jebemusunce da mam kolega, ko je katera tale pesem kje zunaj, se začne dret OOOOOOOOOOOOOOO od navdušenja...
bonk.gif

Predvidevam, da tale tvoj kolega tudi fura roza oprijete majčke in torbico....

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Ko človek spije kakih 10 kozarcev vodke preveč, mu je še Mirna Reynolds oh in sploh...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Karkoli Od Bruno Marsa (Presneto zavija kot da bo vsak čas umrl)..... še vedno pa nobena ne presega The Killers- Human..... Z nenehnim ponavljanjem tega, pa da sem zaprt v prostor, se me verjetno da ubit v kake pol ure
bonk.gif