Nadgradnja Garmina na CN 2008

kapsula

2.400. registrirani uporabnik
17. jan 2008
7
0
1
kdo bi mi lahko ........................City Navigator 2008 EU ??
rabil bi za nuvija 350

nedovoljena piratska vprašanja

kapsula

2.400. registrirani uporabnik
17. jan 2008
7
0
1
tnx
smile-1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Hoj...

Je uspel kdo stlačit tole karto tudi na StreetPilota C330?
17758-icon_confused.gif

Imam enega v roki pa me gnjavi, da nima notranjega pomnilnika.
Očitno bom moral reskirat 2GB SD kartico, pa naložit tam gor?!
confused-1.gif

pozdrav.gif
Lp.-

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja bo, zakaj ne bi
smile-1.gif

330 ima Nuvi vmesnik, torej podpira NT kompresijo, pa zdaj imaš tudi gori najbrz verzijo 9NT ali 8NT. Bo delalo zagotovo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Karto 8NT pobrišeš iz C330.

In sicer priklopi c330 na USB na pc in pobriši img file, samo ne tistega, ki je base map xxxbmap.img, ampak večjega xxxprom.img

Nato pa iz Mapsourca naložiš novo karto, ki jo prej kupiš na C330...

Je pa res da ne vem kako ima c330 to urejeno, drugače ne more imeti kot sem napisal.

yanik

gps navigator
18. avg 2007
652
0
16
Šmartno ob Paki
Pa imaš pravi kabel ?

Sem imel problem ze enim kablom od 2,5" prenosnega diska, pa mi računalnik ni našel nuvija (disk dela BP).
Potem pa sem vzel kabel od N95, pa je takoj prepoznalo notranji pomnilnik, kot zunanji disk.

makaj

Zelenc'
26. sep 2007
8
0
1
Enako, tudi meni se je pokazal samo pod mapsource. StreetPilot C320.
Drugače pa karte odkleneš v mapsourcu in jih pošlješ na kartico al pa napravo. Imel pa sem težave z prekrivanjem kart AR in CN NT, zato sem naložil CN z slovenijo in AR brez slovenije.

wind

Pripravnik
17. sep 2007
293
0
16
Samo eno vprašanje, a bi delale na nuvijo 200 karte s črnega trga oz. iz pašnika.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Garmi

Zelenc'
14. mar 2009
2
0
1
Kranj
Pozdravljeni, imama majcen problem. Nadgradil sem MapSource software na version 6.15.4. (februar 2009). V računalniku deluje vse brezhibno, problem se pojavi pri nadgradnji Garmina Nüvi 250. Ko Garmina priključim na računalnik mi ga takoj zazna. Ko pa želim prenesti posodobljen zemljevid v Garmina (po navodilu), mi napiše, da je nadgradnje za nekaj več kot 320 MB, v Garminu pa je prostora le še 16,6 MB in seveda ne nadgradi zemljevide. Seveda je to moje prvo posodabljanje, pa me zanima, na kak način zamenjati notranje originalne zemljevide s posodobljenimi? Podatke iz garmina sem skopiral v PC in vidim, da je datoteka .img velika nekaj čez 1,5 GB, v kateri so verjetno vsi zemljevidi.
sprasujem se.gif
Naj dodam še to, da s SD kartice deluje brez problema vse. Samo rad bi se je rešil, da mi je kdo ne izgubi, ker ga včasih posodim prijateljem. Hvala za pomoč!

Nazadnje urejeno: