Na žel. postaji v LJ vrat prerezal 18-letniku

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Zadnji trije komentatorji ste za tja.
bonk.gif

Sploh veste, kakšne težave ima fant? Ne?

Jap, on bo res šel na ta oddelek, kar je samo še ena žalostna zgodba neke osebe.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Jst pojma nimam kakšne težave ima, vem pa da ima resne. Ni pa nobene potrebe po javni (Al)terapiji. Sam se iz težav ne bo izvlekel. Mislim, da Ðoni prehiteva rudo, zato pravim, da so starši za v "zaprti oddelek".

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.077
490
83
tam ko se terc po tori rola
Ja, kako je zdaj -prerezal ali porezal po vratu? Madona, novinarji pa tudi naredijo kraval... Sem že mislil, da je bil umor. Saj ponavadi se prerezan vrat ne konča s preživetjem... Na srečo ni bil takšen konec.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
O, tukaj gor je res kakšen za javno terapijo, sploh ker objavlja osmrtnice enega od gnid bivšega režima.

Čak mal. Ti v tej temi razpravljaš o zadevi, za katero je "nekdo za javno terapijo" že odprl temo?
hysterical-1.gif

Kaj ni jasno glede mojega komentarja? Mulc ima problemse. Z njimi se ni rodil. Če bi ga radi pospravili na zaprti oddelek in v tem vidiš rešitev, potem ne razumeš, da to ni rešitev zanj. Je pa res, da bo en manj na straneh kronike. Sicer pa imam očitno premalo informacij o naravi problemov, ki jih mulc ima in je res brezpredmetno, da komentiram kaj več kot to, da ni kriv za svoje težave. Če hočeš nekomu pomagati, moraš štartati prav s to predpostavko. Če ne, si hinavec.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
11.12.2013 ob 15:15.

To je bilo objavljeno takoj ob incidentu. Novinar je pobral izjave prič in napisal novico. Saj to je njihovo delo, ne?

Lahko pa naslednjič novinar počaka do konca preiskave in policijo vpraša za izjavo, kaj je bilo. Zvečer ob desetih boš pa izvedel za ta dogodek.
Samo ne mi vmes odpirat teme na alterju, zakaj je helikopter nad LJ, pa zakaj policaji vsakega čekirajo itd., na koncu pa še pametovat, zakaj nikjer o tem nič ne piše, kje so novinarji, ki jih plačujemo ...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
čaki malo kako je pobral izjave prič če se pa to ni zgodilo? a hočeš reči, da so ga priče naplahtale?
in ja raje počakam na kakšne verodostojnejše informacije in ja bi me zanimalo že prej ampak ne na načn bolj je senzacionalno - bolje je.

aja sem drugače vedno mislil, da naj bi novinarji podajali verodostojne informacije ne pa nekaj samo, da je senzacionalno, pa kaj če ni resnični in/ali je prikorjeno in/ali celo zlagano.

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ne, novinar je patološki lažnnivec in se rad mal heca...

Ja, očitno so ene priče videle več kot so mislile. Verjetno so nahecale tudi policijo, razen če za vsak "poskus samomora" aktivirajo helikopter in 50 policajev, da čekirajo folk.
bonk.gif

Fak, no, v tej temi ste se pa res javili že vsi pacienti.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
a bi lahko pisun pisal malo manj senzaconalistično in opustil izraz "prerezali vrat" in napisal zabodli. in naj bi... no saj upam, da razmeš.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Ne, ker je 'pisun' v službi javnosti, ki pa bere zgolj takšne novice. 'Pisun' bo pričel pisati normalne novice, ko se bo javnost zbrihtala, kar pa sodeč po alterju, še ne bo kmalu.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Internenti mediji živijo od klikov. Če ni klikov ni kruha. Kliki pa pridejo zoglj z joški in klanjem, ker javnost drugega ne bere. Zaradi mene napiši objektivno poročilo o domnevnem napadu, brez imen in priimkov in brez zaklanih in prerezanih vratov. Propadel boš ju3, boš pa propadel 'objektivno' in v skladu z novinarskim kodeksom.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Po etičnih in profesionalnih pravilih bi se članek bral takole.

Na železniški postaji našli hudo poškodovanega moškega

Na železniški postaji v Ljubljani so našli hudo poškodovanega 18-letnega moškega. Policija še vedno zbira obvestila, ne izključujejo pa možnosti kaznivega dejanja.

nowinc

Pripravnik
31. maj 2008
328
1
18
Citat:
ja če se ni drugi šel mesarja....

A kdo kaj več ve o poškodovanem fantu ? Baje je iz Kozjega ( glavno mesto "slovenskega Kanzasa ") z bejbo sta pa že poleti bila pogrešana .... pač sta šla na morje

Od kdaj pa Kozjemu pritiče ta vzdevek?

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Etično in profesionalno je v medijih že zdavnaj povozil kapitalizem. Zato pa so Slovenske novice najbolj prodajan časopis pri nas. Pa recimo The Sun v UK.