Citat:
Uporabnik KejsiStoner pravi:
Zdravo!
Ravno berem članek na Index.hr LINK in sem se malo zamislil. Sicer se večkrat na mesec peljem v Istro in tam me cena hrvaških AC niti ne boli, tistih par evrov spregledam, šele tule v članku sem pa videl kako drage so primerjalno gledano AC pri južnih sosedih.
Avgusta se z družbo odpravljamo v Dalmacijo, vedno smo se vozili po AC in sem gužvo na naplatnih postajah vzel za samoumevno. Me pa iz prve roke zanima koliko vas hodi dol po alternativnih poteh. Katere ceste uberete? Zgoraj v članku je plan poti na Googlu za Zagreb - Split, mene konkretno pa zanima za Grosuplje - Split.
Bi bil vesel, če bo kdo delil kakšno izkušnjo. Sej se mi niti ne gre za tistih 50 evrov, če je vožna ena sama muka
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pa hrvati še vedno na teh praznih magistralih streljajo na veliko z radarji tako ali drugače.
Glede na to da jih nihče ne omenja, so očitno opustili to prakso
Še vedno jih je polno, tako da v naseljih, sploh pa za Reko tam po tistih križiščih, kjer je omejitev 50-60 km/h se je treba kar držat. Ampak to je ''laganica''.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pa hrvati še vedno na teh praznih magistralih streljajo na veliko z radarji tako ali drugače.
Glede na to da jih nihče ne omenja, so očitno opustili to prakso
Zakaj bi se iz MB vozil čez Brežice?
V istem času kot do Brežic si že v Slunju in ven iz vseka hudega.
Imam pa jaz malo drugačne izkušnje z gnečo na stari magistralki, sploh s kamioni.