My, oh my ali zastonj bencin pa naj stane kar hoče

MobiSuxGuru

Pripravnik
6. nov 2008
119
0
16
Ampak res, zakaj ni na barju tankal, bi še šleparji pocen skoz prišli
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.704
9.921
113
40
MB
Citat:
Uporabnik sparkyboy pravi:
Nihče, tudi jaz ne, vendar ne na tak način, da bom za vsako ceno stal v vrsti in iz sebe delal budalo, ker si en radio dela reklamo.
Ubogo. Kot sem že napisal, če bi imeli v državi višji standard, ta akcija ne bi imela takega efekta.
Škoda, ker imamo tako slabo in nesposobno politično vodstvo.

vodstvo je pač tako kot je ljudstvo, seljaki .. tak da dajmo prvo pred svojim pragom pomest
wink-1.gif

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
548
0
16
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Nihče, tudi jaz ne, vendar ne na tak način, da bom za vsako ceno stal v vrsti in iz sebe delal budalo, ker si en radio dela reklamo.
Ubogo. Kot sem že napisal, če bi imeli v državi višji standard, ta akcija ne bi imela takega efekta.

vodstvo je pač tako kot je ljudstvo, seljaki .. tak da dajmo prvo pred svojim pragom pomest
wink-1.gif

Amen.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.421
113
Pomurje
Citat:

če se ti da guglat poglej koliko takšnih akcij je v nemčiji in kakšne gužve so.

Imajo švabi dovolj visok standard ali še ne dosežejo tvojih normativov standarda?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Zadeva ni samo v standardu, v določeni meri tudi v požrešnosti, če je pa nekaj zastonj. Ko bi vaj bil nekakšen profit, tako pa dvomim, da so vsi pravočasno prišli v službo, ker so čakali na zastonj tank nafte ali bencina. Radio pa sankionirat, ker že tako otežujejo promet v že tako prometni Ljubljani, gamad ena.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Sem slišal ja :D Sam da je neki zastonj, takoj akcija
smile-1.gif

Jaz folk razumem, eni nimajo za včerajšen kruh in mleko pred rokom, kako se nebodo "scotal" za 65€ goriva... Tut sam bi šel
stat če bi kje đabe nafilali moj 75€ kesl...

Se popolnoma strinjam. Me prav zanima kaki avti so kej v vrsti stali?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.704
9.921
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Zadeva ni samo v standardu, v določeni meri tudi v požrešnosti, če je pa nekaj zastonj. Ko bi vaj bil nekakšen profit, tako pa dvomim, da so vsi pravočasno prišli v službo, ker so čakali na zastonj tank nafte ali bencina. Radio pa sankionirat, ker že tako otežujejo promet v že tako prometni Ljubljani, gamad ena.

koga boš sankcioniral ko boš naslednjič zamudil zaradi nesreče ?

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
548
0
16
Nesrečo ponavadi ne načrtuješ vnaprej. Radijsko akcijo, zaradi katere ohromiš pol vasi z imenom Ljubljana pa.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:

rolleyes-1.gif
primerjava

tomi

Guru
1. sep 2007
18.704
9.921
113
40
MB
Citat:
Nesrečo ponavadi ne načrtuješ vnaprej. Radijsko akcijo, zaradi katere ohromiš pol vasi z imenom Ljubljana pa.

če hujše ... če veš da bo nekaj, se lahko itak izogneš, greš prej/mimo ... v čem je pol problem ?

v tem da bi vsak šel po zastojn rezervar goriva pa zaj tu glumite
wink-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
A cela LJ posluša Center? Pa predvidevam, da tudi ostale postaje iz protesta niso poročale o zastojih zaradi konkurence.

Radio 1 je poročal o zastojih, vendar brez razlage. Vsaj v tistem momentu, ko sem jaz vozil na šiht.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:

Najrajši tebe. Več se mi pa ne da pisati, so ti že vsi ostali napisali proti argumente.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.704
9.921
113
40
MB
če pa ste ful sitni s tem moraliziranjem, isto v temi od gumballa
wink-1.gif
se bo treba sprijaznit da pač živimo v časih ko se za biznis naredi VSE,

radio si je naredo reklamo, petrol je prodal tisti dan 100 več zal z okusom, vsem se prav sladko jebe za tebe pa tri ostale ko se pač niste v vrsto postavli
grin1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Sladko mi se j........, lahko ima reklamo ne vem kakšno, ko je pa v osnovi gnil radio, morda išče ciljno publiko Urške Čepin.

Daleč od tega, da me mika vrsta za zastonj gorivo, jaz svoje vozilo sam tankam ter vzdržujem, brez podopre marketinga s strani gnilega radia. Še manj pa imam čas čakati v vrsti na gorivo, imam namreč obveznosti, ki me obvezujejo po pogodbi. Vsem tistim, ki so pa zamudili v službo pa na pogovor k predstojniku, da se jim malo zatresejo hlače ter klikle, gamad brezobvezna.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.704
9.921
113
40
MB
pač nisi cilja publika, ampak pač razumi da smo dokaj len narod, v bistvu ko balkanci z evri
grin1.gif

poglej s te strani,

2 mio prebivalcev
aktivnega delovnega prebivalsta 820k (feb 11) od tega jih večina hodi v službo ... (beri: se jim jebe, samo da je plača)

550k upokojencev
110k brezposelnih
40k ljudi je vsak dan v sloveniji na bolniški
shocked-1.gif

zaj vidiš odkod taka gužva ?
smile-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
brezposelnih je realno že davno

150k
pa še 100k študentov in dijakov, ki se učijo za kaj že?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz folk razumem, eni nimajo za včerajšen kruh in mleko pred rokom,
Ti niso stali v vrsti, prej kaki drugi. Sicer je pa zastoj bil skoraj do Bavarca, sem mislil, da je kaka nesreča. Šele zdajle preberem, da je neka bedarija.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne, ne vidim. Za upokojence je definitvno prezgodaj, brezposelni tudi ne hodijo na socialo, ker je še zaprta, študentje bi pa morali ob tej uri romati na faks, več ali manj z javnimi prevoz, hribovci so opravičeni, ker verjamem, da je javni prevoz izven Ljubljane slab, znotraj Ljubljane se pa še vedno da solidno voziti z avtobusi, če gamad ne zaseda rezervirane pase za avtobus.

Se pravi zaposleni, ki imajo avtomobile in ga nekako vzdržujejo, od tega predvideva tudi veliko Ljubljačanov, še več pa hribovcev iz okoliških krajev, ki morajo parkirati pred pisarno. Kje je že tista ideja o vinjetah v Ljubljani? Podpiram.