Citat:
Uporabnik sparkyboy pravi:
Nihče, tudi jaz ne, vendar ne na tak način, da bom za vsako ceno stal v vrsti in iz sebe delal budalo, ker si en radio dela reklamo.
Ubogo. Kot sem že napisal, če bi imeli v državi višji standard, ta akcija ne bi imela takega efekta.
Škoda, ker imamo tako slabo in nesposobno politično vodstvo.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Nihče, tudi jaz ne, vendar ne na tak način, da bom za vsako ceno stal v vrsti in iz sebe delal budalo, ker si en radio dela reklamo.
Ubogo. Kot sem že napisal, če bi imeli v državi višji standard, ta akcija ne bi imela takega efekta.
vodstvo je pač tako kot je ljudstvo, seljaki .. tak da dajmo prvo pred svojim pragom pomest
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Sem slišal ja Sam da je neki zastonj, takoj akcija
Jaz folk razumem, eni nimajo za včerajšen kruh in mleko pred rokom, kako se nebodo "scotal" za 65€ goriva... Tut sam bi šel
stat če bi kje đabe nafilali moj 75€ kesl...
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Zadeva ni samo v standardu, v določeni meri tudi v požrešnosti, če je pa nekaj zastonj. Ko bi vaj bil nekakšen profit, tako pa dvomim, da so vsi pravočasno prišli v službo, ker so čakali na zastonj tank nafte ali bencina. Radio pa sankionirat, ker že tako otežujejo promet v že tako prometni Ljubljani, gamad ena.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Zadeva ni samo v standardu, v določeni meri tudi v požrešnosti, če je pa nekaj zastonj. Ko bi vaj bil nekakšen profit, tako pa dvomim, da so vsi pravočasno prišli v službo, ker so čakali na zastonj tank nafte ali bencina. Radio pa sankionirat, ker že tako otežujejo promet v že tako prometni Ljubljani, gamad ena.
koga boš sankcioniral ko boš naslednjič zamudil zaradi nesreče ?
Citat:
Nesrečo ponavadi ne načrtuješ vnaprej. Radijsko akcijo, zaradi katere ohromiš pol vasi z imenom Ljubljana pa.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
A cela LJ posluša Center? Pa predvidevam, da tudi ostale postaje iz protesta niso poročale o zastojih zaradi konkurence.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
koga boš sankcioniral ko boš naslednjič zamudil zaradi nesreče ?
Ti niso stali v vrsti, prej kaki drugi. Sicer je pa zastoj bil skoraj do Bavarca, sem mislil, da je kaka nesreča. Šele zdajle preberem, da je neka bedarija.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz folk razumem, eni nimajo za včerajšen kruh in mleko pred rokom,