MWC: HTC

Nody

Pripravnik
10. dec 2011
55
0
6
Citat:
Uporabnik KAALman pravi:
KSZ... fajni aparati... še posebej X, ampak, naj oni meni dajo stabilno in uporabno verzijo ta novega ICE-ja in bo moj Senzejšn še kako leto dovolj dober
smile-1.gif

zmaga.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik Nody pravi:
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Ja iz UK je pa res težko dobit robo.
smirk-1.gif

Če maš koga tam, al pa če tja potuješ ne, drugače pa. Enkrat sem nekaj naročal, pa sem dobil odgovor, da v Slo ne pošiljajo.

Daj nehaj!?!? Hvala za informacijo, moram povedat svojim cca. 50 paketom da so po pomoti pristali v sloveniji
hysterical-1.gif

Nody

Pripravnik
10. dec 2011
55
0
6
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik Nody pravi:
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Ja iz UK je pa res težko dobit robo.
smirk-1.gif

Če maš koga tam, al pa če tja potuješ ne, drugače pa. Enkrat sem nekaj naročal, pa sem dobil odgovor, da v Slo ne pošiljajo.

Daj nehaj!?!? Hvala za informacijo, moram povedat svojim cca. 50 paketom da so po pomoti pristali v sloveniji
hysterical-1.gif

Daj, kaj pa čakaš in tle zgubljaš čas po nepotrebnem.
stupid-1.gif

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Vidiš, meni je pa točno ta všeč, ker je še normalne velikosti. Gare nad 4" me ne zanimajo...
evil.gif

LP!

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj jim ni jasno s HTC One V?

Design podoben prvim androidom.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Uff tole je pa kar konkretno videti (One X). Tukaj se bo moral Samsung kar izkazati, če bo hotel parirati, ker teli spcei so hudičevi
tongue-1.gif

ohišje pa kot da so uporabil plastiko iz kinder jajčka.... Sorry, sam za 600€+ se bo treba bolj potrudit...

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Medialink mi je zanimiv, amak bi si želel videt kaj vse še lahko pokaže na televiziji. Lepo bi bilo če bi lahko recimo igropognal igro na telefonu ter nato prek medialinka igral na televiziji.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ok, na uradni strani res ni, ampak povsod drugje pise, da ga bo imel. upam, da niso tok neumni, da ga bodo prodajal brez gpsa.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
Prvi reviewi:

And even without any modification whatsoever, the One X isn’t just one of the best Android phones I’ve ever used — it’s one of the best mobile devices I’ve ever used, period. Seriously, HTC has done something pretty special with the One line, and I’m encouraged that Peter Chou and company appear to be back on the right track.
Just give me a One X running something closer to stock Android 4.0, HTC, and I believe you’ve got the best smartphone ever made.

http://www.theverge.com/2012/4/2/2919202/htc-one-x-review

There's absolutely no doubt that the One X is a masterpiece of an Android device: it obliterates pretty much all of its competitors by giving even the mighty Galaxy Nexus a run for its money. HTC's really crafted something special here, with a brilliant combination of branding, industrial design and user experience. This handset looks and feels stunning, with top-notch materials and build quality, the most gorgeous display we've ever stared at on a phone, a fantastic camera that's fast and easy to use and a laundry list of every possible spec under the sun.

http://www.engadget.com/2012/04/02/htc-one-x-review/

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Tole+CM9 bo kar huda konkurenca prihajajocemu S3. Trenutno edino prednost Samsunga vidim v tem, da se mi zdi, da ima najmocnejso bazo uporabnikov na XDA.. (defaultni software na takih telefonih vsaj pri meni ne igra neke velike vloge..)