Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Hm, sigurno lahko gor montiraš luč, ampak boš moral s sabo nosit baterijo, ker če se ne motim, motokultivatorji nimajo alternatorja... Si morda že kaj njih spraševal, ti bodo verjetno znali najbolje odgovorit, če je sploh možno.
No, mi imamo bencinarja, pa mi ni težko zalaufat motorja, ponoč pa itq ne delamo. Nimam pa pojma, kaka je razlika do dizla
Moped je bencinar in rabi ELEKTRIKO ker ima svečko, če je ta tvoj traktor dizel in nima altenatorja oz. dinama potem ne bo nič. A za vklop imaš štrik in za izklop imaš "ročico"? Če ja potem pozabi in kupi baterijsko svetilko!
Mislim da se da. Nekaj podobnega imamo v službi in ima zaganjač in akumulator. Luč ni problem, vprašanje je le ali se vse skupaj lahko le dogradi ali je treba kaj menjati - se pravi odvisno koliko financ to potegne za seboj.
Na vsak motor, ne glede na to ali je dizel ali bencinar, je možno montirati vse, kar je zapisano v vprašanju.
Moja izkušnja je sicer iz predelave ladijskega motorja - Torpedo 9Ks, kjer sem na osnovni vztrajnik dal izrezkati zobniški venec za štarter in izstružiti utor za jermen ki je poganjal manjši alternator. nato pa malo varjenja, vrtanja in prileganja, pa je zadeva čisto solidno delovala nekaj let.
Zato "nikoli ne reci nikoli", vse se da, če se hoče.
Zadnič ko je kazal termometer -17 in je bilo potrebno splužiti dvorišče je zadeva vžgala na prvi poteg, Tistih parkrat ko je pozimi treba splužit sneg sploh ne razmišljam da start spreja nebi uporabil in se j.... z vžiganjem.
Da se ne bi izločal parafin. Ampak to je pri današnji nafti smiselno le pri < -15 ali < -20 ali pa če kuriš kurilno olje. Verjetno je bolj smiselno kupiti namenski aditiv.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.