Muslimanski terorist v Sloveniji

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.762
6.159
113
blizu močvirne prestolnice
Sem ti že razjasni glede Krščanskih ločin, tisto je v Dohi, kaj pa drugje? Drugje so v veliki večini domači Kristjani kateri so diskriminirani saj ne dobijo služb če se izjasnejo za Kristjana, ti se pa poglobi v svojo vero kajti če je v Sloveniji samo 1% takih kot si ti bo še hudič ratal pri nas. Saj če ti kaj ne paše pojdi nazaj v svoj isamistan in pasi ovce.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sem ti že razjasni glede Krščanskih ločin, tisto je v Dohi, kaj pa drugje? Drugje so v veliki večini domači Kristjani kateri so diskriminirani saj ne dobijo služb če se izjasnejo za Kristjana, ti se pa poglobi v svojo vero kajti če je v Sloveniji samo 1% takih kot si ti bo še hudič ratal pri nas. Saj če ti kaj ne paše pojdi nazaj v svoj isamistan in pasi ovce.

Doho nisem izbral jaz ampak ti... Ce si pozabil:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:Ali si upaš sredi Riada ali Dohe

Prilepil sem ti tudi slike iz drugih (naključnih) držav. Moraliziras kako nekje nekdo nekoga baje diskriminira in hkrati filozofiras kaj nekdo lahko ima ali nima na podlagi verske pripadnosti?!
stupid-1.gif

p.s.: krscanskih, kristijani, itd, itd....
priden.gif
mislim da bi se ti moral malce poglobiti v te zadeve

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vseeno pa pozabljaš povedati da so staroselci Krščanske veroizpovedi diskriminirani , dočim prišleki v Evropi niso seveda če se prilagodijo državi v kateri živijo.
Prepoved verskih objektov samo za eno verstvo ni diskriminacija?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne, ker ljudi ne moreš prisiliti da naj trpijo nekaj škodljivega.

Pa ne govorit o "verstvu", ker gre zgolj za zlorabo vere.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne, ker ljudi ne moreš prisiliti da naj trpijo nekaj škodljivega.

Pa ne govorit o "verstvu", ker gre zgolj za zlorabo vere.

Po dej precej (debilni) logiki bi morali prepovedati vse.... PVC vrecko iz Meckatorja lahko zlorabis tako da nekoga zadusis. PREPOVED. Smucarska ocala lahko zlorabis za rop. PREPOVED. Itd, itd, itd.
priden.gif

Se dobro da imamo tebe (poznavalca verskih zadev), sploh pa Islama da tolmacis kaj je zloraba in kaj ni
aplauz.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Dobro, da imamo tebe za primerjave, ki niti ne ločiš oseb in predmetov
smile-1.gif

Vprašanje tebi. Zakaj misliš, da Slovenci tega ne želimo? v čem bi lahko bil sploh problem, če sam očitno razlagaš, da je to nekaj najboljšega pod soncem.

glede vseh veroizpovedi=klasičen fopšop

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:Vprašanje tebi. Zakaj misliš, da Slovenci tega ne želimo?

Ker Avstrijci nocejo Slovencev, Nemci nocejo Avstrijcev, Anglezem gredo na k. Nemci... Pa niso muslimani izjema ampak trenutno najlazja. tarca. Po potrebi je treba hebat tudi Hrvate, Rome, crnce, zide, homoseksualce, ...

Mislim da je vse skupaj mesanica fasizma, nevednosti, zahojenosti, neumnosti, .... Delez vsakega faktora se razlikuje od posameznika do posameznika.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Brez posplosevanja prosim.

Slovenceljni imate tem probleme. Slovenci, na splosno, jih nimajo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Brez posplosevanja prosim.

Slovenceljni imate tem probleme. Slovenci, na splosno, jih nimajo.

Slovenci s tem nimamo problemov, nekateri pa želijo da tovrstni problemi nastanejo.
Nerezidenti pa so itak posebna klasa, lepo spi... in potem pametujejo od zunaj
smile-1.gif
in se vračajo potem npr. vodit vlado ali druge že vnaprej propadle projekte.

Še vedno pa me zanima kaj je tako koristnega in dobrega pri celi zadevi, da bi jo morali z odprtimi rokami sprejeti.
To mora biti kompliciran odgovor.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Koliko kri je teklo zaradi kristijanov (ce ze uporabljamo debilne generalizacije) v Evropi (ali kjerkoli) v zadnjih 50, 500 ali 5000 letih? Samo med WWII so kristijani uplilnili nekaj mio zidov, poleg vseh ostalih.
Tam ni bil noben kristjan. Sami naciji. Sploh poznaš kristjane?

Ne, ne, kje pa. Ce pustimo pri miru najvisje naciste, ki so itak imeli neke svoje ideje, kaj so ze v vecini Nemci? Aja, protestanti!

http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Luther_and_antisemitism
In kaj ima to veze z Japonci, ki so nek zen budizem?
stupid-1.gif

Kje si pa ti Japonce snel (Taoizem, BTW)?

Nekdo je trdil, da nacisti niso bili kristjani
Glede na stevilo rednih (ne visokih, z njihovimi idejami Grossdeutsches Kirche in kvazi-Norse sektami) clanov Nacisticne stranke, jih je bila vecina protestantov, oz., specificno Luterancev.

Kaj je pa Luther o zidih menil ti pa na linku jasno pise.

Da ne bo kdo nakladal, da so Katoliki/kristjani povsem cisti. se pomnite Krizarske vojne, in pomor Templarjev, tovarisi?

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Koliko kri je teklo zaradi kristijanov (ce ze uporabljamo debilne generalizacije) v Evropi (ali kjerkoli) v zadnjih 50, 500 ali 5000 letih? Samo med WWII so kristijani uplilnili nekaj mio zidov, poleg vseh ostalih.

Ne, ne, kje pa. Ce pustimo pri miru najvisje naciste, ki so itak imeli neke svoje ideje, kaj so ze v vecini Nemci? Aja, protestanti!

stupid-1.gif

Glede na stevilo rednih (ne visokih, z njihovimi idejami Grossdeutsches Kirche in kvazi-Norse sektami) clanov Nacisticne stranke, jih je bila vecina protestantov, oz., specificno Luterancev.

Da ne bo kdo nakladal, da so Katoliki/kristjani povsem cisti. se pomnite Krizarske vojne, in pomor Templarjev, tovarisi?

Več razmišljamo o zlomu centralnih sil po 1. svetovni vojni. Aja, Turki pa Nemci so bili skupaj. Je, logično zukuj pu nu.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

stupid-1.gif

Taoizem pa to??? a si hotu napisat šintoizem???

drugač pa se je adolf navduševal nad islamom, pa njegov ful kolega je bil jeruzalemski mufti al huseini pa mu je pomagal rekrutirati muslimane v SS divizije, dve oziroma tri od njih so bile muslimanske glede na prevladujoče moštvo...na splošno nacizem ni bil najbolj naklonjen krščanstvu in en tak dolgoročen cilj je bil te nordijske fore, če že mora bit religija

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Še vedno pa me zanima kaj je tako koristnega in dobrega pri celi zadevi, da bi jo morali z odprtimi rokami sprejeti.
Cerkve težijo z zvonjenjem, nogometni navijači vandalirajo okolico vsake toliko časa, kup profesionalnih trolov spama po forumu non stop...

Zdaj pa me zanima kaj je tako koristnega in dobrega pri teh zadevah, da jih moramo z odprtimi rokami sprejeti?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne bi šli toliko offtopic, ostanimo pri musliæih.

Menda te noben ne sili, da čitaš forum.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.656
113
Kar me moti pri muslijih ne sam versko.........je njihova 2-3-4 ličnost.........če si bral knjigo-ne spomnim se sedaj- od Sadamove sestre/sestrične......tiste ki se na Zahodu skriva predn njim (oz se je).....

Ko sta bila z možem v ZDA je bilo normalno življenje.......ko sta čez počitnice se vračala v Arabske emirate se je mogla pa žena obnašat ko prava orto muslimanka.......sedet na zadnjih sedežih avta....in še to v spremstvu bližnjega sorodnika....pogovarjala se je lah samo z možem.......dokler jo ni pelju na "počitnice" pa jo tm "ugrabu" pa jo hotuna silo poročit....da bo oče in bratje ponosni da se je poroču....ker na koruzi se pa ne sme
bonk.gif

Pa to....ne pijem alkohola....ne jem svinjine.......ko pa allah ne vidi je pa vse dovoljeno....pa NE leti to zdej na kakga softija.......pustmo skulirane bratrance iz balkana k jejo in pijejo.......govorim za ortodox muslimane k bi to komu tupili sami se pa ne držijo tega....recimo šejki v Arabskih emiratih...ko so poslovno v ZDA se ga nacejajo...padajo kurbe......ko so doma pa maltretirajo žene s pravili
bonk.gif

Pa takih primerov maš še miljone...........tud pr ns je bil že musliman en tak orto.....ne njihov skuliran bratranc iz bosne....ampak orto iz vzhoda......smo mal za foro mal zares rezal salamo z enim nožem........vse ostalo kar ni blo svinjskega pa z drugim nožem.......ja modelu se je allah pokazu (....al je bla marija
hysterical-1.gif
) k je to vidu......pač.....ker drugač najbrž sploh ne bi hotu jest...in bi mal smešn izpadl..........kar se nas tiče nam je blo to......nek anahronizem......

Ker kaj je vs keč tega da ne smeš jest svinjine..........ja v "kameni dobi" še niso poznal hladilnikov....in svinjina ker ma mečji % maščob v mesu se na vročini dost prej pokvar........in da folk ne bi oboleval pa se ubijal z pokvarjeno hrano je nek višji glas- Allah i guess rekel........NEEEEEE SVINJINE PA NE BOMO JEDL.......A VAM JE JASNO!!!!! In ker Allahu ne upa noben ugovarjat je tako še sedaj v 21. stoletju kjer že poznamo hladilnike pa klime pa hitro in nevem še kakšno zamrzovanje in pripravo hrane z konzervansi.....

Bravo muslimanska "razgledanost"
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Kaksen kup neumnosti...
stupid-1.gif

- Sadam ni bil vernik, kaj je njegove hcerka ne predstavlja Islam, on pa se manj
- kristijani (spet debilne generalizacije) kljub Zapovedim redno krsijo enako kot muslimani ampak oni so dvolicni, muslimani pa niso
crazy1.gif

- najbogatejsi si privoscijo pravis? res? a pri kristijanih/ateistih je pa kaj drugace? nategnejo vse kar leze (pa ni nujno da je na dveh nogah) in potem v cerkev pred zupnika
- so tuje prehranjevalne navade tvoj problem?!
sprasujem se.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.050
5.656
113
Deal...sem pozabil dodat tud RKC zraven
zmaga.gif

Ampak lej........če RKC omeniš pedofilijo...al pa karkol druzga 234 ličnega......se bomo začel kregat......padale bodo tožbe.....

Če pa muslimanu narišeš Mohameda z bombo v turbanu.......kar je btw men
zmaga.gif
satira.........se bo pa začel izvajat Ðihad....in podobni "miroljubni" protesti v evropi katere ti je že Snecer prlepu iz youtuba gor......

So prehranjevalne navade moj problem? So, ker jaz niti nisem obremenjen z njimi.......niti nočem bit......in JA če ne bi takrat rezal sira pa kruha pa paprike z drugim nožem kot smo narezek bi nekoga užalil.......in bi nas čudn gledu......TOREJ SE MORAM UKVARJAT Z PODROBNOSTMI KATERE ME NE DELAJO SPROŠČENEGA......TOREJ so njegove prehranjevalne navade....za katere btw v 21 stoletju ni več potrebe MOJ nepotreben/neprostovoljen problem

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.050
5.656
113
Zakaj se kot ortho musliman ne more prilagodit deželi kamor potuje
sprasujem se.gif
Tuki se je svinjo......alkohol je nacionalni šport....take it or leave it!

A jaz če grem na bližnji vzhod me bodo zaprl če si bom hotu na 37 stopinjah prvoščt hladno pivo
bonk.gif

Da ne omenjamo če bom hotu pogledat TV al pa radio......pa da sm v kaki talibanski državi....
cheer.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Deal...sem pozabil dodat tud RKC zraven
zmaga.gif

Ampak lej........če RKC omeniš pedofilijo...al pa karkol druzga 234 ličnega......se bomo začel kregat......padale bodo tožbe.....

Če pa muslimanu narišeš Mohameda z bombo v turbanu.......kar je btw men
zmaga.gif
satira.........se bo pa začel izvajat Ðihad....in podobni "miroljubni" protesti v evropi katere ti je že Snecer prlepu iz youtuba gor......

So prehranjevalne navade moj problem? So, ker jaz niti nisem obremenjen z njimi.......niti nočem bit......in JA če ne bi takrat rezal sira pa kruha pa paprike z drugim nožem kot smo narezek bi nekoga užalil.......in bi nas čudn gledu......TOREJ SE MORAM UKVARJAT Z PODROBNOSTMI KATERE ME NE DELAJO SPROŠČENEGA......TOREJ so njegove prehranjevalne navade....za katere btw v 21 stoletju ni več potrebe MOJ problem

Aha.... najvecji problem danasnjega sveta so hebene groznje zaradi k. "satire". Vsak dan kristijani/ateisti ubijejo nekaj 100 muslimanov in problem so groznje in dzihad.

Kaj pa ce bi (ideja!) spostovali eni druge in nebi drkali tam kjer ni potrebno?! Ce vecina normalnih publikacij (nemuslimanksih) nekaj zavrne potem bi ti moralo kapniti da nekaj ni ok. Ampak zaradi principa je treba dr!kati in potem jamrati ce pridejo penali. Je tako?

Ce nekoga spostujes upostevas tudi njegove verske/zdrastvene/prehranjevalne znacilnosti. Razen ce ti zdi to prevec bi nekemu sladokornemu bolniku serviral enako kot sebi?
stupid-1.gif

Zakaj pa ne, sicer bo to TVOJ PROBLEM.
stupid-1.gif