Muslimanski terorist v Sloveniji

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Pa kdo je ta Narod o katerem skoz tupis, "decko"?

Te je sram povedati, da si ksenofobicni slovencelj? Nikar, imamo celo stranko zate!

A smo mogoce mi kaj krivi, da je procentualno gledano "cefur" bolj reven, in imajo posledicno visjo stopnjo kriminala? Ah ne, kje pa, mi pa RES ne diskriminiramo.
Sicer pa, prosim, zalaufaj google, pa da vidimo statistiko narodne pripadnosti povzociteljev KD. Ali spet kar nekaj v prazno nabijas, tako kot si s halal hrano?
(sj ne morn it ,ko takle vidim)
a capl si je sam kriv , a za druge smo pa mi krivi ?....
stupid-1.gif

čista diskriminacija caplnov ....grrrrrrr
jezen.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Drugo je če se dva lovita zaradi sekire, ki je bila edino pri roki, al pa če bradati lovi nekoga iz razloga, ker je nevernik in mu tako veleva Alah.

Včasih moram dati bolj preproste primere, da eni razumete
smile-1.gif
Super, daj en primer, ko je nekdo nekoga s sekiro zaklal, ker mu je Alah tako rekel.

Govora je potencialni nevarnost, kar prinaša takšen islamski center, ne da se to že dogaja.
Slabo si čital.
Potencialno, torej lahko bi bilo, če bi bilo (sem zgoraj napisal en primer) ?
No ja, saj.
Ko smo v EU, lahko marsovci pri nas pristanejo. Potencialno.
Če uvedemo satelistko cestninjenje, lahko vsi raka fašemo. Potencialno.
V vodi lahko potencialno utonemo. Preventivno vodo prepovedat.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Torej si v zakljucku podal se en mocan argument zakaj je pametno da janez in micka ne poklekneta pred dobesedno tujim (vahabitskim) vplivom
grin1.gif
Saj noben ne misli pokleknit pred vahabitskim vplivom. To obstaja le v tvoji glavi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Pa na arabskih tablah v Bosni.

Glede potencialne nevarnosti. Pozabil si še na stopnjo... za marsofce lahko rečem da je nevarnost minimalna, pa tudi sami jih z ničemer ne vabimo. Za musliæevje pa ti islamski center bil podlaga za nadaljnjo islamizacijo.

Najbrž ti je tudi vseeno koga imaš za soseda, a ne? ah, kakšna dvoličnost...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sigurno je bil musli, mogoče naš vrli pisec?
Glih se mi je motalo po glavi.
Kdo tu je islamske vere?

eazy, ali ti še sedaj ni kapnilo v pisker?
Aha. In je eden redkih, ki v tej temi govori dejstva ne pa privide ter ne podpihuje sovražnosti.

Torej je dilema rešena:
- muslimani so na realnih tleh in so miroljubni
- (eni) nemuslimani pa imajo privide ter spodbujajo sovraštvo

(resno: razumem da so težki časi in ste v stiski, ampak valjenje krivde na (oddaljene) tujce ne bo nič pomagalo, tak kot če bi luno krivil za nekaj in celo poskušal kaznovati)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pa na arabskih tablah v Bosni.

Glede potencialne nevarnosti. Pozabil si še na stopnjo... za marsofce lahko rečem da je nevarnost minimalna, pa tudi sami jih z ničemer ne vabimo. Za musliæevje pa ti islamski center bil podlaga za nadaljnjo islamizacijo.

Najbrž ti je tudi vseeno koga imaš za soseda, a ne? ah, kakšna dvoličnost...
1.) Se boš ti islamiziral? Jaz ne. Kaj tvoji prijatelji? Tudi ne? Kdo bo potem islamiziran? Današnji ministranti?
2.) Če te že zanima, tako vseeno mi je za soseda, da sploh ne vem, če ima kateri od njih večji avto kot jaz.

Dvoličnost je v tej temi sigurno prisotna, a ne pri meni.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne živet v utopiji multikulturnosti in multinacij. Končni rezultat bi bil, da sploh ne bi bilo držav, vse bi bilo premešano itd. To je pa čista anarhija, ker so v kulturah in nacijah takšne razlike, da je nemogoče da bi to vse skupaj funkcioniralo in se prilagajalo med sabo.

Kaj takega bi bilo možno če ne bi imeli religij
smile-1.gif
oziroma je to prva stvar, ki moti za uspešen projekt.

Ne vem zakaj bi morali še bolj islamizirati Slovenijo ali klerikalizirati, religije so škodljive, tudi to je dejstvo.

I

Izbrisan uporabnik #488

1. jaz se ne bom, a tudi avta verjetno ne bom mogel več sčasoma oprati.
2. ne verjamem, da ti je vseeno za sosede
smile-1.gif

ampak ok, to je pač tvoj stvar

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Pa kdo je ta Narod o katerem skoz tupis, "decko"?

Te je sram povedati, da si ksenofobicni slovencelj? Nikar, imamo celo stranko zate!

A smo mogoce mi kaj krivi, da je procentualno gledano "cefur" bolj reven, in imajo posledicno visjo stopnjo kriminala? Ah ne, kje pa, mi pa RES ne diskriminiramo.
Sicer pa, prosim, zalaufaj google, pa da vidimo statistiko narodne pripadnosti povzociteljev KD. Ali spet kar nekaj v prazno nabijas, tako kot si s halal hrano?
(sj ne morn it ,ko takle vidim)
a capl si je sam kriv , a za druge smo pa mi krivi ?....
stupid-1.gif

čista diskriminacija caplnov ....grrrrrrr
jezen.gif

evo capl in kolegi...

http://t3.gstatic.com/images?q...nts.jpg&t=1

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Slovenci, da se ne bi hoteli muslimanizirati? Ha, jest vidim povsod kup skreganih ljudi in prodanih duš skozi zgodovino in danes. Ampak, če se že prodajaš, veš, moraš se prodat tako da zmagaš, ne pa da izgubiš potem. In islam bo izgubil na koncu, ker ljudje vidimo okoli sebe. Misliš, da se bomo kar tako pustil kristjani, ko bomo gledali tole razmnoževanje? Misliš da je kristjan samo tisto "nastavi drugo lice?" pa "Ljubite svoje sovražnike!" ??. Ne, ne, ne, rekli bomo "Stopil je v tempelj in začel izganjati tiste, ki so v templju prodajali in kupovali. Menjalcem denarja je prevrnil mize, prodajalcem golobov pa stole!". In ja, kadar se gre za vero, je treba udarit.
Zanimivo, že večkrat sem opazil to nenavadno povezanost med komunizmom in krščansko vero, čeprav je cerkev večkrat označena kot en velik kapitalist. Brez skrbi, za vse je poskrbljeno in islam ne more premagati z ničimer zvezo med ZDA in Rusijo.
In Jezus mora zaščititi vskogar ki vstopi v krščansko vero, ne glede na barvo kože, če pride do verskih spopadov, ki pa, če poslušaš poročila obstajajo. Rasizem pa nikoli ne bo zmagal, ker takšna enorasna vojska je neumna. Rasno pomešana vojska je ob enakem številu vojakov na obeh straneh enostavno premočna, ne le zaradi tega, ker so temnopolti manj opazni ponoči, ker če se streljaš u Rusiji imaš sneg nonstop okoli sebe in tam je bela kamuflaža u prednosti, torej, temveč tudi zaradi moralne podpore. Hitler je sicer veliko več delal na svojem didldudl radiu in bil v prednosti na začetku, ampak ker katoliška vera neglede na karkoli, ne oznanja rasizma, enostavno ne moreš biti odločen v eni stvari, pa tudi dejstvo, da pri rasistični vojski imaš kot manj blond manj šans pred bolj blondim oziroma bolj autohtonim nemcem da napreduješ, tako tudi tu je demotivator. No potem, bolj kot didldudel so pomembne inovacije na področju vojskovanja, na ko izbiraš vojake na različnih krajih sveta, prideš do ljudi z raznovrstnimi idejami, spoznanji, ZDA so npr. od Indijancev prevzeli kodirni sistem, ki se je izkazal za zelo učinkovitega če ne celo odločilnega... Eno je ponos, drugo je preživetje. Če imaš samo to dvoje na voljo, potem če imaš kaj u glavi, izbereš drugo. Filmi sicer reklamirajo drugačen didldudl, sploh židje, ki tudi mimogrede obrezujejo svoje otroke, da jih bolj jezi, ker pol jih bolj srbi...
Več je nasprotovanja drugim veram, kot pa spodbujanja k rasizmu, v končni fazi, gre bolj za stereotip "bolj divjega človeka" ki pa ne drži. V bistvu je tisto kar ti zveni u glavi, tisto ki sanjaš ponoči ne da bi vedel zakaj, to je tisto kar naredi človeka bolj divjega ali pa ponižnega. In v družbi je pač tako, da če ti eno in isto didldudlanje poslušaš vsak dan marsikomu pride u uho. Sploh, če se ti zdi ideja zanimiva, ko vidiš da drugim /pač verska svoboda/ nič ne morejo... Počasi se začneš navajati, tako kot reklame po TV. Enkrat slišiš kakšno res trapasto reklamo in si poješ "Ne gane me, ne gane me..." Potem jo slišiš drugič, tretjič... vsak dan jo slišiš in na koncu si čisto hipnotiziran in se zlomiš, ker te radovednost premaga, ko vidiš, da drugi padajo na to reklamo, ko izgine še zadnja ovira, ko prepričaš ženo, da to pač ni nič takega, da drugi tudi to počnejo, da bo še vedno vsak drug dan na vrsti sploh pa sosed itak skoz teži zaradi mejnikov, za tistega zaljubljenega u sosedovo tamlado bo pa že poskrbljeno da ne bo nihče izvedel kako in zakaj se mu bo zmešalo, potem ko bo obiskal nek hotel, za čisto vest bo pa že didldudl poskrbel, da boš mirno spal.
Tako da, ne, ne muslimanija je svinjarija. Verska svoboda gor ali dol. Ni, ni, dokazov 99,9% žensk na svetu, da bi lahko imel žena na pretek in potem mirno spal. Tako razmišljajo idioti. Muslimanija je u bistvu boj ki gre prek meje 1 ženske, ker luleki jih skoz srbijo in zato tudi ne zdržijo samo z 1 do konca življenja, ker če ga skoz srbi, pa mu žena noče dat, ker ima menstro, ali je noseča ali je ne vem bolana, ali je poškodovana njena p... kaj veš s čim se ti norci vse lotijo žene, potem če so te že obrezali, logično da mu more vera nuditi tudi rešitev. Tako da jebivetri, zbudite se prej predenj, vas zbudi didldudl. Ni ni, nešteto žena na tem svetu. Veš obstajajo statistični podatki, nekje, ampak zadnje čase vse nekam zgineva, ko pišem poste mi zablokira računalnik, skoz neki nagaja desktop, tipkovnica, miška nagaja, na mizi imam sliko ene ženske s katero se pogovarjam. Lepa je, ni eh... , pa me obrača ko takega bimbota. Je pa zanimivo, kako je pri tistih ki živijo bližje muslimanov in vidijo kaj počnejo, takšne imajo rajši take bolj zveste katolike. Sam kako do nje, na šihtu več nisem zaželjen med sodelavci, ker moja je črna, pa še rumena povrh. Ampak lušna je, pa skoz se drži tistega križa, kot bi bila obsedena. Čist sm se zaljubu u njo. Ampak ne vem, ne vem, šiht je šou, ker pravijo da črne smrdijo ampak jest ne verjamem itak pa da tud u greznci bi jo. Sicer nimam obrezanega ampak vseeno, več časa kot mine manj te zanima lokacija. Ja pa 1 je dovolj, tisto ena ni nobena iz tistega zna ratat, če prakticiraš, en zelo resen hec...

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
1. jaz se ne bom, a tudi avta verjetno ne bom mogel več sčasoma oprati.
2. ne verjamem, da ti je vseeno za sosede
smile-1.gif

ampak ok, to je pač tvoj stvar
1.) V civilizaciji obstajajo takoimenovane avtopralnice. Plačaš in ti operejo avto. Res, ne hecam se.
2.) A nismo rekli da so verovanja slaba in da veljajo dejstva ???
(ali pa trdiš, da lažem?)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne živet v utopiji multikulturnosti in multinacij. Končni rezultat bi bil, da sploh ne bi bilo držav, vse bi bilo premešano itd. To je pa čista anarhija, ker so v kulturah in nacijah takšne razlike, da je nemogoče da bi to vse skupaj funkcioniralo in se prilagajalo med sabo.

Kaj takega bi bilo možno če ne bi imeli religij
smile-1.gif
oziroma je to prva stvar, ki moti za uspešen projekt.

Ne vem zakaj bi morali še bolj islamizirati Slovenijo ali klerikalizirati, religije so škodljive, tudi to je dejstvo.
Sorry, v utopiji so tu eni drugi.
Torej za ZDA recimo, še nisi slišal? Je kar velika in znana država.

Kdo omenja islamizacijo Slovenije? (razen prej omenjenih nekaj, ki živijo v utopiji ali so na drogah, ne vem kaj točno jim je)

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
U bistvu smo zdaj nekje pred izbiro:
1. Opcija je katoliška oz. krščanska vera
2. Opcija je islam

A ni fajn, da nimamo džamije? Vidiš oni prosijo in prosijo se zgovarjajo na versko svobodo, pa dobijo džamijo tu, džamijo tam, to je tako kot nalezljiva bolezen. Oni obljubljajo in obljubljajo rečejo ne bomo delali sranja. Ampak oni delajo sranje. Oni ponavljajo in ponavljajo nismo pršli delati pizdarij, nismo prišli izzivat... Ampak oni skoz izzivajo pa delajo pizdarije.
Hočeš bit tukaj musli? Tamle imaš cerkev pa začni molit zdrava Marija. Poligamija pa rezanje kožice je tam dol.

Nazadnje urejeno:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Teme sicer nisem bral skozi, ampak bi kar pritrdil temu, kar si zadnje zapisal. Nacionalne (in recimo "enokulturne" in "enoreligijozne") države ne obstajajo od nekdaj. Šele par stoletij. Na našem prostoru pa niti ne 20 let.
Lov na muslimanske teroriste danes = lov na čarovnice pred 500 leti. Pač loviš nekaj, česar:
1. Ne poznaš.
2. Se ga bojiš, ker mogoče misli drugače ko ti.
3. Želiš dobiti njegovo premoženje.
4. Lovec se bori za "višje" cilje. Za "svobodo" in "pravo vero".
5. Za oboje je v splošnem značilno hudo pomanjkanje trdnih dokazov, ki so nekaj veljali že pred 500 leti in tudi danes.
6. Pomanjkljivost iz točke 5 popraviš z mučenjem.

I

Izbrisan uporabnik #488

1. sam bolje operem pa še tveganja ni, da mi kaj poškodujejo čapci, ki tam delajo
smile-1.gif

2. za verovanje se uporablja verujem

Ne gre za laž, ta beseda se vse preveč uporablja. Gre za mojo oceno resnice in verjamem, da če bi ti za soseda naselili brazilca, da ti ne bi bilo vseeno.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ti verjameš, jaz vem.
To tudi ena od velikih ralik med mojim pogledom na svet in tvojim.
Jaz "verjamem", da je moj pogled bolj točen.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz pa vem, da si v zmoti
smile-1.gif
in verjamem da boš to uvidel z "novimi" sosedi.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
U bistvu smo zdaj nekje pred izbiro:
1. Opcija je katoliška oz. krščanska vera
2. Opcija je islam

A ni fajn, da nimamo džamije? Vidiš oni prosijo in prosijo se zgovarjajo na versko svobodo, pa dobijo džamijo tu, džamijo tam, to je tako kot nalezljiva bolezen. Oni obljubljajo in obljubljajo rečejo ne bomo delali sranja. Ampak oni delajo sranje. Oni ponavljajo in ponavljajo nismo pršli delati pizdarij, nismo prišli izzivat... Ampak oni skoz izzivajo pa delajo pizdarije.

Zidar je musliman?
Hilda je muslimanka?
Golobič je musliman?
Janša je musliman?
Pahor je musliman?
Maček je musliman?
Plut je (bil) musliman?
"trije pridni šolarji" so muslimani? Mitja Blažič je musliman?
Petkovi pretepači so muslimani?
Fritzl je musliman?
Policaji so muslimani? (eni imajo z njimi težave...)
Danilo Ž. je musliman?

Oziroma, kake pizdarije ti vidiš?
Me res zanima. Ker če imaš prav, bi jaz tudi rad bil na strani, ki temelji na dejstvih.

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Delavci v revozu so muslimani. Pa čedalje več jih je. Borijo se za svojo številčnost. To sem doživel na lastni koži. Dobival sem grožnje iz vseh strani, ker se nisem hotel pokoriti. Ker so številčno močnejši, sem se umaknil. Ja, na lastni koži sem občutil tisto njihovo vsiljevanje dominance. Misliš da so se oni prišli sem podrejat? Sicer so mi rekli naj se včlanim v sindikat, da me bo ščitil, ah seveda, da naj grem mamici jokat. Sindikat pa pač trga od plače kolikor mu paše, u zahvalo... Hvala lepa. Veš kaj sem videl v tem? Mafijo. Zakaj pa naj bi jaz potreboval zaščito? Oni naj se včlanijo v sindikat, njih naj bo strah pred dominanco nas, krščanske vere. No recu mu musliču naj se včlani v sindikat, ker kristjani smo nevarni, kaj misliš, kako bo reagiral? Smejal se ti bo v obraz. Hahaha, "nastavi drugo lice; ljubi svoje sovražnike" takih naj bi se oni bali... Kaj misliš, da oni potrebujejo sindikat, pred kakšno krščanko dominanco? Oni so vir dohodka od sindikata. In večjo vlogo kot igra sindikat, več kot ga delavci potrebujejo, več trgajo od plače. Ja, storitve sindikata niso zastonj in to je vse povezano, sindikat prav lepo sodeluje z musliči. Kaj misliš, kako to izgleda, non stop s prstom kazati na musliče, ta, ta, in ta hočejo nekaj od mene. Večina opazovalcev si misli, lejte pončko, ki joka, ker ji fantki skoz nagajajo, sindikat pa sčasoma začne bolj dregati za denar, češ, sej me skoz rabiš, dokler na koncu ne delaš samo še za sindikat. Dej mi povej, kako to izgleda?
In potem seveda spet se najde nekdo, ki bo začel govriti; "glej ustava, verska svoboda... " Ta verska svoboda mi deluje bolj kot neka mafijska svoboda. Ustava pa klinc u usta, ko verska svoboda začne uničevati moj ponos in prazni mojo denarnico.
Ja, muslimane sem že tudi pred zaposlitvijo srečeval. Enkrat me je u Ljubljani ustavila neka muslimanka, z otrokom v naročju in me prosila za denar. Mislil sem si, sej ni panike, sej je verska svoboda, pa smilila se mi je, bogi otroček. Pa ne vem kaj mi je bilo takrat, pa sem ji dal kar precej več kot drobiž. Pričakoval sem nasmejan obraz, veselje u očeh, ampak veš kaj sem dobil? Navalila je na mene, kot da sem nek bogataš, to je najbrž mislila. Začela je jokat, me zgrabila za roko, skoraj na kolena šla, ja ona rabi še za moža, za ostale otroke za žlahko po 10. kolenu še za nevem koga... No in jaz "nesramnež", ki nekako nisem razumel zakaj bi ji dal ves denar, ki ga imam, nisem vedel, kdaj bo nehala jokat in po možnosti do konca življenja delal samo še za njo in njene otroke in njenega moža, ker se ji takšno jokanje pač izplača, sem se obrnil stran in šel naprej. Ja, "prodaj vse kar imaš, daj denar revežem ter hodi za menoj"... Pa misliš da so to reveži? Jaz ne vidim reveže. Revež sem jaz, brez žene, brez otroka. Poroka in otroci, to so eno veliko bogatsvo, če še ne veš tega. Takoj prodam vse, kar imam in dam denar takim revežem, ki so pri 30 brez partnerja in brez otrok, zato, da vidim nekje svojo ženo z mojim otrokom. Seveda, brez da prosjači naokoli. Če pa že, naj za boga se vsaj lepo nasmeje, kakšno besedo reče svojemu dobrosrčniku. Kaj praviš? Naša, moja kultura, krščanska je pač takšna, da včasih nekomu ki se kislo drži kar denar ponudim, samo da skrije svoj kisel obraz, včasih dam komu za pijačo samo za to da mi reče dobro jutro, ali pa dober dan, besede so včasih večje bogatstvo kot tisti cvenk, ki ga nosiš s seboj.
Tako da, ja, ustava, to je en klinc u usta, ko gre za versko svobodo. Sej nič ne rečem, tudi katoliška vera ima svoje bolane, tisto "greh je grešno zgolj misliti na greh". Po drugi strani bog odpušča vse grehe, tako da, pri katoliški ver naj bi bila dovolj zgolj spoved in bog ti je dolžan odpustiti nevem, umor. Seveda seveda, pa misliš da ti bo bog kar tako odpustil umor? Če bog vidi, da je tvoja duša umazana, boš moral plačati drugače kot s tistimi zdrava marijami. Če bo bog videl, da te je najbolje odstraniti, ker eliminiraš njegove vernike, ki častijo njegovo ime, te bo moral odstraniti. Bog pač rajši vidi tiste prišleke, ki živijo pošteno, kot pa tiste, ki si želijo prisvojiti posteljo njegovih vernih duš. Ja bog ne mara tistih, ki želijo zganjati z drugo vero svojo dominanco. In ko, če nova zaveza odpove, ker je Kristusu pač namenjeno da ga kljub vsej njegovi toleranci od "nastavi drugo lice" naprej, bog rukne u staro zavezo. In Izraelu se odprejo in zažarijo oči, komaj čakajo, sploh ne vedo, kje jih bi prej ugriznili. Al bi kar vse kar je obrezano lepo zravnali z zemljo zdej ali mogoče že prej? Aja, pa židje so tudi obrezani. Ampak njih ne vidiš u velikem številu u firmi v boju za številčno premoč. Ampak, da lahko mirne duše udarijo po muslimanih, da dobijo zeleno luč od katolikov, pol rečejo mamo jim...
Tako da ne, ne, preveč sem videl vsega tega. Moramo dat rdečo luč muslimanom, ker oni ne odnehajo, ne vedo, kdaj jim je dost mene tule na lastnem pragu jebat u glavo. Ja, ja tukaj pred mojim domom. Nekaj mu ni pasalo, ne vem, zavesa ali kaj. Ja kaj češ, vso svojo dušo bi moral dat nekim "kvazi" revežem ki nimajo nikol dovolj fačkov, nikol dovolj prostora za njih, nikoli dovolj dominance, ker kot veliki in močni si zaradi verske svobode po ustafuku zaslužijo, da da kretnja, ko oblikuješ pest v obliko pištole, pomeriš v glavo nekoga ter nakažeš kako sprožiš, ja ja tu v Sončni ulici je bil. Aja, policijo klicat, pa tožilstvo, seveda, pomagajte deklici ubogi ampak zdaj sem že brez službe, druge pa ne dobim. Seveda, policija pa sodstvo etc. a ni največ dobička pri tovrstnih sporih? Sploh veš, kako zažarijo oči tožilcu, ko rečeš da bi nekoga tožil zaradi ene grozljive kretnje? Sploh veš, kako je težko dokazat svojo ogroženost, na podlagi enega giba z roko? A vidiš, tukaj vidijo organi in tožilsvo in sodstvo nasploh dobiček. Oni hočejo takšne primere, področje osebne razžalitve in groženj, to je meka za njih. Molzejo eni, molzejo drugi, dokler tazadnji ne pomolze tiste zadnje peneze, torej tisto zadnje kar imaš, potem, ja pa sej se da dokazat, ja seveda snemal nisem, ker to je bilo tako kot neko presenečenje, kje bom jest to snemal. A zdej bom moral hodit naokoli samo še z deset kamerami okoli sebe, da bom lahko nekaj dokazal, seveda, ker pa niso neumni, tudi proizvodi, digitalni sploh, ja, to kar zataji, naenkrat noče delat, pa glejga zlomka, ravno takrat ko bi jo najbolj rabil kamero, pa ne dela. Preveč je tega... Ta generacija je čisto zblaznela, sej, čudnega ni nič, katoliki so pač dolgočasna bitja, evo to priznam. Jezus je bil tako dober in pošten, pa je umrl, aja seveda, potem pa itak nima smisla si mislijo. Čudno da še ni zaštekalo. Ker ponavadi kaj zašteka, ko takšne pišem. Ponavadi ravno takrat, ko me prime, ko nekaj vidim, ko vidim izhod iz te norosti, ki jo kličete sm in bi ji posvetili tempelj. Ja tempelj za norce, ki častijo takšno obnašanje kot ga vidiš pri tistemu muhamedu s 4 ženami in onemu s 86 ženami. Pa 150 otrok ima, aja če jih nima zdej že 161 otrok, ker nikoli ne veš, kakšen sistem ima, mogoče je ravno zdaj čas luč sveta ugleda njegova nova generacija. Premisli malo NJEGOVA NOVA GOVNORACIJA! Mi boš rekel da to ni bogatstvo? Mi boš rekel, da je potrebno takim dajati denar, da so to reveži? Misliš da je samo denar merilo za to koliko je nekdo reven ali pa bogat? Poglej, danes je mogoče prišla njegova 87. žena, mogoče ravno sedajle, ko tole pišem. Čez 9 mesecev bo čas za njegovono novo GOVNORACIJO. ISLAM PROTESTIRA. ISLAM SE NE STRINJA S TEM. ISLAM ŽELI REŠIT TA PROBLEM. In povej mi točno, kaj se zgodi? NIČ SE NE ZGODI. Zakaj sem mnenja da se pač nič ne bo zgodilo, če pa zdaj čist, čist, čist, čist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čist zares mislijo rešit ta problem? NIČ SE NE BO ZGODILO, KER VIDIM DA SE NI NIČ ZGODILO PREJ, SE NIČ NE BO ZGODILO ZDEJ. In zakaj nočem džamije tukaj? SRANJE SO ZAČELI DELAT TAKRAT KO SO REKLI, DA NE BODO DELALI SRANJA IN SRANJE BODO DELALI ZDAJ, ČE DOBIJO SVOJO DŽAMIJO. ZAKAJ TAKO MISLIM? KER VIDIM NJIHOVO MATEMATIKO. VIDIM NJIHOVO OBNAŠANJE. VIDIM VOJNE, ENI ŠITI DRUGI VEČJI ŠITI, PA SE TOLČEJO MED SEBOJ. VIDIM JIH PO TELEVIZIJI. SPREMLJAM TELEVIZIJO. GLEDAM POROČILA. GLEDAM RTV SLO. SI, GLEDAL SEM VČASIH 24 UR AMPAK TISTO JE PA KOMA. TISTO JE DEJANSKO 24 KUR, CILJ NAŠIH PETELINOV IN JA VSI SO MUSLIMANI, KI DELAJO ZA DRŽAVO, KER VIDIM POVEZAVO Z MUSLIMANI. POVEZAVA JE TAKO KRUTO JASNA DA BI DAL ROKO U OGENJ ČE TO NE DRŽI, GLEDE NA TO KAR SEM VSE VIDEL. A VIDIŠ, JAZ VIDIM TE LJUDI, KAJ POČNEJO, KAKO SE OBNAŠAJO IN NI MI VŠEČ TISTO KAR VIDIM. MEN NI ČIST CEL SVET ČIST NČ VŠEČ. AMPAK VIDIM ZAKAJ. VIDIM POVEZAVE MED ENIMI IN DRUGIMI. VIDIM KDO PIJE IN KDO PLAČA. IN ZATO, DA SEM NEKAJ VIDEL SEM PRIPRAVLJEN DATI ROKO U OGENJ. JAZ VIDIM KDO JE TISTI RAD TEŽI DRUGIM LJUDEM Z RAZNIMI KRETENSKIMI KRETNJAMI. VIDIM NJEGOVO OBNAŠANJE. VIDIM DA MI NEKDO DAJE ZELENO LUČ. VIDIM LJUDI, KI DAJEJO ZELENE IN RDEČE LUČI. VEM DA BODO DALI ZELENO LUČ, DA BI ŠE NAPREJ ŽIVELI TAKO KOT DOSEDAJ, ČE BOMO MI KI SMO GENERACIJA PONOSNI NA SVOJO NORMALNO DRUŽINO IN NA SVOJ SISTEM, KI GA GRADIMO NA SVOJI VERI V TO DA SE DA BITI SREČEN TAKO DA SI POROČEN SAMO Z ENO IN IMAŠ NAJVEČ 2 OTROKA. IN DA SE PAČ LAHKO ODPOVEŠ VSEMU ČEMER SE PAČ MORAŠ ODPOVEDAT, ZAVOLJO TEGA. JAZ SE LAHKO, PA NAJ SI BO ČRNA, BELA ALI PA RUMENA. RUMENA JA. U GLAVNEM RAJŠI VERJEMI, DA JE KRISTUS VSAL OD MRTVIH, DA JE V TEM VEČ SMISLA, KOT PA DA BO IZ T ISLAMSKE MOKE KAJ KRUHA ZA NAS, KI SI ŽELIMO NORMALNO ŽIVET, KER TAKOLE KOT VIDIM NA TISTEM POSNETKU PA ONEM DRUGEM... AJA SEVEDA, TO JE VSE LAŽ, TO JE SAMO PROPAGANDA KATOLIŠKE KRŠČANSKE VERE, ISLAM JE PRIDEN, HUH, TO SO TAKO PRIDNI FANTJE, NE MOREŠ VERJET, KRIMINAL? ISLAM? DA BI TO SKUPAJ ŠLO? DEJTE GA NO SRAT. SEJ TIST POSNETEK, EH PA SEJ TEGA PA NE BODO TU DELAL. ZAKAJ PA POTEM DELAJO TAM? MI TEGA NE DELAMO NIKJER, MI KI TUKAJ ŽIVIMO ŽE OD PAMTIVEKA. U GLAVNEM VIDIM SAMO TO, DA ISLAM NE BO REŠEVAL SVOJIH PROBLEMOV IN ISLAM NE BO REŠEVAL SVOJIH PROBLEMOV, KER ISLAM NE REŠUJE SVOJIH PROBLEMOV, ZA TO SMO MI TUKAJ, DA MI REŠUJEMO NJIHOVE PROBLEME. A NE? JA POGLEJ, MI BOMO REŠEVALI TA PROBLEM DA ONI NIMAJO DŽAMIJE V SLOVENIJI. MI HOČEMO REŠIT TA NJIHOV PROBLEM. PA KOLIKO ČASA MORAM ŠE REŠEVATI TE PROBLEME ISLAMA? A NAJ SAMEGA SEBE ELIMINIRAM, DA BOM DOKONČNO REŠIL PROBLEME ISLAMA? KER VIDIM PO KAKŠNI POTI HODI ISLAM. VIDIM KAJ JE DELAL PREJ IN KAJ DELA ZDEJ IN KAJ BO DELAL NAPREJ. ČAKAL DA MU REŠIM VSE PROBLEME. SULTAN TAM SI JE ZAŽELEL MENE IN ČAKA DA MU REŠIM TISTI PROBLEM, KI GA TAKO ZELO MOTI. JA. JEST VIDIM TA PROBLEM. ON JE TAM, SAM SE DOLGOČASI IN POTIHOMA UPA DA BOM REŠIL TA PROBLEM. JAJA VEŽDA. POŠČIJEM SE NA TISTE NJEGOVE IN TISTE OD MUHAMEDA GOVNORACIJE ZA NAPREJ IN ZA NAZAJ. KAJ [censored] RABIŠ 86 AJA 87 PA FRENDICO JE PRIPELJALA BAJE. KAM MISLIŠ DA TO PELJE? ISLAM BO PROTESTIRAL! BUDALE ZABITE.

Nazadnje urejeno: