Delavci v revozu so muslimani. Pa čedalje več jih je. Borijo se za svojo številčnost. To sem doživel na lastni koži. Dobival sem grožnje iz vseh strani, ker se nisem hotel pokoriti. Ker so številčno močnejši, sem se umaknil. Ja, na lastni koži sem občutil tisto njihovo vsiljevanje dominance. Misliš da so se oni prišli sem podrejat? Sicer so mi rekli naj se včlanim v sindikat, da me bo ščitil, ah seveda, da naj grem mamici jokat. Sindikat pa pač trga od plače kolikor mu paše, u zahvalo... Hvala lepa. Veš kaj sem videl v tem? Mafijo. Zakaj pa naj bi jaz potreboval zaščito? Oni naj se včlanijo v sindikat, njih naj bo strah pred dominanco nas, krščanske vere. No recu mu musliču naj se včlani v sindikat, ker kristjani smo nevarni, kaj misliš, kako bo reagiral? Smejal se ti bo v obraz. Hahaha, "nastavi drugo lice; ljubi svoje sovražnike" takih naj bi se oni bali... Kaj misliš, da oni potrebujejo sindikat, pred kakšno krščanko dominanco? Oni so vir dohodka od sindikata. In večjo vlogo kot igra sindikat, več kot ga delavci potrebujejo, več trgajo od plače. Ja, storitve sindikata niso zastonj in to je vse povezano, sindikat prav lepo sodeluje z musliči. Kaj misliš, kako to izgleda, non stop s prstom kazati na musliče, ta, ta, in ta hočejo nekaj od mene. Večina opazovalcev si misli, lejte pončko, ki joka, ker ji fantki skoz nagajajo, sindikat pa sčasoma začne bolj dregati za denar, češ, sej me skoz rabiš, dokler na koncu ne delaš samo še za sindikat. Dej mi povej, kako to izgleda?
In potem seveda spet se najde nekdo, ki bo začel govriti; "glej ustava, verska svoboda... " Ta verska svoboda mi deluje bolj kot neka mafijska svoboda. Ustava pa klinc u usta, ko verska svoboda začne uničevati moj ponos in prazni mojo denarnico.
Ja, muslimane sem že tudi pred zaposlitvijo srečeval. Enkrat me je u Ljubljani ustavila neka muslimanka, z otrokom v naročju in me prosila za denar. Mislil sem si, sej ni panike, sej je verska svoboda, pa smilila se mi je, bogi otroček. Pa ne vem kaj mi je bilo takrat, pa sem ji dal kar precej več kot drobiž. Pričakoval sem nasmejan obraz, veselje u očeh, ampak veš kaj sem dobil? Navalila je na mene, kot da sem nek bogataš, to je najbrž mislila. Začela je jokat, me zgrabila za roko, skoraj na kolena šla, ja ona rabi še za moža, za ostale otroke za žlahko po 10. kolenu še za nevem koga... No in jaz "nesramnež", ki nekako nisem razumel zakaj bi ji dal ves denar, ki ga imam, nisem vedel, kdaj bo nehala jokat in po možnosti do konca življenja delal samo še za njo in njene otroke in njenega moža, ker se ji takšno jokanje pač izplača, sem se obrnil stran in šel naprej. Ja, "prodaj vse kar imaš, daj denar revežem ter hodi za menoj"... Pa misliš da so to reveži? Jaz ne vidim reveže. Revež sem jaz, brez žene, brez otroka. Poroka in otroci, to so eno veliko bogatsvo, če še ne veš tega. Takoj prodam vse, kar imam in dam denar takim revežem, ki so pri 30 brez partnerja in brez otrok, zato, da vidim nekje svojo ženo z mojim otrokom. Seveda, brez da prosjači naokoli. Če pa že, naj za boga se vsaj lepo nasmeje, kakšno besedo reče svojemu dobrosrčniku. Kaj praviš? Naša, moja kultura, krščanska je pač takšna, da včasih nekomu ki se kislo drži kar denar ponudim, samo da skrije svoj kisel obraz, včasih dam komu za pijačo samo za to da mi reče dobro jutro, ali pa dober dan, besede so včasih večje bogatstvo kot tisti cvenk, ki ga nosiš s seboj.
Tako da, ja, ustava, to je en klinc u usta, ko gre za versko svobodo. Sej nič ne rečem, tudi katoliška vera ima svoje bolane, tisto "greh je grešno zgolj misliti na greh". Po drugi strani bog odpušča vse grehe, tako da, pri katoliški ver naj bi bila dovolj zgolj spoved in bog ti je dolžan odpustiti nevem, umor. Seveda seveda, pa misliš da ti bo bog kar tako odpustil umor? Če bog vidi, da je tvoja duša umazana, boš moral plačati drugače kot s tistimi zdrava marijami. Če bo bog videl, da te je najbolje odstraniti, ker eliminiraš njegove vernike, ki častijo njegovo ime, te bo moral odstraniti. Bog pač rajši vidi tiste prišleke, ki živijo pošteno, kot pa tiste, ki si želijo prisvojiti posteljo njegovih vernih duš. Ja bog ne mara tistih, ki želijo zganjati z drugo vero svojo dominanco. In ko, če nova zaveza odpove, ker je Kristusu pač namenjeno da ga kljub vsej njegovi toleranci od "nastavi drugo lice" naprej, bog rukne u staro zavezo. In Izraelu se odprejo in zažarijo oči, komaj čakajo, sploh ne vedo, kje jih bi prej ugriznili. Al bi kar vse kar je obrezano lepo zravnali z zemljo zdej ali mogoče že prej? Aja, pa židje so tudi obrezani. Ampak njih ne vidiš u velikem številu u firmi v boju za številčno premoč. Ampak, da lahko mirne duše udarijo po muslimanih, da dobijo zeleno luč od katolikov, pol rečejo mamo jim...
Tako da ne, ne, preveč sem videl vsega tega. Moramo dat rdečo luč muslimanom, ker oni ne odnehajo, ne vedo, kdaj jim je dost mene tule na lastnem pragu jebat u glavo. Ja, ja tukaj pred mojim domom. Nekaj mu ni pasalo, ne vem, zavesa ali kaj. Ja kaj češ, vso svojo dušo bi moral dat nekim "kvazi" revežem ki nimajo nikol dovolj fačkov, nikol dovolj prostora za njih, nikoli dovolj dominance, ker kot veliki in močni si zaradi verske svobode po ustafuku zaslužijo, da da kretnja, ko oblikuješ pest v obliko pištole, pomeriš v glavo nekoga ter nakažeš kako sprožiš, ja ja tu v Sončni ulici je bil. Aja, policijo klicat, pa tožilstvo, seveda, pomagajte deklici ubogi ampak zdaj sem že brez službe, druge pa ne dobim. Seveda, policija pa sodstvo etc. a ni največ dobička pri tovrstnih sporih? Sploh veš, kako zažarijo oči tožilcu, ko rečeš da bi nekoga tožil zaradi ene grozljive kretnje? Sploh veš, kako je težko dokazat svojo ogroženost, na podlagi enega giba z roko? A vidiš, tukaj vidijo organi in tožilsvo in sodstvo nasploh dobiček. Oni hočejo takšne primere, področje osebne razžalitve in groženj, to je meka za njih. Molzejo eni, molzejo drugi, dokler tazadnji ne pomolze tiste zadnje peneze, torej tisto zadnje kar imaš, potem, ja pa sej se da dokazat, ja seveda snemal nisem, ker to je bilo tako kot neko presenečenje, kje bom jest to snemal. A zdej bom moral hodit naokoli samo še z deset kamerami okoli sebe, da bom lahko nekaj dokazal, seveda, ker pa niso neumni, tudi proizvodi, digitalni sploh, ja, to kar zataji, naenkrat noče delat, pa glejga zlomka, ravno takrat ko bi jo najbolj rabil kamero, pa ne dela. Preveč je tega... Ta generacija je čisto zblaznela, sej, čudnega ni nič, katoliki so pač dolgočasna bitja, evo to priznam. Jezus je bil tako dober in pošten, pa je umrl, aja seveda, potem pa itak nima smisla si mislijo. Čudno da še ni zaštekalo. Ker ponavadi kaj zašteka, ko takšne pišem. Ponavadi ravno takrat, ko me prime, ko nekaj vidim, ko vidim izhod iz te norosti, ki jo kličete sm in bi ji posvetili tempelj. Ja tempelj za norce, ki častijo takšno obnašanje kot ga vidiš pri tistemu muhamedu s 4 ženami in onemu s 86 ženami. Pa 150 otrok ima, aja če jih nima zdej že 161 otrok, ker nikoli ne veš, kakšen sistem ima, mogoče je ravno zdaj čas luč sveta ugleda njegova nova generacija. Premisli malo NJEGOVA NOVA GOVNORACIJA! Mi boš rekel da to ni bogatstvo? Mi boš rekel, da je potrebno takim dajati denar, da so to reveži? Misliš da je samo denar merilo za to koliko je nekdo reven ali pa bogat? Poglej, danes je mogoče prišla njegova 87. žena, mogoče ravno sedajle, ko tole pišem. Čez 9 mesecev bo čas za njegovono novo GOVNORACIJO. ISLAM PROTESTIRA. ISLAM SE NE STRINJA S TEM. ISLAM ŽELI REŠIT TA PROBLEM. In povej mi točno, kaj se zgodi? NIČ SE NE ZGODI. Zakaj sem mnenja da se pač nič ne bo zgodilo, če pa zdaj čist, čist, čist, čist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čistčist, čist, čist zares mislijo rešit ta problem? NIČ SE NE BO ZGODILO, KER VIDIM DA SE NI NIČ ZGODILO PREJ, SE NIČ NE BO ZGODILO ZDEJ. In zakaj nočem džamije tukaj? SRANJE SO ZAČELI DELAT TAKRAT KO SO REKLI, DA NE BODO DELALI SRANJA IN SRANJE BODO DELALI ZDAJ, ČE DOBIJO SVOJO DŽAMIJO. ZAKAJ TAKO MISLIM? KER VIDIM NJIHOVO MATEMATIKO. VIDIM NJIHOVO OBNAŠANJE. VIDIM VOJNE, ENI ŠITI DRUGI VEČJI ŠITI, PA SE TOLČEJO MED SEBOJ. VIDIM JIH PO TELEVIZIJI. SPREMLJAM TELEVIZIJO. GLEDAM POROČILA. GLEDAM RTV SLO. SI, GLEDAL SEM VČASIH 24 UR AMPAK TISTO JE PA KOMA. TISTO JE DEJANSKO 24 KUR, CILJ NAŠIH PETELINOV IN JA VSI SO MUSLIMANI, KI DELAJO ZA DRŽAVO, KER VIDIM POVEZAVO Z MUSLIMANI. POVEZAVA JE TAKO KRUTO JASNA DA BI DAL ROKO U OGENJ ČE TO NE DRŽI, GLEDE NA TO KAR SEM VSE VIDEL. A VIDIŠ, JAZ VIDIM TE LJUDI, KAJ POČNEJO, KAKO SE OBNAŠAJO IN NI MI VŠEČ TISTO KAR VIDIM. MEN NI ČIST CEL SVET ČIST NČ VŠEČ. AMPAK VIDIM ZAKAJ. VIDIM POVEZAVE MED ENIMI IN DRUGIMI. VIDIM KDO PIJE IN KDO PLAČA. IN ZATO, DA SEM NEKAJ VIDEL SEM PRIPRAVLJEN DATI ROKO U OGENJ. JAZ VIDIM KDO JE TISTI RAD TEŽI DRUGIM LJUDEM Z RAZNIMI KRETENSKIMI KRETNJAMI. VIDIM NJEGOVO OBNAŠANJE. VIDIM DA MI NEKDO DAJE ZELENO LUČ. VIDIM LJUDI, KI DAJEJO ZELENE IN RDEČE LUČI. VEM DA BODO DALI ZELENO LUČ, DA BI ŠE NAPREJ ŽIVELI TAKO KOT DOSEDAJ, ČE BOMO MI KI SMO GENERACIJA PONOSNI NA SVOJO NORMALNO DRUŽINO IN NA SVOJ SISTEM, KI GA GRADIMO NA SVOJI VERI V TO DA SE DA BITI SREČEN TAKO DA SI POROČEN SAMO Z ENO IN IMAŠ NAJVEČ 2 OTROKA. IN DA SE PAČ LAHKO ODPOVEŠ VSEMU ČEMER SE PAČ MORAŠ ODPOVEDAT, ZAVOLJO TEGA. JAZ SE LAHKO, PA NAJ SI BO ČRNA, BELA ALI PA RUMENA. RUMENA JA. U GLAVNEM RAJŠI VERJEMI, DA JE KRISTUS VSAL OD MRTVIH, DA JE V TEM VEČ SMISLA, KOT PA DA BO IZ T ISLAMSKE MOKE KAJ KRUHA ZA NAS, KI SI ŽELIMO NORMALNO ŽIVET, KER TAKOLE KOT VIDIM NA TISTEM POSNETKU PA ONEM DRUGEM... AJA SEVEDA, TO JE VSE LAŽ, TO JE SAMO PROPAGANDA KATOLIŠKE KRŠČANSKE VERE, ISLAM JE PRIDEN, HUH, TO SO TAKO PRIDNI FANTJE, NE MOREŠ VERJET, KRIMINAL? ISLAM? DA BI TO SKUPAJ ŠLO? DEJTE GA NO SRAT. SEJ TIST POSNETEK, EH PA SEJ TEGA PA NE BODO TU DELAL. ZAKAJ PA POTEM DELAJO TAM? MI TEGA NE DELAMO NIKJER, MI KI TUKAJ ŽIVIMO ŽE OD PAMTIVEKA. U GLAVNEM VIDIM SAMO TO, DA ISLAM NE BO REŠEVAL SVOJIH PROBLEMOV IN ISLAM NE BO REŠEVAL SVOJIH PROBLEMOV, KER ISLAM NE REŠUJE SVOJIH PROBLEMOV, ZA TO SMO MI TUKAJ, DA MI REŠUJEMO NJIHOVE PROBLEME. A NE? JA POGLEJ, MI BOMO REŠEVALI TA PROBLEM DA ONI NIMAJO DŽAMIJE V SLOVENIJI. MI HOČEMO REŠIT TA NJIHOV PROBLEM. PA KOLIKO ČASA MORAM ŠE REŠEVATI TE PROBLEME ISLAMA? A NAJ SAMEGA SEBE ELIMINIRAM, DA BOM DOKONČNO REŠIL PROBLEME ISLAMA? KER VIDIM PO KAKŠNI POTI HODI ISLAM. VIDIM KAJ JE DELAL PREJ IN KAJ DELA ZDEJ IN KAJ BO DELAL NAPREJ. ČAKAL DA MU REŠIM VSE PROBLEME. SULTAN TAM SI JE ZAŽELEL MENE IN ČAKA DA MU REŠIM TISTI PROBLEM, KI GA TAKO ZELO MOTI. JA. JEST VIDIM TA PROBLEM. ON JE TAM, SAM SE DOLGOČASI IN POTIHOMA UPA DA BOM REŠIL TA PROBLEM. JAJA VEŽDA. POŠČIJEM SE NA TISTE NJEGOVE IN TISTE OD MUHAMEDA GOVNORACIJE ZA NAPREJ IN ZA NAZAJ. KAJ [censored] RABIŠ 86 AJA 87 PA FRENDICO JE PRIPELJALA BAJE. KAM MISLIŠ DA TO PELJE? ISLAM BO PROTESTIRAL! BUDALE ZABITE.