musliji brez rozin?

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
tile so brez rozin in tudi zelo kvalitetni,sploh dobri so tisti z varianto figa,dobiš jih v sparu,cena okoli 5 eurov,so pa kvaliteni in z malo dodanega sladkorja

lp

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
2-3 pesti + 4-5jajc od tega sta samo 2 rumenjaka. Pol pa caram z dodatki kolk se mi da tist dan:)
Jajca z vilco penasto umesas, dodas sestvine, peces na teflonu na malem ognju in pokrito in dobis omleto al pa palacinko:)

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Sam tole pa je porcija za cel dan.
smile-1.gif
Jaz med vikendi pojem dva jajca na oko, mal ajdovga kruha pa kakšno svežo zelenjavo... pol pa na kolo pa do večera ne rabim nič druzga kot vodo.

Za zajtrk drugače pojem pol šalce kosmičev. Mleka dodam toliko, da jih pokrijem, pol pa še malo vode. Počakam nekaj minut, da se zmehčajo, ker se mi zdi da sem tako dalj časa sita.
Jem pa tele pira/brusnice (čeprav je brusnic bolj za vzorec :
bild.jpg

Ful dober okus - tak čist preprost. Cena v Mercatorju nekaj čez 5 eur za 750 gramov kar je poceni v primerjavi s tistimi fitnes kosmiči, ki nimajo nobene veze s fitnesom, razen to, da so kao polnozrnati.

urosw

Pripravnik
6. avg 2012
33
0
6
Maribor
Navadni ovseni kosmiči + rženi kosmiči. To zmešam skupaj v veliko posodo, pol pa s za zajtrk ustvarjam poljubno mešanico sadja, oreščkov in semen. Najboljše in še nekakšen meditativen in sproščujoč učinek ima na mene, saj priprava traja min 15min. da vse pripravim.
Jem pa tako skledo pol 1 uro. Lepo počasi in ravno prav da preberem celoten časopis.
Ja, za lepo v življenju, si je treba čas uzet...