Murska Sobota, jedel bi

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
not..mekani je jagnjetino.

Tudi to se je peče. Denimo, nazadnje se je v soboto.
smile-1.gif

Imam video, vendar ni za javnost.

terencehill

Pripravnik
2. mar 2011
209
2
18
Meni tudi ni jasno, kako lahko tujci pricakujejo cevapcice kot slovensko jed. Se ze isto meni zgodilo, ko sem moral povedati za kaksno dobro gostilno obvezno s cevapcici. strela jasna, to se se v Bosni pa verjetno v Srbiji ne dogaja.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Na Balkanu smo. Jbg. Imam jaz iste "probleme" ko peljem kake poslovne partnerje na kosilo/vecerjo.
Tujci ne locijo ravno dobro med nami CRO, BIH, SRB. Vse poimenujejo kot ex YU

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ja, mi smo bili pod Jugoslavijo in tukaj se zgodba konča, ko pa želiš povedati kaj drugega, jim pa ni nič jasno. Ne da se mi, naj živijo v svoji iliziji, itak jim ni jasno, da imamo avtoceste pa lepe hiše ob cestah, urejene WCje itd. Ma jebite se.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ko so je ustanavljala naša firma pred 13imi leti, smo dobili dol Belgicje, ki so učili naše delavce na strojih.

Ko so prišli prvič dol so s seboj prinesli bombažne nogavice, vžigalnike, šibice in whiskey, ker so mislili, da bodo to pri nas na črno prodajali in zaslužili par soldov. C'mon...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Podobna izkušnja z Američani, okoli leta 1998 - 2000. S seboj so imeli natisnjeno vso dokumentacijo, ki jo je takrat premogla spletna stran Matkurja. S seboj so imeli mleko v konzervah, hrenovke v konezervah, neke svoje začimbe, tisto vojaško hrano, ki se nahaja v aluminjastih vrečkah. Noro, res so mislili, da prihajajo v območje somraka.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
valda, kakemu starejšemu jodlaru prav vidiš v glavo kaj mu dela ko te vidi da si sa dole: ferdamte jugoslaviše švajne!
jezen.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Žal ne, dlje kot do Maribora nisem prišel, sem mislil nadaljevati do Murske pa ni zneslo, tako da sem jedel v Mariborju, potem pa nazaj v Ljubljano. Pa drugič.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Jutri grem spet v Prekmurje in Prlekijo in oglasil se bom v Beltincih pri Tončku! Bom poslikal in poročal, samo problem je, ker ne znam prilimati slike...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Kliknes na Odgovori -> obkljukas "Želim pregledati svoje sporočilo in/ali priložiti datoteko" -> kliknes Nadaljuj -> pojavi se vrstica, kjer dodajas datoteke (kot npr. slike) in tam kliknes Browse ter izberes tvojo sliko -> pritisnes Nadaljuj in si ogledas rezultat, ce ti je vsec, potem ne rabis vec kljukice tam spodaj in lahko z Nadaljuj zadevo dokoncas. Slika se bo pojavila v sporocilu sama od sebe.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kater program imate v uporabi, d atakoj zaznate ?pri tončku v Beltincih?

al si sam alter, ki fura reklamo?

iskren odgovor pomeni, da se mogoče oglasim, laž, da 100% ne prestopim vasega praga..pa se kaj slabega napisem okol

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
Če že Prleke omenjaš, imam enega v mislih, ki peče (svinjsko dobre, hehe) odojke.

Aha, sedaj pa mislim, da sem te ujel na pravi valovni.
grims-1.gif

Grlava?
smile-1.gif

trivas

Zelenc'
30. maj 2011
3
0
1
Pozdravljeni!

Skoraj vsak dan preverim, kaj se piše o nas, če se piše... tudi po drugih straneh. Moj brat mi je poslal povezavo do te strani, vendar sem opazil, da so tudi druge zanimive teme in "zanimivi" ljudje, zato sem se odločil prijaviti in napisati nekaj. Pa sploh ne gre za reklamo, ker vem, da je najboljša reklama še vedno tista od ust do ust. Je pa res, da se pri nas potrudimo za vsakega gosta, tako da tistih, ki so na tej strani pisali o nas, ne poznam osebno. Trudimo pa se, da združujemo preteklost prekmurske kuhinje s sodobnostjo s kančkom inovativnosti. Obiščite nas in se sami prepričajte, če smo dobri ali ne. Kot uverturo v vaš obisk, pa vam pošiljam še povezavo do strani, kjer boste izvedeli nekaj o nas.

Tonček, Beltinci