Mravlje!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Breskva na Koroškem?
Pomoje premrzlo, da bi obrodila.

ti misliš, da je na Koroškem 5 stopinj pod ničlo skozi celo leto ali kaj?
bonk.gif
slabo je to tvoje
poznavanje slovenske geografije, kar na bruselj se skoncentriraj raj

@vaginko - tud prav za mravlje za drevo se dobi trak za lepit, samo se te zadeve na soncu dokaj hitro presušijo, saj so že drugi napisali, lepilo za miši pa bo

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Jaz sem jih iz avta spravil z enimi zelenimi vabami + faracidom. Nisem pa ziher, katero sorto mravelj sem mel
tongue-1.gif

Hja, na tvojem mestu bi pač probal različne firme, pa upaš da bodo na kaj prijele. Čeprav mislim da se je pravi efekt pokazal šele ko sem začel špricat s tem sranjem po njihovih poteh
grin1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.013
6.194
113
Jaz sem v Semeniarni Ljubljana kupil strup v neki obliki cukra (taka okrogla embalaža). No mislim da dejansko je sladkor, zmešan z strupom. Kar pa je poglavitno je to da mravlje ta sladkor odnesejo v mravljišče k matici in ga seveda ta lepo popapca. Na ta način takoj uničiš celo mravljišče. Mi smo okol bajte tako uničili že kar nekaj mravlljišč, ker se ta zalega kar pošteno razpasla.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
22forth-20070410170517.jpg

to so te vabe, letos sem sicer videla da so bele barve. Dobiš jih tudi v navadni štacuni, pa še drage niso. To mravlje znosijo v mravljišče, tako da tudi tam pocrkajo. Traja pa nekaj časa, ne pričakuj rezultata v dveh urah.

za špricat
vaba

evo sem ti priložila še dva linka.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Imamo več breskev doma in vedno zelo obrodijo. Sam ta je pa posebne vrste breskva in je sadika mlada, torej je bolj mala, nimam pa pojma zakaj jo mravlje tako napadajo, ker na ostalih drevesih jih ni! Lahko pa ko bodo breskve prideš kako probat sam kakega piva ne pozabi s seboj prinesti.
cheer.gif

je že tako, da imajo mlade breskvice dosti oboževalcev, ki bi radi kaj sladkega pocuzali iz njih...
puško rabiš, puško, ne pa lepila in spreje...

;
evil.gif