Citat:
Uporabnik robbus pravi:
Ok, torej so kurbe zdaj tukaj. Kaj naj zdaj? Glede na komentarje sodeč mi ne bo uspelo zmagat boj z njimi, ker četud jih uničim v domu, bodo spet in spet prišle od sosedov?
Citat:
Uporabnik robbus pravi:
Ok, torej so kurbe zdaj tukaj. Kaj naj zdaj? Glede na komentarje sodeč mi ne bo uspelo zmagat boj z njimi, ker četud jih uničim v domu, bodo spet in spet prišle od sosedov?
Citat:
Uporabnik robbus pravi:
Po skoraj novi kuhinji se mi po elementih elegantno sprehajajo neke zelo majhne oranžne ali zlate mravljice. Nekaj očitno ni v redu. A je ta golazen podobna kot molji, ki so v hrani? Kaj moram narediti, da se jih znebim? Kaj jih najverjetneje najbolj privlači, da vidim, kje je njihov izvor?
Citat:
Uporabnik luciano pravi:
Pred leti smo uporabili zelene škatlice v katerih je bil strup, ki so ga mravlje odnesle v gnezdo ( ne vem več imena ). Strup morajo odnesti v gnezdo, tako, da jih ne prej pobijat. In pa v poletnih mesecih sem jih pobijal okoli hiše ( špranje v zidu, pločniku...). Sedaj je že nekaj časa mir, drugače pa se je težko rešit te golazni.
Poskusi pri mesarju, če pa on ne bo imel povprašaj v pekarni....Citat:
Uporabnik robbus pravi:
Mi lahko prosim kdo pove, kje pa kupim te strupe oz. pasti za te ogabne mravlje, o katerih govorite?
Citat:
Uporabnik robbus pravi:
Mi lahko prosim kdo pove, kje pa kupim te strupe oz. pasti za te ogabne mravlje, o katerih govorite?