Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
btw, kva je pa narobe z EXTRALUBOM iz Leklerka?
Meni se vse bolj dopade.
Citat:
btw, kva je pa narobe z EXTRALUBOM iz Leklerka?
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Sicer bi 90% zadostovalo olje 10W-40, ampak čez ziher ga ni, ker delaš kratke relacije (= motor se ne ogreje, turbina pa rabi čim boljše mazanje takoj), zato vlij noter 5W-40 z ustreznimi specifikacijami.
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik maggio pravi:
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Citat:
Uporabnik MooNman pravi:
dobro.sedaj sem že kupil Castrol TXT softec 5-40,ker sem ga dobiu za dobro ceno.Bomo videli kako se bo obneslo.
Ponaredek iz bolhe ?
o kakšnem ponaredku zdaj govoriš??
ni valjda res ??
Kot vse druge stvari, ki se dobro prodajajo, tudi olja ponarejajo.
Sej, če človek pogleda cene na bolhi, ki so nižje od nabavnih cen, ki jih plačujejo pooblaščeni serviserji (kljub količinam), ti je lahko jasno, da nekaj smrdi.
Sicer pa MOBIL1 se zelo dobro obnese!
Saj niso nizje od nabavnih cen, ce bi vedel po kaki ceni gre olje iz tovarne ne bi verjel.
Za primerjavo jaz nabavljam SHELL ULTRA v 60L sodu cez mejo po 180 EUR z racunom.Pri nas mi zastopnik ponuja enako olje po 380 EUR in mi nudi 20% popust ter dostavo na dom.Lahko ugibas katero vzamem.
Kaj pa Fuchs supersyn 5w-40, a je za kej. Zdaj sem ga zamenjal, prej sem imel Extralub 10w-40.Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Jaz bi dal polno sintetko...
Ni variante, da bi boljše olje škodvalo motorju...Mobil1, Motul ali pa poceni pa dobra varianta....Liqui Moly.
Citat:
Kakšna je razlika med 10w-40 pa 5w-30?
Pri mojem sm vidu da so gor v Nemčiji prvi 2 leti dajali 10w-40, potem eno leto 5w-30, naslednje pa spet 10w-40
Če prov vem je 5w-30 dražji.