Motoristi pozor!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

moturer

Pripravnik
28. okt 2007
89
0
6
Iz tega lahko razberem le, da razmišljaš nekako tako: če se kregaš s svojo žensko so zate vse slabe.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Napaka.....
Ker sem jaz uzel žensko ki jo imam, pomeni, da ni nobene boljše od nje. Torej ni veliko žensk, ki bi bile dobre in pametne, prav tako pa tudi ni veliko motoristov, ki bi bili dobri in pametni.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Ne spomnim se, da bi kdaj videl kakega motorista, da bi se cijazil po Dunajski cesti s 60 km/h. Ali pa da ni vsaj vmes med avtomobili po črti vozil. Med obema voznima pasovoma.

Nekateri, če je gužva, kar čez dvojno črto po levem pasu.

Se spomnim, lani, se je enkrat enemu zalomilo (pri manevru iz prejšnjega stavka) in je padel "revež" kar sam od sebe. K sreči je pridrsal kake 3 m stran od mene, ko sem šel peš po pločniku.

Sicer pa, mogoče je kje kakšen umirjen motorist.
grims-1.gif

moturer

Pripravnik
28. okt 2007
89
0
6
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Napaka.....
Ker sem jaz uzel žensko ki jo imam, pomeni, da ni nobene boljše od nje. Torej ni veliko žensk, ki bi bile dobre in pametne, prav tako pa tudi ni veliko motoristov, ki bi bili dobri in pametni.

Čestitam za žensko, verjamem da si izbral zate najboljšo. Kar pa ne pomeni da je najboljša za koga drugega. Moraš vedeti da nisi sam na svetu in da je vedno več resnic.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Kar pa ne pomeni da je najboljša za koga drugega. Moraš vedeti da nisi sam na svetu in da je vedno več resnic.
Prav, pol pa dejmo vozit po cesti kakor se komu zdi in kakor je za koga boljše.
Ejejej, si pa dal primerjavo...

moturer

Pripravnik
28. okt 2007
89
0
6
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Ne spomnim se, da bi kdaj videl kakega motorista, da bi se cijazil po Dunajski cesti s 60 km/h. Ali pa da ni vsaj vmes med avtomobili po črti vozil. Med obema voznima pasovoma.

Nekateri, če je gužva, kar čez dvojno črto po levem pasu.

Se spomnim, lani, se je enkrat enemu zalomilo (pri manevru iz prejšnjega stavka) in je padel "revež" kar sam od sebe. K sreči je pridrsal kake 3 m stran od mene, ko sem šel peš po pločniku.

Sicer pa, mogoče je kje kakšen umirjen motorist.
grims-1.gif

Glede na tvoj podpis se sprašujem, koliko si ti umirjen voznik avtomobila
confused-1.gif

Pa še to, po novem zakonu je dovoljeno prehitevanje med dvema kolonoma za dvosledna vozila, seveda če je dovolj prostora in če to lahko varno storiš. Podatek posredoval policist na Motobumu, ki so mel predstavitev. Ko boš videl nekloga ki se vozi po dunajski 7okmh, takrat me boš spoznal, ker je velika verjetnost da sem to jaz.

Nazadnje urejeno:

moturer

Pripravnik
28. okt 2007
89
0
6
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Kar pa ne pomeni da je najboljša za koga drugega. Moraš vedeti da nisi sam na svetu in da je vedno več resnic.
Prav, pol pa dejmo vozit po cesti kakor se komu zdi in kakor je za koga boljše.
Ejejej, si pa dal primerjavo...

Za nekatere je pač škoda časa, ker enostavno ne razumejo. Ti maš prav, jaz pa svoj mir
cheer.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ti in ostali motoristi bi pač radi, da bi vas avtomobilisti razumeli v primerih, ko gre za vaše kršenje predpisov, reda in kulturne etike.....Zakaj pričakuješ tukaj razumevanje? V takšnih zadevah razumevanja pač ne sme bit. To je treba obsojat, ne pa tolerirat in, kao, razumet.
Potemtakem se sprijazni in razumi tudi ti tistega, ki ti bo na cestninski postaji vrata odprl. Kar lepo se sprijazni z njim in ga lepo razumi. Bodi strpen do njega saj težko čaka.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Sedajle si pa res dokazal, da si zelo nevaren nestrpnež...namerno odpiranje vrat....to je podobno umoru tovariš. To pomeni, da jaz lahko tvojega otroka mirno povozim, če bo pač zapeljal iz dvorišča s koleščkom na cesto (tudi, če bi lahko nesrečo preprečil) in rečem, ni imel prednosti....in se mi gladko jebe...

moturer

Pripravnik
28. okt 2007
89
0
6
Jao, katastrofa, kašne voznike imamo mi na cestah. Povem ti šeenkrat stardec , preziram motoriste ki brezobzirno norijo po naših cestah in ogrožajo tako mene kot tebe. Verjemi mi, da zelo pazim tudi na take norce, kii odpirajo vrata in mečejo čike skozi okno, ne glede kdo je zadaj. Mogoče se med njimi najdeš tudi ti. Verjamem pa tudi, da si ti prizadet le zato, ker sam z avtom ne moreš naprej, nekdo z motorjem pa to lahko stori in to celo varno. Razumeti moraš da se vožnja z motorjem močno razlikuje od vožnje z avtom. Seveda so pravila za vsa enaka oz. podobna. Pri vseh teh debatah me moti, ker posplošujete in mečete vse v isti koš. To je že skoraj nacionalizem. se pravi, da morjo biti kaznovani vsi motoristi zaradi nekaj izjem. Odlično, dejmo ukiniti še vse avtomobile. Ravnokar je bilo poročilo o neki nesreči, verižnem trku avtomobilov z mrtvimi. Čudim se le, kako da ni nobenega motorista tokrat, ko pa smo samo mi VSI krivi za vse nesreče in bedarije ki se dogajajo na cestah.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Nič nisem nestrpnež. Ti zahtevaš neko razumevanje od avtomobilistov, ne nasprotno. Jaz sem ti dal samo primerjavo na tvoje zgodbice v katerih pričakauješ, da bi vas avtomobilisti v delanju prekrškov in pri urivanju, raumeli. Razumi potem tudi ti njih, če zaradi vročine odprejo vrata pred cestnino. Kaj se pa maš pred blagajno za urivat?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Verjamem pa tudi, da si ti prizadet le zato, ker sam z avtom ne moreš naprej, nekdo z motorjem pa to lahko stori in to celo varno.
Ne seri.....a če se ti nekdo v trgovini pred blagajno urine, to pa ne počne varno al kaj? A se samo na cestnini da varno urivat?
Kakšno kozlanje tle berem, oni se pred blagajno urivajo zato, ker to lahko počnejo varno....hjaoooooo....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Saj zate so smešni vsi, ki lepo potrpežljivo čakajo pred blagajno da pridejo na vrsto. Za enkrat je ta blagajna še, tebi pa to itak nič ne pomeni saj se ne voziš po Avtocetah.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Jaz pa govorim o koloni pred blagajno. In o tej koloni je govoril tudi Elvir in še nekaj kanonov tukaj, (celo nek inštruktor) ki trdijo, da imajo oni mandat, za urivanje pred blagajno.

moturer

Pripravnik
28. okt 2007
89
0
6
Res se ne vozim po avtocestah, oziroma zelo poredko kot motorist, kot avtomobilist sem pa kar precej na njih in do sedej sem doživel veliko več pizdarij voznikov avtov kot motorjev. Sicer pa, da ne boš čakal, si kupi ABC in vsej nekaj čakanja ti bo še privarčevanega (lahko ti kakšnega po pošti pošljem tudi jaz - brezplačno). Pred blagajno v trgovini smo pa vsi enaki, vsi enakopravni, na cestah kjer so kolone (NE PRED BLAGAJNO) pa imamo pač motoristi privilegij.

Nazadnje urejeno:

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Zakon je pač zakon tovariš, veš, ni lepo, da spoštuješ samo tiste dele CPP, ki so ti simpatični....spoštuj celoten CPP tovariš!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.