Tebi in tistim, ki so prišli na pogreb zarad spektakla se to zdi mogoče imenitno, svojcem pa ne verjamem, razen če so tud sami malo prf....
Takrat ko so motoristi zagnali hrup, sem se slučajno ozrl in zagledal obraz pokojnikove mame in žene. Njihov izraz na obrazu je dal vedeti in je deloval, kot da so njenega sina/moža še enkrat z motorjem ubili.
Žena pokojnika nikoli ni hotela več v garažo, kjer je bil še dolgo časa parkiran razbit motor njenega pokojnega moža. Jaz in kolega sva razbiti motor potem oddala nekemu dilerju. Žena sploh ni marala denarja, ki ga je diler dobil od razbitega motorja. Še zdaj se žena pokojnega motorista zdrzne in prestraši, ko ji mimo hiše prihrumi kak motor na njemu pa nori motorist.
Hodit na grob z predmetom, ki je pokojnika ubil je zame bedno in neumno.
Enako se mi zdi bedno streljanje na grobu pokojnega vojaka. Vojak je zaradi puške umrl, pol mu pa še na grobu ne dajo mir s to puško. Nevem če se materi umrlega vojaka zdi imenitno streljati na grobu svojega sina, ki je zaradi streljanja moral umret.
Ves ta ceremonjal je morda zanimiv samo za tiste, ki so prišli na grob zaradi firbca. Svojcem dvomim da sede tak cirkus.