Moto GP 2011

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja, jaz se tudi veselim Spies-a, da bo malo jeb*** Lorenza.
evil.gif

Stoner je pa res izredno hiter ja, je zelo zadovoljen z motorjem pa še malo hitrejši od Pedrose, težko mu kdo vzame naslov letos, Hondi pa tudi.
crazy1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Jaz se tolažim s tem,da je Rossi na dirki veliko bolj motiviran in posledično tudi veliko hitrejši kot na treningih.
Malo še porihtajo motor pa bo slej ko prej drmal prvih 5!

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Pa saj je tako bolj zanimivo po eni strani, če bi rossi bil še vedno na hondi bi se vozil pol kroga spredaj. Je bil na hondi in je iz jajc naredil dominanten moped, je bil na yamahi, ki so bila jajca in je spet zmagoval po spisku, zdaj je na ducatiju ki so še večja jajca od vseh jajc, a imam upanje...letos verjetno ne, drugo leto...

Ko je Rossi zajahal Hondo, je bila zmagovalna. Si pozabil zmagovito kombinacijo Doohan-Honda-Brugges?

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Mnoja ni bla glih 1s pred vsemi je pa bila boljša od yamahe in ducatija ko je prišel tja to je res. Sicer pa tudi Alex Criville ni ravno scat vozil vseh po spisku...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Če še treningov ne more odpeljat do konca pa naredi pol manj krogov.

Tudi včeraj se je lepo videlo da se ne more "borit", da notri novo gumo pa ni mogel popravit cajta ker je rama spustila. To ga bo še kar teplo par mescu, potem bo pa sezona izgubljena.

Sicer pa Rossi meni nima nič več za dokazovat, eni pa pričakujejo, da bo še pri 50 letih vozil in bil konkurenčen.
stupid-1.gif
Mladi so pač hitri, motorji jim ustrezajo, elektroniki se posvetijo ipd...

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:

Sicer pa Rossi meni nima nič več za dokazovat, eni pa pričakujejo, da bo še pri 50 letih vozil in bil konkurenčen.
stupid-1.gif
Mladi so pač hitri, motorji jim ustrezajo, elektroniki se posvetijo ipd...

Tako kot si rekel, ni se mu treba več dokazovat ampak je fora, da model še ni za odpis!
Upam, da bo imel še kakšen svetel trenutek na Ducatiju.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Da ne boš predolgo čakal na odgovor.
Tvoj siol, ker meni nič ne šteka.
Pedrosa pa je fuckin lunatic
grin1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Butla sta oba....presedata mi pa prva dirka letos. Moram dobit sport1 od ponudnika čene bom na netu gledal.

Še kar dirka, razlike niso ravno vesoljske tko da bo še akcije letos.
cheer.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Jaz sem gledal na Sport 1 125ccm razred pol pa, ko je v Moto2 Bradl povedel, sta pa švaba znorela pa jih je bilo spet težko prenašat.
MotoGP zgleda bo pa zanimiv
cheer.gif

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.576
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Zanimiva dirka, Stoner ni bil tako prepričljiv kot na treningih, to obeta zanimivo sezono. Se pa vidi premoč Honde kako kickne moped hehe. Rossi ima pa še veliko dela da bo prišel v stik z najhitrejšimi. Škoda Marqueza sem upal da spelje do konca.