Motenje javnega reda in miru!!!

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
No kot ze napisano, JRM ne stane 420eur. Pac jebiga, drugic se vrjetno nebos dru kot pol fuzin za kiflci.

Sicer te pa moti mnozica in kako policaj ve da si bil ti, ti in jest pa veva da se nebi dru murija ce bi bil sam notr v lokalu z policaji.

Nazadnje urejeno:

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
kzs
si pa izpadel frajer pred pičkami
smile-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ce ne znas pritozbe napisat je res bolje, da placas....drugace pa ni res, da brez odvetnika ne gre cez. Spisat je treba znat. Drugic pa ja...do daske mu povedat, pa nej laufa k jokica za tabo.
grin1.gif

warpaint

Pripravnik
6. jul 2011
198
1
18
Nord
Ker lokal pa je bil? Sam sem rodom iz tvojga konca, pa so v "mojih" časih kapsi le poredko uletaval. Tu pa tam so pršli na "obhod", v celi dolgoletni karieri pa sem mogoče dvakrat doživel "racijo", ko so polegitimiral in popisal cel lokal. Pa še to je blo pomoje še v jugi.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Ce ne znas pritozbe napisat je res bolje, da placas....drugace pa ni res, da brez odvetnika ne gre cez. Spisat je treba znat. Drugic pa ja...do daske mu povedat, pa nej laufa k jokica za tabo.
grin1.gif

Se strinjam, da mora biti pritožba napisana korektno in da mi nek laični spis ne bo prinesel želenega rezultata. Nekako sem mnenja, da tudi spodbijat ne bi moral z argumenti, da je bila gužva, muska na glas in da ni mogel mene slišati, ker to pač zanikam dejanje katerega sem pač res storil.
Moral bi najti napake v samem policijskem postopku celotne zadeve in tako spodbjati očitano,
Drugače pa, še zmeraj sem plačal za svoje prekrške in v večini primerov sem upravičeno dobil kazen in se tudi nisem nikoli pritoževal. Vendar ta situacija pa res ni bila slabo namerno mišljena in tudi sama beseda murija ne bi smela biti povod za tako kazen.....predvsem pa ni žaljivka...če bi ga res poslal v tri *** se sploh ne bi sekiral, ker sem ga res užalil....

@Warpaint: Zadeva se je zgodila v lokalu Kult na Bledu, ta lokal je nov v gadafiju. Ni bila racija, dva policaja sta prišla na obhod oziroma pojma nimam kaj sta notri delala, ker smo se na vratih srečal
grin1.gif
jest bleknem glej murija in me je že ven zvlekel.....

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:
Drugače pa, še zmeraj sem plačal za svoje prekrške in v večini primerov sem upravičeno dobil kazen in se tudi nisem nikoli pritoževal. .....
Priden
priden.gif

Takšne imajo policaji najraje, ki vse lepo plačajo in se ne pritožujejo tudi v tistih kot praviš "manjšini primerov", ko si kazen dobil neupravičeno. Naj bo tako tudi tokrat, saj razumeš, da država rabi denar, policaj pa normo.

Se pa sprašujem, kako bo tak policaj, ki se zaradi ene besede počuti tako zelo užaljenega, obnašal takrat, ko ga kdo grdo pogleda ali v kakšni bolj resni in nevarni situaciji, ki jo obsega njegov poklic? Se bo začel jokat in klicat mamo?

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Drugače pa, še zmeraj sem plačal za svoje prekrške in v večini primerov sem upravičeno dobil kazen in se tudi nisem nikoli pritoževal. .....
Priden
priden.gif

Takšne imajo policaji najraje, ki vse lepo plačajo in se ne pritožujejo tudi v tistih kot praviš "manjšini primerov", ko si kazen dobil neupravičeno. Naj bo tako tudi tokrat, saj razumeš, da država rabi denar, policaj pa normo.

Se pa sprašujem, kako bo tak policaj, ki se zaradi ene besede počuti tako zelo žaljenega, obnašal takrat, ko ga kdo grdo pogleda ali v kakšni bolj resni in nevarni situaciji, ki jo obsega njegov poklic? Se bo začel jokat in klicat mamo?
.
467716-post_slo.gif

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Citat:
Citat:
Priden
priden.gif

Se pa sprašujem, kako bo tak policaj, ki se zaradi ene besede počuti tako zelo užaljenega, obnašal takrat, ko ga kdo grdo pogleda ali v kakšni bolj resni in nevarni situaciji, ki jo obsega njegov poklic? Se bo začel jokat in klicat mamo?

Jah ne vem, glej kazen plačam, da imam mir pred državo, ker se mi z njo ne da bockat in v večini primerov bom jaz t krajšo potegnil. Do sedaj je bila še vsaka kazen, ki sem jo dobil upravičena zato se tudi nisem pritoževal. Ta zadnja pa se mi zdi bolj kot ne za lase privlečena....

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Citat:
Citat:
Priden
priden.gif

Do sedaj je bila še vsaka kazen, ki sem jo dobil upravičena zato se tudi nisem pritoževal. Ta zadnja pa se mi zdi bolj kot ne za lase privlečena....
Zakaj pa si potem zgoraj napisal, da si v "večini primerov" upravičeno dobil kazen? A potem "manjšina primerov" obstaja ali ne?

Bodi priden in plačaj še to kazen, brez ugovarjanja, saj veš da ima policaj vedno prav, in da si ti kriv.

Saj pravim, takim, ki se jim ne da bockat četudi imajo prav, policaji najraje pišejo kazni. In tudi za tiste, ki svoj prav uveljavljajo v pritožbah imajo zdravilo v obliki ukinitve polovičke + stroški postopka. Itak pa ima policaj vedno prav. Če se je policaj odločil, da bo kasiral, potem bo hitro užaljen. Taka je pravica.

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.638
215
63
Kranj
Likalnik: imaš tok veliko denarja da kar pljuneš 210€ polovičko? Za nekatere je to skoraj polovica NETO plače mesečne, s katero ne umreš ampak KOMAJ preživiš.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Glej cist ti nevrjamem, ampak ce si se sam zadru murija si imel sigurno tudi pravi tapametni ton, ampak nima veze, ce si sam murija ven bleknu jest sigurno te kazni nebi placal, ker to pac nic ne pomeni razn policija, edin ve pa se da je murija ime kot sovrazno, ceprav meni osebno to nikoli ni tako delovalo, ampak ce pogledas kdo se to na policijo ponavadi dere lahko tako povezes.

Zal mi je tudi da ti to pisem, ker sploh nevem zakaj pljuvas po nekomu ki te za brezveze vrjetno ni nikol zahaklu, pa se reseval bo tvoje tezave ob krajah in nesrecah ali drugih pizdarijah.

Skratka, pritozba, price itd, pa naj potem policaj pove kaj si se ti angelcek zadru in ce bo rekel murija, jest nevidim nobenega razloga da bi sodnica lahko pravno dokazala da je to zaljivka, kot vedno mors bit pa pripravljen da je to le uradna oseba in je vredna vec zaupanja kot ti in tvoja banda pijanskih kolegov, [cenzura] ga tko pac je.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.638
215
63
Kranj
samo to se vprašajte, od kje prihaja denar za razne uradne osebe.