Moški šovinizem ali resnica? (anketa)

Kakšno je vaše mnenje o trditvah možakarja na posnetku

• Skupaj glasov
    63

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ali se kdo strinja z možakarjem na posnetku, po želji lahko tudi utemeljite? Izpolni anketo
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Pred 200 leti bi imel prav. Tudi je res, da ženske privlači denar, ampak to ima nagonsko, gensko zasnovo (skrb za družino), kar morda tudi ni slabo. Kešpeechke so torej zelo skrbne, zelo v redu ženske, ki dobro izberejo samca, da bodo brez skrbi za potomce...
smile-1.gif

Samci pa gledamo ka te peechke grdo zato, ker jih nismo dobili mi, ampak nekdo drug. V bistvu pa delajo pravilno...
P.S. mater morem it nazaj na čike rajši....

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
čista resnica, edino tip je malo preveč radikalen. če bi znal to vmalo bolj spravnem tonu iste besede povedat, bi še vse babe pokimale, ki so zdaj v "novi" vlogi "zajebanke" povsem izgubljene.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Nekaj resnic definitivno drži, ki niso prav nič šovinistične, ampak dejstvo ki pač je tako kot je.

- Vsa znanstvena odkritja temeljijo na moških idejah. Pravzaprav napredek civilizacije temelji na moškem.
- Ženska ne more biti na vodilnem položaju, ker je preveč odvisna od hormonskega stanja v njenem telesu. Kar je danes DA je jutri NE.
- Ženska je naravno ustvarjena, da rodi in vzgaja otroke. Dejansko zaradi tega ne more dobro opravljati zgornjih funkcij.

Seveda bi ženske rade prišle čez to bariero in nadvladale moškim, ampak v tem primeru gre upor proti miljone let človeške evolucije, ki je ženski dala tako funkcijo v ciklu in razvoju človeške rase. Dejansko se preko tega ne da, ker bi se s tem ogrozil obstoj človeštva.

Pa to kar sem napisal ni šovinizem, ampak preprosto dejstvo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
in ženska je toliko vredna kolikor si sama naredi. To da smo enakovredni pa ne drži (ker nismo enaki), prej bodo to predvsem žensek pogruntale prej nam bo vsem lažje.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
mah dobro, podpisana je marija, bi pa kaksen dan kasneje se podpisal kak moski, simple. Vprašanje pa tudi če mariji niso brki rastli.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Citat:
Uporabnik Primzi pravi:
In na kateri moski ideji temelji odkritje radioaktivnosti?

Ma dobro... sej verjetno je tudi metlo ženska izumla... ampak gledano globalno pa je to tako kot sem opisal.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
- Ženska ne more biti na vodilnem položaju, ker je preveč odvisna od hormonskega stanja v njenem telesu. Kar je danes DA je jutri NE.

Res je.

Ženske so slabe v vodilnih položajih, amapk so pa ključne za delovanje firme z vodilnim.

Jaz vem da povsod kjer sem delal pa je bil šef kul, je baba (ženaj) jeb*la mački mater in nas dobesedno f*kala v glavo
za prazn qrac. Tak da v vodstvu so res nekoliko slabše ampak kaj se tiče da gonijo vodilnega, tu pa so daleč
najmočnejše.

Še nisem videl modela ki bi svojo babo tolko hujskal kot babe hujskajo svoje dede (ki so šefi)

Pred kratkim sem delal eno stvar z enim podjetjem, in ženšče tam sploh ni blo zaposleno, po firmi je samo skakala
da je lahko tožla in ukazovala a je imela službo v čisto peti firmi.

Ko so mi zadevo plačali, sem ji v obraz povedal da je smrad od smrada, in da se čudim če je ded NE vara.

Enkrat pridem na firmo ob 8.05, medtem ko so ostali zaposleni prihajali 15min prej od ure, če je začel ob 7
je prisel ob 6.45, češ da se aklimatizira, brifing, kavica. In ko ji obrazložim da mene plačajo na obisk in ne
na ure, je še vedno nekaj tarnala in ko sem je mel pun k. sem ji rekel če pa začnem ob 9ih, kaj je z vami narobe?!
Se je spobrala s hodnika kot kafra, nato me kliče lastnik in me sprasuje kaj je narobe zakaj se derem na njegovo
ženo, pa sem mu vse povedal, pa se je ON meni opravičil. (ker je vedel da imam prav in da ona samo sika)

Pa to zdaleč ni edin primer...

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Jaz pravim šovinizem. Oziroma provokator. Če pa resno resno misli, je pa debi|. Ne figurativno, ampak klinično - "debi| je izraz, ki se je v psihologiji uporabljal za duševno prizadete otroke med osmim in dvanajstim letom, katerih IQ je znašal med 51 in 70 točk." vir: wiki

Poleg tega da lahko rodijo, so izumile (odkrile) še naslednje stvari:

- prvi mobitel za enkratno uporabo (Randi Altschul),
- brisalce za vetrobransko steklo (Mary Anderson),
- neodbojno steklo (Katherine Blodgett),
- sistem za signalne rakete (Martha J. Coston),
- element radij in izboljšala uporabo rentgenskih žarkov (Marie Curie),
- zdravilo za boj proti levkemiji, ki se uporablja pri presaditvi ledvic (Gertrude Belle Elion),
- metodo za rafiniranje nafte (Edith Flanigen),
- napravo za testiranje diabetesa doma (Helen Free),
- "edigs" (Bette Nesmith Graham),
- barbie (Ruth Handler),
- prvi protiglivični antibiotik (Elizabeth Lee Hazen, Rachel Fuller Brown),
- prvo računalniško vodeno telefonsko centralo (Erna Schneider Hoover, med drugim ji je bil podeljen tudi eden prvih patentov na področju softwarea),
- prvi compiler sploh; programski jezik COBOL (Grace Hopper, pomagala tudi pri izdelavi Mark I računalnika),
- vakumsko pakiranje pločevink (Amanda Theodosia Jones),
- kevlar (Stephanie Louise Kwolek),
- izolacija človeške izvorne celice (ena izmed nosilcev patenta Ann Tsukamoto)

in pa seveda:
- izboljšava likalne deske (Sarah Boone),
- prvi uporabni pomivalni stroj (Josephine Garis Cochran),
- plenice za enkratno uporabo (Marion Donovan),
- samočistilna hiša (Frances Gabe),
- modrc (Mary Phelps Jacob).
smile-1.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Tip je [censored] in ni vreden, da se ga sploh omenja. Podoben Murkotu, samo da je pač našel drugo nišo preko katere išče pozornost. Skratka redneck in šovinist.

PS: brki in špegli
hysterical-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
35% folka na alterju je proti izjavam tega tipa, ostalih 65% pa se strinja z njim.
shocked-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ker ima clovek povecini prav. Ostalo so pa vecinoma sale (tudi sam tako pravi), ampak v vsaki je nekaj resnice. Oglej si malo njegovo domaco stran. Danes moski ne znajo biti vec moski. Pussyji.

That's what being a man is like: making mistakes and not caring. (the al bundy)

smile-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:

- Ženska je naravno ustvarjena, da rodi in vzgaja otroke. Dejansko zaradi tega ne more dobro opravljati zgornjih funkcij.

Seveda bi ženske rade prišle čez to bariero in nadvladale moškim, ampak v tem primeru gre upor proti miljone let človeške evolucije, ki je ženski dala tako funkcijo v ciklu in razvoju človeške rase. Dejansko se preko tega ne da, ker bi se s tem ogrozil obstoj človeštva.

Točno tako... tudi Michael Jackson je hotel bit bel, pa vsi vemo kako se je končalo. Če ne gre ne gre.